הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה באק דאבל בייספס מהיום

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך
חח אני קצת שיניתי את החשיבה..עבר איזה שבוע שבו חשבתי טיפה על ההמשך והבנתי שאין צורך להגיע לדל+HIIT..
אני עכשיו ממשיך במסלול של חיטוב והבנתי שמה שחשוב זה ההתמדה והכוח רצון והסבלנות.אין קיצורי דרך פה..
אני מחטב כרגע רגיל ובעוד שבועיים אני אקצץ טיפה פחמימה (מ115 ג' כרגע- אל 85-90 ג')

תגיד- אם אני עובר ל75-80 ג' פחמימה ליום, כל כמה זמן העמסה ?

תלוי בהרבה דברים כמו כמה אירובי אתה עושה ומה הגירעון שאתה עומד אליו.
אם אתה עומד על גירעון של 500~ אז כל 8-9 ימים בערך.תראה איך אתה מרגיש אם זה.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני על 115 ג' פחמימה ועושה כל שבועיים,עוד שבוע אני עובר ל85-90 ג' ,עובד 4 ימים כוח,3 ימים אחרים אירובי עצימות בינונית (חצי שעה בערך) . עם גרעון של 500-520 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
כן גם אני חשבתי ככה..אולי אני יוריד עוד טיפה פחמימה,לכיוון 70-65 ויעמיס פעם בשבוע.

אם להיות מדוייקים אז בשביל להעמיס פעם בשבוע אתה צריך להיות על 50~ , שוב זה בכללי יש הרבה משתנים.

• פותח/ת השרשור
אה אוקי..אני חושב שכרגע אין טעם לרדת לכמות כזאת,אולי אם כבר לכמות כזאת של פחמימה אז זה יהיה רק בשבועיים האחרונים,פחות מ50

• פותח/ת השרשור
אוקי,מובן..תודה!
אני יודע שזה אינידבידוואלי ומשתנה מאדם לאדם , למרות שעל 100 ג' אני מסתדר יופי עם שבועיים של העמסה, אבל מבחינה נפשית יותר קשה.

אז תעשה כל 10 ימים. גם ההעמסות לא חייבות להיות התחרעות מטורפת על כל פחמימה שזזה, פשוט לאכול נורמלי ליום אחד.

גב מאסיבי אחי כל הכבוד מתחילים לראות כתפיים אני אומר תשאר קצת על 100 גרם הזמן יעשה את שלו כבר
דרך אגב ראיתי תרגליים במאסה היה לך רגליים ענקיות אבל גם הרבה שומן תעשה תמונה אחת לרגליים רק לראות לאיזה מצב כבר הגעת

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אבל זו תמונה כבר פחות עדכנית..חח
והרגליים גם כמו שאר חלקי הגוף נהיו פחות שומניים והרבה יותר חטובות משבוע לשבוע. פתחתי אשכול לא מזמן של תמונות יותר עדכניות. וד"א אני על 65 ג' פחמימה ליום כבר.

• פותח/ת השרשור
תודה אחשלי..התחלתי חיטוב על 20-21 אחוז, כרגע אני רואה את עצמי בסביבות 16
יש לי עד פסח חיטוב, ואז אני עושה הפסקה של שבוע כי אני באילת ואז חוזר בכל הכוח לעוד חיטוב של 3 שבועות על דל כנראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית