עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה ה לבן אדם בגודל הזה יש סרום טסט גבוה יותר מבן אדם במשקל נמוך יותר?אחי אני חושב שאתה בחור גדול מידי לכמות כזאת..
וסיירוקס בהנחה שהוא מקורי עובד יפה.
גבר אתה מזיין את המוח אין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר לפחות היית יודע על מה אתה מדבר היה אפשר לנהל איזה שהוא דיון אבל זה מיותר.בטח שמזייפים UG סיירוקס לפני כמה זמן היה הכי נימכר בקרבת המתחרים היו מתים עליו עד שהתחילו לזייף.
הרבה מהחברים שלי השתמשו בסיירוקס מקורי וראו תוצאות יפות על זה אתה לא יכול להתווכח..
למרות שאני עצמי לא מעודד שימוש בו בגלל כל הבלאגן שהיה ועדיין נישאר בשוק.
יש איזה שהוא סטטיסטיקה מסויימת לגבי משקל פר חומר. וזה ניראה לי הזוי שהוא באמת ירגיש את זה אפילו אם זה היה מקורי הבנאדם גדול!
אם יש לך גישה לחומר אחר אתה יכול להחליף. אתה גם יכול לשבור את הסייקל לעשות PCT ולתכנן אתה הסייקל הבא כמו שצריך.אני יכול להחליף חומר כרגע ? לחכות? לעשות PCT וסייקל הבא חומר אחר ? תייעצו לי משהו במקום להתווכח )
זה שאתה עושה שטויות ואתה קשה הבנה שמסבירים לך משהו לא אומר שהעצות פה לעיניין מצטער שפה לא אומרים לך מה שאתה רוצה לשמוע ואומרים לך את האמת לפנים כמה שהיא קשה לפעמים מה לעשות אחי החיים קשים. דרך אגב עם העצות פה לא לטעמך אתה מוזמן לקחת תרגליים לחפש מקום שבו יתנו לך עצות טובות יותר.יקירי-יעוץ לצערי זה לא פה , פה יודעים להשאיר אותך באויר ורועדים מלתת עצה ישירה ולעיניין
ואני מדבר רק על מי שיודע מה שהוא שח.
ואני חוזר (לצערי )
אני מתאמן כ4 שנים שוקל 100 על 16%
התחלתי סייקל ראשון של סוסטנון
450 מ"ג בשבוע מחולק לפעמיים בשבוע
עברו כבר 5 זריקות ואני לא מרגיש כלום אני שומע הרבה שהכמות שבחרתי לקחת קטנה מדי?
האם שווה להגדיל את המימון ?
זה לא שייך ללקרא מחקרים. אני פשוט יודע איך דברים עובדים. ואני אומר לך באחריות סיירוקס זה המיץ של הזבל.שמע אני לא כמוך כל היום קורא מחקרים אבל אני נימצא מספיק זמן בשטח כדי לראות דברים.
וזה שכל אחד פה נותן חוות דעת רעות על חומרים בגלל שהוא מנסה לפרסם חומרים אחרים זה באמת מצחיק.
הם באמת גרועים אין מה לעשות.שלא תבין לא נכון אני לא מעודד שימוש בסיירוקס ואני בעצמי לא נוגע בו אני פשוט אומר שכל היום מבלבלים פה תמוח על חברות וכל אחד עם האינטרס שלו מלכלך על ההוא כדי לשווק משו אחר
יש חברות בארץ יותר גרועות מסיירוקס ועושים את סיירוקס הכי גרועה.
אני אומר חומר שאפשר לקנות רפואי קונים רפואי חומר שאין אותו ברפואה קונים אנדר אבל שנמצא הרבה זמן בשוק ושיש עליו מספיק חוות דעת. לא לנסות חברות חדשות.
לא צריך להגזים זה פסיכולוגי. אחרי זריקה אחת\שתיים. אין לך עוד מספיק הורמון במחזור הדם כדי באמת להרגיש אותו!!אני בשבוע הראשון של אורגנון,אני כבר מרגיש. אין דבר כזה לא מרגיש.החומר שלך זבל.