אחר מה pre-workout שלכם ?

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
אני אדרג מהטוב ביותר:

1. no expload
no shotgun .2
superpump .3
noz i.v. 4

והמוצר שהכי מאכזב היה ה- ניטריקס של חברת BSN.

GAKIC
קפאין

ומאחר ומסתבר שמוצרי NO לא עושים עלי רושם, אני שותה סקופ אחד של WHEY.

יש לי לנסות את ALR PUMP'D, נראה אם זה יעשה משהו...

אפדרין
במאסה סתם שלוק של מים מהקולר ועדיף שיהיו קרים וישפריצו טיפה על הפנים

מישל, שמעתי הרבה דברים טובים על הנו אקספלואד אך הייתה טענה שההשפעה שלו הולכת ופוחתת ממנה למנה יש אמת בזה?

• פותח/ת השרשור
מישל, שמעתי הרבה דברים טובים על הנו אקספלואד אך הייתה טענה שההשפעה שלו הולכת ופוחתת ממנה למנה יש אמת בזה?

כן, הגעתי ל 3 סקופים ומישם כבר לא העלתי.
סה"כ מוצר מציון לא עובד על כל אחד, אני אישית נשארתי מרוצה.

כן, הגעתי ל 3 סקופים ומישם כבר לא העלתי.
סה"כ מוצר מציון לא עובד על כל אחד, אני אישית נשארתי מרוצה.

אצלי יש דברים מוזרים כמו שאפדרין לא מורגש אצלי פעם ראשונה לקחתי 50@600 ולא השפיע עלי, נענו/סופרפאמפ/ואסיב נו ושאר הירקות לא השפיעו עלי ככה שאני מפחד סתם להוציא כסף על משהו שלא ישפיע עלי..

• פותח/ת השרשור
אצלי יש דברים מוזרים כמו שאפדרין לא מורגש אצלי פעם ראשונה לקחתי 50@600 ולא השפיע עלי, נענו/סופרפאמפ/ואסיב נו ושאר הירקות לא השפיעו עלי ככה שאני מפחד סתם להוציא כסף על משהו שלא ישפיע עלי..

אם כך אז עדיף שתוותר. גם אם האפדרין לא משפיע הוא עושה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
נותן חור בכיס

אתה בולע 4 כדורי קפאין במכה וכל החיים שלך אתה על האפדרין מן הסתם שכלום לא ישפיע עלייך.

אזולאי, אני אישית מאוד אהבתי את האנו נותן פאמפ עירנות והרבה מרץ, יש מן הרגשה מוזרה כזאת אחרי כל סט שכאילו לא עשית סת ואפשר למשוך את האימון הרבה יותר מהרגיל.
עכשיו שחזרתי לקחתי אפדרין + קפאין כבר כלום לא משפיע עליי, ניסיתי שילובים של שאט גאן + אפדרין, סופרפאמפ + אפדרין חוץ מקשיי נשימה והרגשה חרא לא הרגשתי משהו מיוחד לא מרץ ולא עירנות, אם לא מושון לא היתי מחזיק היום באירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית