הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיית אקסטנשיין בדדליפט

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
אהלן,
יש לי בעיה בדדליפט הקלאסי, כשאני מגיע לפוזיציית המוצא אני לא מצליח להגיע לאקסטנשיין עם הגב, כלומר אני לא מצליח לסדר את האגן שיכנס פנימה. והוא נשאר מסובב לאחור.. (בדדליפט אחר כמו סומו דדליפט אני כן מצליח).
השאלה שלי, האם זה נובע מגמישות בהאמסטרינג / מבנה גוף לא אנטרפומטרי?
אם זה נובע בעיקר מגמישות(אני באמת לא גמיש) - איזה תרגילים אני צריך לעשות? ותוך כמה זמן בערך אני אוכל לקבל את הגמישות המתאימה בכדי לסובב את האגן לפנים?
תודה.

כשאתה מנתק זה מפריע לך גם ? לדעתי תעבוד על משקלים כלים ותנסה לשפר את הטכניקה מפעם לפעם תקפיד על להכניס את האגן עד שתצליח וזה יהפוך להרגל כבר

אתה מוציא ברכיים החוצה עד שהן נוגעות בידיים? זה אמור לתת לך עוד קצת מרווח.
אם ממש אין ברירה, אז מורידים את האגן קצת, מכווצים חזק שם ומעלים חזרה. אתה מפסיד קצת יעילות, אבל ממש לא למשוך בלי גב במנח נכון.

עוד דבר שנזכרתי בו, הרבה אנשים מחזיקים שכמות יחד, וזה לא חובה בהכרח. אולי זה גם יכול לתת כמה ס"מ, אבל אני לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
אתה מוציא ברכיים החוצה עד שהן נוגעות בידיים? זה אמור לתת לך עוד קצת מרווח.
אם ממש אין ברירה, אז מורידים את האגן קצת, מכווצים חזק שם ומעלים חזרה. אתה מפסיד קצת יעילות, אבל ממש לא למשוך בלי גב במנח נכון.

עוד דבר שנזכרתי בו, הרבה אנשים מחזיקים שכמות יחד, וזה לא חובה בהכרח. אולי זה גם יכול לתת כמה ס"מ, אבל אני לא בטוח.
אני חושב שזה תלוי בהאמסטרינג.

נערך לאחרונה:
אה באמת? זה קשור בהמסטרינג? נו מה...
setup טוב הוא אחלה מתיחה להמסטרינגס, וסקוואט עמוק הוא גם אחלה מתיחה. תתאמץ הכי שאתה יכול בsetup ותראה איך תוך אימון-שניים זה בא טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית