עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער לבאס אותך, אבל GP אינם איכותיים, הם ממולדובה, אותה איכות כמו אקסיו לאבס, רק השמנים לא כואבים כי הם יותר סטרילים. (במקרה של אקסיו לאבס זה היה קטסטרופה)
זה שקראת בפורומים ש GP נחשבים לאיכותיים, יש כאן הרבה פוליטיקה וכסף שמשולם למנהלי פורומים (MODERATORS), אני יודע בוודאות ש GP שילמו לאחד ממנהלים הפורומים הגדולים, סכום לא מבוטל של כסף כדי שהוא ימחק שרשורים שליליים על GP ולעודד את המוצרים שלו.
אתן לך נק' למחשבה, מדוע בפורום PROFESSIONALMUSCLE אין שום הודעה שלילית על אלין?
מדוע ביל מאנאבוליקס לא ביצע אף פעם בדיקות מעבדה על AXIO LABS?
תחשוב על זה, אל תהיה תמים ומאמין לכל מה שאתה קורא בפורומים.
אקסיו (GENXXL) כן שילמו הרבה כסף ל BOS, זאת אחת הסיבות מדוע ביל לא ביצע בדיקות ל AXIO, חשבת על זה?
ותתפלא כמה THREADS נמחקו ב BOS, אני יודע שלי מחקו THREAD שלם, כי דובר על סיירוקס.
לגבי GP, נחיה ונראה, אל תתפלא אם פתאום בספר אנאבוליקס הקרוב יש הרבה בדיקות מעבדה של GP וכולם תקינות.
תתפלא, אבל אני ממש לא מפיץ דברים, אני יודע מה שאני אומר, מבלי להתנשא, אני קצת יודע מה הולך בפנים ואני מכיר את רוני, מנהל הפורום של BOS.
ומה קשור סיירוקס? בכלל לא דיברתי עליהם.
בכדורים אני עדיין נשאר רק עם התאילנדים, בנתיים הם הוכיחו את עצמם ב"שטח", מחיר זה לא תמיד קובע, מה שזול גם לפעמים מצביע על האיכות עצמה.
אני מסכים איתך יש הרבה תלונות על השילוח שלהם לפי מה שאני מבין הבחור שאחרי על מערך השילוח שלהם דפק להם ברז שלחתי מייל לבעלים של nian preformence והוא אמר שהעניין סודרבנתיים אני רק קורא שיש תלונות על NIAN PERFOMANCE מבחינת שילוח הדברים, אנשים מתלוננים שלא מקבלים את כל ההזמנות שלהם, זה נושא אחר.
לגבי סיירוקס, בקרוב בדיקת מעבדה ועוד בספר אנאבוליקס 😃 , יש למה לחכות!.