הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר KALINA BP 165

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש

טכניקה מזוויעה. משקל עצמי 90 ;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
התחת טיפה עלה אבל כל הכבוד !
משקל גבוה מאוד
פעם הבאה בקש שישחרר לך,חבל שסתם תתאמץ

מבחינתי,אם אתה לא יכול לשחרר לבד,אז זה לא אתה שעושה את כל התרגיל. לא נספר.

זה סתם מוריד לך מהכוח שאתה מוציא תמוט לבד מה הקטע זה לא שאתה עושה חצי בנץ התנועה מלאה

זה לא עניין של כוח אלא של בטיחות הכתפיים.
המנוף הזה הוא אילוץ לא הכרחי של הציוד.
לחיצה מרשימה, לא ברורות לי הציפיות מהביצועים של אדם
שבבסיסו הוא BB - על בסיס התארים שלו.

נערך לאחרונה:
זה סתם מוריד לך מהכוח שאתה מוציא תמוט לבד מה הקטע זה לא שאתה עושה חצי בנץ התנועה מלאה

זה לא עניין של כוח אלא של בטיחות הכתפיים.
המנוף הזה הוא אילוץ לא הכרחי של הציוד.
לחיצה מרשימה, לא ברורות לי הציפיות מהביצועים של אדם
שבבסיסו הוא BB - על בסיס התארים שלו.

וזה שצריך לצאת אחורה בסקוואט זה לא חלק מהתרגיל?

אנטון יא סוס!
מתי אתה מעלה סרטון בוכה? אני רוצה לראות את זה. קשה לי לראות מישהו עם לחיצה כזאת כל כך רגיש.

• פותח/ת השרשור
אנטון יא סוס!
מתי אתה מעלה סרטון בוכה? אני רוצה לראות את זה. קשה לי לראות מישהו עם לחיצה כזאת כל כך רגיש.

סתום,סתום,ברחתי למחשב,כי ראיתי סרט ברוסית על בחור שברח משבי הצ'צ'ני ,חזר הביתה ןהחברה שלו ,שהייתה אמורה לחכות לו התחתנה עם החבר שלו...לקרוע וורידים...:😃😃(

בטח בסייקלים שלך אתה גם קונה קלינקס עם המזרקים בסופר פארם.
אוהבים אותך אנטון! תהיה חזק! אני שולח לך טון צומי ומוניטין כמו שאתה אוהב!

• פותח/ת השרשור
בדיוק. התרבו לאחרונה הפלוצים שבישביל לבצע בנצ' נכנסים לתרגיל בזוגות- אחד מושףהשני לוחץ. והם בטוחים שזה באמת בנצ'

אין מה לעשות -כח מדיד,זה בדיוק עם כמה ברזל אתה יכול להסתדר לבד. לא עם חבר.מה זה אורגיה על המוט????

---------- התגובה התווספה ב 15:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:46 ----------

בטח בסייקלים שלך אתה גם קונה קלינקס עם המזרקים בסופר פארם.
אוהבים אותך אנטון! תהיה חזק! אני שולח לך טון צומי ומוניטין כמו שאתה אוהב!

הנה,בן ז*נה,ריגשת אותי,אני שוב בוכההההההה......:😃😃😃(

חלק מהתרגיל, אבל בסקוואט זה שונה כי אתה מקבל ערך מוסף אמיתי מהיציאה אחורה.
פה הערך המוסף זניח וגורם לך לביצועים נמוכים יותר + סיכון אדיר לפציעה ( בסקוואט עד משקלים שרובינו לא מגיעים אליהם - לא) + בל נשכח....סיכון בהעברת המוט הלא יציב... בתנוחה קשה... מעל הראש.

פה הערך המוסף זניח וגורם לך לביצועים נמוכים יותר + סיכון אדיר לפציעה ( בסקוואט עד משקלים שרובינו לא מגיעים אליהם - לא) + בל נשכח....סיכון בהעברת המוט הלא יציב... בתנוחה קשה... מעל הראש.

אני רואה שיש לך את הנתונים של כל הפציעות בעולם. מה הסיכון בהוצאת המוט לבד? כמה אנשים נפצעים מזה? למה יש לזה פחות ערך מוסף מלטייל עם מוט אחורה?

אני רואה שיש לך את הנתונים של כל הפציעות בעולם. מה הסיכון בהוצאת המוט לבד? כמה אנשים נפצעים מזה? למה יש לזה פחות ערך מוסף מלטייל עם מוט אחורה?
באמת מתוך עניין, למה לא להוציא את המוט עם עזרה?

• פותח/ת השרשור

אז תוציא משקל אתה יכול להוציא

---------- התגובה התווספה ב 21:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:04 ----------

באמת מתוך עניין, למה לא להוציא את המוט עם עזרה?

השאיפה היא מנטורית- ללמד דור הבאה להפטר מהמושג "משקלי אגו"...

לא בהכרח מסכים עם זה, אני מבקש שיוציאו לי את המוט כי המאמץ הזה לוקח ממני המון ובחלק מהמקרים מוציא אותי מפוזיציה נכונה, לא אומר שאני מסכים שמישהו יגע במוט בזמן שאני לוחץ.

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח מסכים עם זה, אני מבקש שיוציאו לי את המוט כי המאמץ הזה לוקח ממני המון ובחלק מהמקרים מוציא אותי מפוזיציה נכונה, לא אומר שאני מסכים שמישהו יגע במוט בזמן שאני לוחץ.
בן כמה אתה,אחי?

לעניות דעתי, ללמוד לייצב את המשקל שאתה שופף בהליכה תורם גם ליציבות וה"פרופריוספציה" בתרגיל עצמו וגם לשימושים "פונקציונליים" כלשהם שכלולים בהתניידות עם משאות כבדים.
איזה פונקציונלית כל כך נחשקת יש בלהוציא את המוט ?

אני לא צריך את נתוני הפציעות כי אני רואה את זה על עצמי ועל חברי לאימונים.
מגבלת הציוד הזאת בבנץ' גורמת לחוסר נוחות, לכאבי כתף ומרפק ולא מאפשרת לחלק מהמתאמנים בחלק מספסלי הלחיצה קיבוע יציב על הספסל.
הליכה אחורה עם הסקוואט שלך (ברמות החובבניות של רובינו) היא לא השוואה טובה כי היא לא יוצאת מנקודה בה כל כך לא נוח ו"מסוכן" למפרקים המעורבים.
ושוב, אין צורך בנתוני פציעות - יעידו הרבה מתאמנים ללא בעיות כתפיים (אני למשל) שהוצאת משקלי מקסימום מהראק היא הדבר היחידי שמפריע לכתפיים שלהם בחדר הכושר.

כל פרס שלכם עולה מקלין?
כל פעם שהרמתם משקולת בחד"כ זה היה מהרצפה?
אם כבר...אז למה לא להתיישב עם המוט שאתם לוחצים איתו חזה?
או להרים אותו משכיבה?
מתי עובר הגבול?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית