אחר KALINA BP 165

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש

טכניקה מזוויעה. משקל עצמי 90 ;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לעניות דעתי, ללמוד לייצב את המשקל שאתה שופף בהליכה תורם גם ליציבות וה"פרופריוספציה" בתרגיל עצמו וגם לשימושים "פונקציונליים" כלשהם שכלולים בהתניידות עם משאות כבדים.
איזה פונקציונלית כל כך נחשקת יש בלהוציא את המוט ?

אני לא צריך את נתוני הפציעות כי אני רואה את זה על עצמי ועל חברי לאימונים.
מגבלת הציוד הזאת בבנץ' גורמת לחוסר נוחות, לכאבי כתף ומרפק ולא מאפשרת לחלק מהמתאמנים בחלק מספסלי הלחיצה קיבוע יציב על הספסל.
הליכה אחורה עם הסקוואט שלך (ברמות החובבניות של רובינו) היא לא השוואה טובה כי היא לא יוצאת מנקודה בה כל כך לא נוח ו"מסוכן" למפרקים המעורבים.
ושוב, אין צורך בנתוני פציעות - יעידו הרבה מתאמנים ללא בעיות כתפיים (אני למשל) שהוצאת משקלי מקסימום מהראק היא הדבר היחידי שמפריע לכתפיים שלהם בחדר הכושר.

יש מצב חזק שאנחנו סתם תוחנים מים- מבנה גוף,גובה,אורך ידיים ומבנה מכני של הבנצ' עצמו(ציקו העמודים) גם משפיעים על עצמאות בהוצאת המוט מהמקום.
אלחזוב לימד אותי להתמקם על הספסל ,כאשר העיניים בידיוק מתחת למוט,ככה אין בעיה להוציא

לעניות דעתי, ללמוד לייצב את המשקל שאתה שופף בהליכה תורם גם ליציבות וה"פרופריוספציה" בתרגיל עצמו וגם לשימושים "פונקציונליים" כלשהם שכלולים בהתניידות עם משאות כבדים.
איזה פונקציונלית כל כך נחשקת יש בלהוציא את המוט ?

אני לא צריך את נתוני הפציעות כי אני רואה את זה על עצמי ועל חברי לאימונים.
מגבלת הציוד הזאת בבנץ' גורמת לחוסר נוחות, לכאבי כתף ומרפק ולא מאפשרת לחלק מהמתאמנים בחלק מספסלי הלחיצה קיבוע יציב על הספסל.
הליכה אחורה עם הסקוואט שלך (ברמות החובבניות של רובינו) היא לא השוואה טובה כי היא לא יוצאת מנקודה בה כל כך לא נוח ו"מסוכן" למפרקים המעורבים.
ושוב, אין צורך בנתוני פציעות - יעידו הרבה מתאמנים ללא בעיות כתפיים (אני למשל) שהוצאת משקלי מקסימום מהראק היא הדבר היחידי שמפריע לכתפיים שלהם בחדר הכושר.

כל פרס שלכם עולה מקלין?
כל פעם שהרמתם משקולת בחד"כ זה היה מהרצפה?
אם כבר...אז למה לא להתיישב עם המוט שאתם לוחצים איתו חזה?
או להרים אותו משכיבה?
מתי עובר הגבול?

שמע, אתה והמתאמנים שלך כנראה האנשים הכי עדינים בעולם. אולי תאכלו משהו כדי שתוכלו לשים משקל אמיתי בסקוואט ולראות שגם בהליכה קדימה וגם בהליכה אחורה אפשר להרגיש דברים לא נעימים בדיוק כמו בהוצאה של המוט בבנץ', אם לא יותר מזה.

זה נחמד שאתה לא צריך לספק נתונים כי אתה רואה דברים על חברים שלך. אני רואה כל יום עשרות אנשים עושים שטויות במכון והם לא מתים מזה. מסקנה: ניצחתי בטיעון.

אז תוציא משקל אתה יכול להוציא

---------- התגובה התווספה ב 21:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:04 ----------

השאיפה היא מנטורית- ללמד דור הבאה להפטר מהמושג "משקלי אגו"...

משקלי אגו? מה הכוונה שלך פה?,להכנס לפוזיציה טובה קשה מאוד לבד בבנצ'.בשיטה של דייב טייט זה כמעט בלתי אפשרי להוציא משקל גבוה בלי סכנה שיפול לך על הפנים.
ללמד דור להפטר ממשקלי אגו? תקן אותי אם אני טועה,אבל אתה העלית סרטון שלך עושה דדליפט והשתמשת ברצועות,שזה נטו אגו למשוך יותר.
אני מעריך את זה שהתמדת במשך 10 שנים במכון וזה מחמם את הלב...אבל אני חושב שאתה מדבר פה בהתנשאות שלא נראה שאתה מאמין בה אפילו..

הבעיה היחידה בלהוציא את המוט לא לבד שכל פעם יהיה מפגר אחר שיהרוס לך את הסט ויוציא לך חרא

• פותח/ת השרשור
משקלי אגו? מה הכוונה שלך פה?,להכנס לפוזיציה טובה קשה מאוד לבד בבנצ'.בשיטה של דייב טייט זה כמעט בלתי אפשרי להוציא משקל גבוה בלי סכנה שיפול לך על הפנים.
ללמד דור להפטר ממשקלי אגו? תקן אותי אם אני טועה,אבל אתה העלית סרטון שלך עושה דדליפט והשתמשת ברצועות,שזה נטו אגו למשוך יותר.
אני מעריך את זה שהתמדת במשך 10 שנים במכון וזה מחמם את הלב...אבל אני חושב שאתה מדבר פה בהתנשאות שלא נראה שאתה מאמין בה אפילו..

בדיוק על זה דיברתי.אני רואה היום סרטונים שפרסמתי עם משקלי אגו ונגעל מעצמי.מה ולמי רציתי להוכיח? לכן גם שאלתי את דייב גרול על הגיל.

גם אם הייתי רוצה לספק נתונים - אני לא מאמין שיש כאלו משום שאף אחד לא מיקד את המחקר שלו על הנושא הזה.
ולמה?
בגלל שאנשים נורמלים מוצאים את הפתרון בדמות ספוטר שעוזר להם להוציא את המוט וסוגרים את העניין,
שים לב שזאת גם ההמלצה של ריפטו.

כל הכבוד אנטון, ולמרות שזה לא קשור, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי ישלי פחות מ150הודעות, אז אני אשאל פה, אני שוקל 97, 184, בן 17, ואני יסגור במרץ-אפריל את המאסה ויעבור לחיטוב, בזמן הזה איך אתה אומר יהיה הכי טוב לעבוד על היד האחורית? כאילו איזו תכנית אתה ממליץ ואיזה תרגילים?

בדיוק על זה דיברתי.אני רואה היום סרטונים שפרסמתי עם משקלי אגו ונגעל מעצמי.מה ולמי רציתי להוכיח? לכן גם שאלתי את דייב גרול על הגיל.

אבל עצם זה שהתחת עלה וזה לא בנצ' ש"עובר" תחרות נקרא לזה ובכל זאת העלית אותו (למרות שהמשקל מרשים מאוד),זה לא מראה משהו על משקל אגו?

אבל עצם זה שהתחת עלה וזה לא בנצ' ש"עובר" תחרות נקרא לזה ובכל זאת העלית אותו (למרות שהמשקל מרשים מאוד),זה לא מראה משהו על משקל אגו?

אגו יש (כמעט) בכל גיל...
ולענין, כבר היו פה לא מעט פוסטים שדיברו על היתרון/תועלת שבלהעזר במישהו להוציא את המוט. במיוחד במניעת פציעה.
אז עכשיו הטרנד הפוך..לא נורא.

גם אם הייתי רוצה לספק נתונים - אני לא מאמין שיש כאלו משום שאף אחד לא מיקד את המחקר שלו על הנושא הזה.
ולמה?
בגלל שאנשים נורמלים מוצאים את הפתרון בדמות ספוטר שעוזר להם להוציא את המוט וסוגרים את העניין,
שים לב שזאת גם ההמלצה של ריפטו.

איזה נימוק משכנע! מי האנשים הנורמליים האלה? זה אותם אנשים שעושים חצי בנץ' עם אחיזה כל כך רחבה שהכתפיים שלי בוכות מלהסתכל?

אם אתה לא מספק נתונים, אתה לא מעניין. באותה מידה אני יכול להגיד שאני מוציא את הבנץ' שלי לבד במשך 14 שנים והכל סבבה.

על הכיפאק. אז כל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון.
ההמלצה הגורפת היא לעשות זאת, אני מאמין שהרוב עושים את זה.
ולדעתי זה לא מוריד במאומה מערך התרגיל .

לא אמרתי שזה מוריד מהתרגיל. אמרתי שאני לא רואה הבדל בין להוציא לבד את המוט בבנץ' לבין ללכת אחורה בסקוואט. או ששניהם "מיותרים" או ששניהם חלק מהתרגיל.

• פותח/ת השרשור

התסכול מדבר??? לגיטימי...רואי ק' סיפר לי...;maeq

---------- התגובה התווספה ב 18:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------

כל הכבוד אנטון, ולמרות שזה לא קשור, אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי ישלי פחות מ150הודעות, אז אני אשאל פה, אני שוקל 97, 184, בן 17, ואני יסגור במרץ-אפריל את המאסה ויעבור לחיטוב, בזמן הזה איך אתה אומר יהיה הכי טוב לעבוד על היד האחורית? כאילו איזו תכנית אתה ממליץ ואיזה תרגילים?

יש איפשהו אשכול שכתבתי שנקרא נדמה לי ''כמה תובנות יכל אימון ידיים'' או משהו בסגנון,תעשה חיפוש, לעסנו שם הכל בפרטי פרטים והטופיק נחשב להצליח ועוזר בקרב אוכלוסיה שמבינה עניין.

לא אמרתי שזה מוריד מהתרגיל. אמרתי שאני לא רואה הבדל בין להוציא לבד את המוט בבנץ' לבין ללכת אחורה בסקוואט. או ששניהם "מיותרים" או ששניהם חלק מהתרגיל.

ואני סיפקתי את ההסבר שמניע את מי שבוחר להעזר במישהו בבנץ', וללכת אחורה בסקוואט במקום להשתמש במונוליפט.
לעומת זאת לא זכור לי שסיפקת תועלת אחת רצינית להוצאת המוט בבנץ'.
אחרת, כמו שכתבתי - תמיד אוכל לטעון שכל עוד לא הרמת את המוט בקלין > התיישבת איתו ורק אז לחצת....אתה לא לוחץ באמת חזה.

לתרגיל יש פוקוס מסויים, אם אתה הופך אותו ליותר מקיף אבל בו זמנית... יותר מסוכן, ללא צורך ממשי, מה עשינו פה?

אבל הפוקוס של כמה מחברי הפורום כבר מזמן יצא מהניסיון לייצר דיון בונה בקהילה עם מטרה משותפת.

ואני סיפקתי את ההסבר שמניע את מי שבוחר להעזר במישהו בבנץ', וללכת אחורה בסקוואט במקום להשתמש במונוליפט.
לעומת זאת לא זכור לי שסיפקת תועלת אחת רצינית להוצאת המוט בבנץ'.
אחרת, כמו שכתבתי - תמיד אוכל לטעון שכל עוד לא הרמת את המוט בקלין > התיישבת איתו ורק אז לחצת....אתה לא לוחץ באמת חזה.

לתרגיל יש פוקוס מסויים, אם אתה הופך אותו ליותר מקיף אבל בו זמנית... יותר מסוכן, ללא צורך ממשי, מה עשינו פה?

אבל הפוקוס של כמה מחברי הפורום כבר מזמן יצא מהניסיון לייצר דיון בונה בקהילה עם מטרה משותפת.

אתה לא סיפקת שום הסבר. אמרת שיש תועלת בללכת אחורה בסקוואט ואין תועלת בלהוציא את המוט מהבנץ'. להגיד שטיול אחורה בסקוואט עוזר לך ללמוד לייצב משקל כבד זה בולשיט. אני יכול למצוא דרכים יותר בטוחות לטייל עם חרא כבד. שני הדברים מסוכנים ואתה יודע את זה.

אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה. לא טענתי שכל עוד לא יצאת עם המוט לא עשית סקוואט או כל עוד לא הוצאת את המוט בבנץ' לא עשית בבנץ'.

התסכול מדבר??? לגיטימי...רואי ק' סיפר לי...;maeq

---------- התגובה התווספה ב 18:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------

יש איפשהו אשכול שכתבתי שנקרא נדמה לי ''כמה תובנות יכל אימון ידיים'' או משהו בסגנון,תעשה חיפוש, לעסנו שם הכל בפרטי פרטים והטופיק נחשב להצליח ועוזר בקרב אוכלוסיה שמבינה עניין.
חחח
אולי אתה מתאמן 10 שנים ואתה בן 32,אבל הרמה של התשובות שלך מביישת אפילו ילד בן 12

כן בגלל זה רציתי לפנות אליך, אני רוצה לתת פוש יפה לטרייספס והמסטרינג בחודשיים שנשארו לי, ואם זאת גם אני רוצה לעלות במשקלים של שאר התרגילים ולגדול גם בשאר הגוף, אז אני לא יודע איך לשלב את זה. בנתיים אני עושה ABCXABC בנוסח AB רק אימון B האמצעי הוא רק רגליים, אבל אני גם משלב דדליפט וזה פוגע לי נגיד ביום שלמחרת באימון גב. אז מה אתה אומר איך לעשות תכנית שאני יוכל לשלב בה ידיים ורגליים יותר, מבלי לפגוע בצורה דרסטית בשאר הגוף, נגיד שלא יצא לי בשבוע אימון גב או חזה אחד כי זה מרגיש לי מעט מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית