עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחת טיפה עלה אבל כל הכבוד !
משקל גבוה מאוד
פעם הבאה בקש שישחרר לך,חבל שסתם תתאמץ
זה סתם מוריד לך מהכוח שאתה מוציא תמוט לבד מה הקטע זה לא שאתה עושה חצי בנץ התנועה מלאה
זה לא עניין של כוח אלא של בטיחות הכתפיים.
המנוף הזה הוא אילוץ לא הכרחי של הציוד.
לחיצה מרשימה, לא ברורות לי הציפיות מהביצועים של אדם
שבבסיסו הוא BB - על בסיס התארים שלו.
אנטון יא סוס!
מתי אתה מעלה סרטון בוכה? אני רוצה לראות את זה. קשה לי לראות מישהו עם לחיצה כזאת כל כך רגיש.
בדיוק. התרבו לאחרונה הפלוצים שבישביל לבצע בנצ' נכנסים לתרגיל בזוגות- אחד מושףהשני לוחץ. והם בטוחים שזה באמת בנצ'וזה שצריך לצאת אחורה בסקוואט זה לא חלק מהתרגיל?
זה סתם מוריד לך מהכוח שאתה מוציא תמוט לבד מה הקטע זה לא שאתה עושה חצי בנץ התנועה מלאה
בטח בסייקלים שלך אתה גם קונה קלינקס עם המזרקים בסופר פארם.
אוהבים אותך אנטון! תהיה חזק! אני שולח לך טון צומי ומוניטין כמו שאתה אוהב!
וזה שצריך לצאת אחורה בסקוואט זה לא חלק מהתרגיל?
מבחינתי,אם אתה לא יכול לשחרר לבד,אז זה לא אתה שעושה את כל התרגיל. לא נספר.
חלק מהתרגיל, אבל בסקוואט זה שונה כי אתה מקבל ערך מוסף אמיתי מהיציאה אחורה.
פה הערך המוסף זניח וגורם לך לביצועים נמוכים יותר + סיכון אדיר לפציעה ( בסקוואט עד משקלים שרובינו לא מגיעים אליהם - לא) + בל נשכח....סיכון בהעברת המוט הלא יציב... בתנוחה קשה... מעל הראש.
באמת מתוך עניין, למה לא להוציא את המוט עם עזרה?אני רואה שיש לך את הנתונים של כל הפציעות בעולם. מה הסיכון בהוצאת המוט לבד? כמה אנשים נפצעים מזה? למה יש לזה פחות ערך מוסף מלטייל עם מוט אחורה?
באמת מתוך עניין, למה לא להוציא את המוט עם עזרה?
חלק מהתרגיל, אבל בסקוואט זה שונה כי אתה מקבל ערך מוסף אמיתי מהיציאה אחורה.
פה הערך המוסף זניח וגורם לך לביצועים נמוכים יותר + סיכון אדיר לפציעה ( בסקוואט עד משקלים שרובינו לא מגיעים אליהם - לא) + בל נשכח....סיכון בהעברת המוט הלא יציב... בתנוחה קשה... מעל הראש.
באמת מתוך עניין, למה לא להוציא את המוט עם עזרה?
בן כמה אתה,אחי?לא בהכרח מסכים עם זה, אני מבקש שיוציאו לי את המוט כי המאמץ הזה לוקח ממני המון ובחלק מהמקרים מוציא אותי מפוזיציה נכונה, לא אומר שאני מסכים שמישהו יגע במוט בזמן שאני לוחץ.
עוד מעט 21, your point?