הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימני מתיחה במסה

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם,
לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי באוף טופיק.

בכל מקרה במסה האחרונה נהיו לי בלי ששמתי לב שזה קורה סימני מתיחה נוראיים בכל החלק של החזה, בייספס, בית שחי וגב עליון.
לא משהו בקטנה, צלקות עמוקות וארוכות כאלה.

1. יש איזושהי דרך להעלים אותן- משחות וכדומה ואם כן איזה.
2. והאם יש דרך למנוע עוד כאלה?

תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
מה קצב העליה שלך במשקל גוף?
כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
מה קצב העליה שלך במשקל גוף?
כמה אתה שוקל?

אני לא יודע בדיוק מה קצב העלייה,לא כל כך עקבתי לטווח הקצר, אני יכול להגיד שנכנסתי ל"מסה" מבחינת האוכל לפני כ7 וחצי חודשים אבל לא ידעתי להתאמן והתקדמתי קצת בבנץ' בעיקר וטיפה טיפה בפרס, כמעט לא.

הסימני מתיחה החלו ב3-4 חודשים האחרונים שהתחלתי לעשות סקוואטים ודדליפט ולהתקדם בעקביות בכל התרגילים.

עליתי מ.ג בתקופה הזאת (כל ה7 וחצי חודשים) 15-16 קילו בערך.

נערך לאחרונה:
אני לא יודע בדיוק מה קצב העלייה,לא כל כך עקבתי לטווח הקצר, אני יכול להגיד שנכנסתי ל"מסה" מבחינת האוכל לפני כ7 וחצי חודשים אבל לא ידעתי להתאמן והתקדמתי קצת בבנץ' בעיקר וטיפה טיפה בפרס, כמעט לא.

הסימני מתיחה החלו ב3-4 חודשים האחרונים שהתחלתי לעשות סקוואטים ודדליפט ולהתקדם בעקביות בכל התרגילים.

עליתי מ.ג בתקופה הזאת (כל ה7 וחצי חודשים) 15-16 קילו בערך.

16 קילו ב7 חודשים? זה מטורף!

לא משנה כמעט בכלל מה הוא קצב העליה שלך
אחרי גיל התבגרות לא מתוספים לך תאים נוספים,לכן אין דרך להימנע מסימני מתיחה לפי קצב התפתחות הם יבוא בכול מקרה
אפשרי להשתמש בשמן שקדים,הבנתי שהוא מאוד עוזר אם שמים אותו לפני אימון בגלל הפאמפ שאתה מקבל אז הוא שומר על העור כמו שנשים שמות בהריון וכך ההעור נמתח אבל לא נשארים סימנים

סימני מתיחה הם בלתי נמנעים והם תלויים באלסטיות הטבעית של העור דבר שמשתנה גנטית.

• פותח/ת השרשור
ואין משחות להעלים אותם אחרי שהם כבר קרו? או שהם נעלמים עם הזמן? או שפשוט לא עוברים..?

סימני מתיחה לא עוברים חבל על המאמץ שלך.
לי יש בצדדים של הרגליים.
זה גנטיקה אין מה לעשות.

אגב סימני מתיחה זה משהו שקורא פתאום באימון אחד בבום, או זה משהו הדרגתי שאפשר לראות ולעצור בזמן?

לי זה קרה די פתאום
בדרך כלל אחרי אימון רציני אתה פתאום רואה אחד על החזה (ליד בית השחי)

לרוב הבנים בגיל ההתבגרות יש על הגב התחתון, בגלל הגדילה.

אי אפשר להעלים את זה ברגע שהם מופיעים מפני שהם מגיעים מהדרמיס (שכבת העור התחתונה) אין מה לעשות נגד זה.

סימני מתיחה לא נעלמים לגמרי, אבל הם הופכים ללבנים ואחרי מספיק זמן בקושי מבחינים בהם. גם לי וגם לאנשים אחרים שאני מכיר הם נעלמו אחרי מס' שנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית