הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוזי שומן יש לי

maorakrish

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
0
152
0
47142610.jpg

הייתי על 34-35% שומן לפני בערך חודשיים.. ירדתי כבר יותר מ 11 קילו.

תעלה תמונה רפויה כשידיים לצידי הגוף, ותמונת צד. ככה יהיה אפשר להעריך טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
זה משנה אם זה אחרי האוכל?
עריכה: תגיד זה מומלץ לעבור למסה נגיד עוד חודש ואחרי המסה להתחטב שוב?

הייתי ממליץ לך לרדת עוד. אם נמאס לך מהחיטוב תצא לשבועיים נייטרלי ותחזור. אחרת אתה מסתכן במסה מאוד קצרה וחיטוב מאוד ארוך אח"כ.

• פותח/ת השרשור
הבנתי,לא תאמת שלא נימאס לי זה די סבבה כבר שיגרה,פשוט הציעו לי כמה מדריכים שעדיף קודם מסה קצרה ואז תחיטוב לקראת הקיץ.
בכל זאת אמשיך תחיטוב לעוד כמה חודשים,תאמת שהתמונה הראשונה צולמה לפני האוכל,ולעומת זאת האחרונות ישר אחרי האוכל.

אין לך מה לצאת עכשיו כי אחוז השומן גבוה (ואתה כבר כמה זמן בחיטוב ככה שזה לא נוזלים). אבל מומלץ לעשות הפסקות כל שלושה-ארבעה חודשים ככה לשבועיים כדי לאזן רמות הורמונים וגם כדי לתפוס קצת מרווח נשימה.

הנוזלים יורדים בדרך כלל אחרי שבועיים-שלושה, ואתה יכול להיות על מאזן קלורי נמוך כי אחוז השומן שלך גבוה, רק צריך לעשות גם העמסות בשביל זה ימשיך לעבוד.

• פותח/ת השרשור
זה כניראה מה שגרם לאחוזי שומן להתקע למרות שהמשקל יורד אגב לפי אתר גולינו לפי היקפים אני על 22 אחוזי שומן,אני מחר יבצע יום העמסה.

העמסה מעלה את רמת המורל 😃 גם עוזרת מבחינת אנרגיה, אבל זה פחות חשוב..

היא מאזנת רמות הורמונים, מוציאה את הגוף ממצב של האטת מטבוליזם וחשובה גם מבחינה פסיכולוגית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית