תמונה פיתוח גוף

נכון שאתה די צודק ^
אבל גם מצד שני קשה להתווכח עם תוצאות

איזה תוצאות? אם כל הכבוד אל הבחור הוא לא הציג תוצאה מטורפת או עילוי גנטי סה"כ ילד בן 17 שמתאמן כמה שנים בחדר כושר כל אחד אם התוכנית הכי מפגרת כל עוד יעשה מספיק סקואט ישיג רגלים גדולות

• פותח/ת השרשור
אוקיי אין מצב שאני לא עושה סקוואט מלא סתכל על הרגליים ואני יכול להעלות סרטון שאני עושה 160 קילו סקוואט מלא 4 חזרות
ואני לא בא לריב אני אומר תאמת ויש כמה שיודעים את זה שהתאמנו איתי ואם אתה רוצה לראות יש בפייסבוק תסרטון תכתוב דוד בלומנפלד ותראה

---------- התגובה התווספה ב 22:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:46 ----------

היה לי 16 מלפני שבועיים ואני מתאמן רק שנה

---------- התגובה התווספה ב 22:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:47 ----------

רואים שלא קראת מה רשמתי רק אומר מה שבראש

טבעי לגמרי? מעולם לא נגעת בדיבול או משהו בסיגנון? אם לא-שפו תוצאות מעולות לשנה. ואם כן-לא מוריד מהערך.

• פותח/ת השרשור
המאמן שלי ירצח אותי אם אני אגע בחומרים וגם אין לי כסף כרגע ושנה הבאה אני אתחיל להזריק אבל בשביל להתחרות לא סתם בשביל לגדול ותןדה

וואו יש לך פוטנציאל אדיר
אל תוותר עליו!

---------- התגובה התווספה ב 23:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:36 ----------

המאמן שלי ירצח אותי אם אני אגע בחומרים וגם אין לי כסף כרגע ושנה הבאה אני אתחיל להזריק אבל בשביל להתחרות לא סתם בשביל לגדול ותןדה

לדעתי יש לך זמן
תתחרה בIFBB תייצג את ישראל ותוציא ספורטאי מצטיין במידה ותמשיך ככה,חבל לך לוותר על מה שיש לך עכשיו
אם אתה מוכן לתת 100% ואתה יודע את זה ,תתחיל לקרוא פה ויעזרו לך לשפר את האימונים שלך לדעתי.

• פותח/ת השרשור
וואו יש לך פוטנציאל אדיר
אל תוותר עליו!

---------- התגובה התווספה ב 23:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:36 ----------

לדעתי יש לך זמן
תתחרה בIFBB תייצג את ישראל ותוציא ספורטאי מצטיין במידה ותמשיך ככה,חבל לך לוותר על מה שיש לך עכשיו
אם אתה מוכן לתת 100% ואתה יודע את זה ,תתחיל לקרוא פה ויעזרו לך לשפר את האימונים שלך לדעתי.
אני אתחרה בנאק כי בארץ זה חרא וספורטאי מצטיין אני מוציא מג'ודו

---------- התגובה התווספה ב 00:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:06 ----------

תאמתי אני רוצה להתחרות במר עולם לנוער בגיל 19 נקווה שאני אגיע לרמה

ההבדל בין דיפ סקוואט לרגיל זה שבדיפ אתה עובד על הבטן בעיקר והמשקל נמוך וסקוואט צמוד זה שהברכיים ממש צמודות אחת לשניה בערך מרחק של 20 ס"מ

דיפ סקואט זה פשוט תנועה מלא שעובדת על כול אורך שריר הארבע ראשי לעומת סקואט רגיל שעובד בצורה קצת פחות מלא זה ההבדל האא ועוד משהו יש לך קימור גדול יותר בגב התחתון שיש אנשים שמשום מה רוצים להימנע ממנו(טיפשי לדעתי,עושים רק דייפים) זהו זה!!
ועוד משהו ברכיים במרחק 20 ס"מ אחת מהשניה זה פשוט מתכוון לנזק לברכיים על תשכח שהמצב האנטומי של גוף האדם הוא שהרגלים ברוחב הכתפיים הלחץ שם הוא פשוט ענק.אני ממליץ להימנע מהתרגיל הזה

• פותח/ת השרשור
זה פיתוח גוף בסופו של דבר בגיל 35 כבר הברכיים דפוקות וגם הכתפיים כל אחד נפצע בסופו של דבר

---------- התגובה התווספה ב 00:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:46 ----------

זה תחרותי הורסים את הגוף

זה פיתוח גוף בסופו של דבר בגיל 35 כבר הברכיים דפוקות וגם הכתפיים כל אחד נפצע בסופו של דבר

---------- התגובה התווספה ב 00:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:46 ----------

זה תחרותי הורסים את הגוף

מה הקשר,עדיף לדפוק אותם בגיל 40 או 25?

• פותח/ת השרשור
יש לי תסרטון ואני לא מצליח להעלות ואם מישהו רוצה לראות יש לי בפייסבוק תרשמו דוד בלומנפלד ואני אשלח את הקישור

כי יש לנו חברים משותפים, מי שאין לו כנראה לא יכול לראות תלוי איך הגדרת את הפייסבוק שלך

אני הצלחתי לראות..אחלה סקואט השתקת אותי בנוגע לקטע הזה של ה"סקואט לא מלא"

---------- התגובה התווספה ב 11:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:44 ----------

רק למה אתה שם רצועות ברכים? ועד מעל המכנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית