הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ JACK3D ו oxyelite באותו יום

FlashBack

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אין התנגשויות כולשהם ביניהם ? נגיד אני לוקח ג'ק בשעה 3 לפני אימון , ואז אוקסי בשעה 6 לפני אירובי

ועוד שאלה ג'ק גורם לכם לפעמים לחרדות ?

נערך לאחרונה:
רשום לך בהוראות מאחורה במפורש ,לא לשלב את הג'ק עם חומרים אחרים שמכילים קפאין ..
בכל מקרה זכור לי שבדקתי בפורום של החברה,מישהו שם שאל אם אפשר להשתמש בג'ק ובאוקסי באותו היום וענו לו שלא.

לגבי השאלה השנייה, תגדיר חרדות ? נשמע לי מוזר לי היה קשה להירדם אחרי 2 סקופים לפני אימון , אבל חרדות בחיים לא . תבדוק את זה

אני השתמשתי ב 3 אוקסי ביום + סקופ/סקופ וחצי ג'ק, לא היו לי בעיות
למי שלא רגיל לא ממליץ בכלל

אפשרי.
לג'ק יש הרבה תופעות, חרדה היא לא תופעת חסרת תקדים. כל עוד זה עוזר לך תמשיך להשתמש, אם זה מפריע לך להתאמן אל תקח יותר.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על רעידות?
זעה קרה?
קור בעצמות
זה לא ממש חרדה אחי
מי שמבין יודע על מה אני מדבר ..
בכול מיקרה מין תחושת ריחוף,תגובה איטית,דיבור מבולבל, בקיצור כמו "סטלה" לא טובה

זה לא ממש חרדה אחי
מי שמבין יודע על מה אני מדבר ..
בכול מיקרה מין תחושת ריחוף,תגובה איטית,דיבור מבולבל, בקיצור כמו "סטלה" לא טובה

גם לי זה קורה
אבל לא רק אחרי ג'ק
בכללי אחרי אימון כבד

אני סקפטי לגבי הפורמולות האלה שמכניסות 10 רכיבים שכל אחד מהם יכול להיות בעייתי בפני עצמו בהקשר מסויים בתקווה שלבד הם יפעלו כמו שצריך..

אתה רוצה המרצה באימון? תקח את הממריץ הכי חזק שיש לך (קפאין או יוהימבין בדרך כלל) ויש לך 90% ממה שהתוספים האלה מציעים

כל החומצות אמינו האלה עם הקריאטין זה רק פילר דרך אגב , זה כמו לאכול סטייק חצי מעוכל בצורת אבקה ברוב המצבים.

בקיצור לפותח הנושא - אין התנגשויות כל עוד משהו לא יוצא משליטה , בדרך כלל כי אתה לוקח איזה אנטיביוטיקה שמעכבת אי איזה אנזים בכבד ואז אתה מקבל ההרעלה במקרה הרע , או כל הרעידות והבחילות עם החרדה שהרבה אנשים מתלוננים עליהם. תלמדו מהשטויות שלהם ואל תשלבו 50 רכיבים מ 10 תוספים במינון כפול .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית