מידע כמה ממתקים שקיבלתי היום!

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
היי חברה הנה כמה דברים שקיבלתי היום

קבצים מצורפים

• תמונה013.jpg
    תמונה013.jpg
    KB 64.3 · צפיות: 335
  • תמונה014.jpg
    תמונה014.jpg
    KB 60.5 · צפיות: 309
  • תמונה015.jpg
    תמונה015.jpg
    KB 56 · צפיות: 385
  • תמונה016.jpg
    תמונה016.jpg
    KB 56.3 · צפיות: 292
  • פותח/ת השרשור
אז ככה
3 ויאלים של מסטרון
3 ויאלים של טסט פרופ
ויאל של טרן אצטט
ויאל של טסט אנטט
2 שקיות של טיבול
2 שקיות של אנבאר

מצטער לבאס אותך, אבל GP אינם איכותיים, הם ממולדובה, אותה איכות כמו אקסיו לאבס, רק השמנים לא כואבים כי הם יותר סטרילים. (במקרה של אקסיו לאבס זה היה קטסטרופה)

זה שקראת בפורומים ש GP נחשבים לאיכותיים, יש כאן הרבה פוליטיקה וכסף שמשולם למנהלי פורומים (MODERATORS), אני יודע בוודאות ש GP שילמו לאחד ממנהלים הפורומים הגדולים, סכום לא מבוטל של כסף כדי שהוא ימחק שרשורים שליליים על GP ולעודד את המוצרים שלו.

אתן לך נק' למחשבה, מדוע בפורום PROFESSIONALMUSCLE אין שום הודעה שלילית על אלין?
מדוע ביל מאנאבוליקס לא ביצע אף פעם בדיקות מעבדה על AXIO LABS?

תחשוב על זה, אל תהיה תמים ומאמין לכל מה שאתה קורא בפורומים.

• פותח/ת השרשור
מצטער לבאס אותך, אבל GP אינם איכותיים, הם ממולדובה, אותה איכות כמו אקסיו לאבס, רק השמנים לא כואבים כי הם יותר סטרילים. (במקרה של אקסיו לאבס זה היה קטסטרופה)

זה שקראת בפורומים ש GP נחשבים לאיכותיים, יש כאן הרבה פוליטיקה וכסף שמשולם למנהלי פורומים (MODERATORS), אני יודע בוודאות ש GP שילמו לאחד ממנהלים הפורומים הגדולים, סכום לא מבוטל של כסף כדי שהוא ימחק שרשורים שליליים על GP ולעודד את המוצרים שלו.

אתן לך נק' למחשבה, מדוע בפורום PROFESSIONALMUSCLE אין שום הודעה שלילית על אלין?
מדוע ביל מאנאבוליקס לא ביצע אף פעם בדיקות מעבדה על AXIO LABS?

תחשוב על זה, אל תהיה תמים ומאמין לכל מה שאתה קורא בפורומים.

אני ממש לא ממסכים איתך פורום אחד שאומר שהם טובים סבבה אני יכול לקבל את זה אבל אחי תאמין לי אני מסתובב המון מכיר הרבה אנשים לא רק בפורומים ציבוריים התגובות עליהם הם רק טובות לא יודע מה הקטע של או איפה שמעת גם אתה לא יודע אתה גם ניזון משמועות אז לך הכיסו לראש שהם לא טובים לפני שהזמני חפרתי מספיק אחי תאמין לי לגבי אלין חחח הבן אדם ידוע כסקמר סלקטיבי אני לא צריך לקרוא ב-professional muscle שאלין הוא סבבה או לא אם אתה חרא אנשים ידעו על זה בסוף (ולפי מה שאומרים הוא חרא) ויש על בלקן מספיק דיעות חלוקות כדי שכל אחד יחליט האם הוא רוצה ללכת עליהם או אבל שמספר פורומים לא מבוטל ואני לא מדבר על תגובות של בעלי אינטרסים כמו מנהלי פורומים כאלה או אחרים אומרים שהם G2G ומספיק אנשים שלמדתי להכיר ואנחנו כבר מכירים מעבר לרמה של פוסט זה או אחר אומרים לי ללכת על זה אז צר לי אחי ניראה לי שאתה טועה
מעבר לזה ביל דווקא כן הכין דוח על AXIO והוא יוצא ב BOS הקרוב זה ש AXIO הם ספונסרים
בפורום שלו לא אומר כלום ויש מספיק דיעות שליליות על AXIO גם בפורום שלו אז זה לא מדוייק מה שאתה אומר אחי וחוץ מיזה יש ויכוח גדול בפורום שלו ביל עצמו על זה שאומרים לו שהוא מזוהה אם AXIO (מה שבאמת גרם לי לחשוד) אבל הוא בא ואמר שאין כל קשר בינו לבינם
ודוח עליהם אכן הולך לצאת לא רק עליהם גם על GP וכמעט כל UG שאתה יכול לחשוב עליו
וחוץ מיזה על מה אתה מדבר אתה מדבר גבוהה על סיירוקס שזה UG חדש שאף אחד לא מכיר
ואין עליכם מילה וחצי מילה באינטרנט ואומר שהם מצויינים פחחח מאיפה אתה יודע מישהו בדק?
תן לי דוח עליהם אין עליהם כלום חוץ מיזה שהם קשורים לסייטרופ שלדעתי זה UG מפוקפק ביותר
אז אחי תעשה לי טובה אתה יודע שאני מעריך את הדיעה שלך ואני יודע שאתה יודע על מה אתה מדבר אבל תן קצת קרדיט אני לא איזה ילד שלוקח כל מה שנותנים לו תאמין לי שביצעתי מחקר מעמיק לפני שבחרתי את GP ואני מציע לך גם לבדוק את עצמך לפני שאתה מפיץ כל מני דברים ששמעת או אמרו לך כי חלק יגידו אלף וחלק יגידו בית העניין זה לעשות בחירה מושכלת כי זה ברור וידוע התחום הזה עמוס באנטרסים ומלא במסך עשן

נ.ב
מה הקשר לזה שהם ממולדובה רוב החומרים בשוק הם מהמזרח זה אומר שזה טוב יותר או פחות?
זה כמו שתגיד שטבע זה מישראל אז מה הם לא חברת התרופות הכי גדולה בעולם? מה הקשר לארץ המוצא?

אקסיו (GENXXL) כן שילמו הרבה כסף ל BOS, זאת אחת הסיבות מדוע ביל לא ביצע בדיקות ל AXIO, חשבת על זה?
ותתפלא כמה THREADS נמחקו ב BOS, אני יודע שלי מחקו THREAD שלם, כי דובר על סיירוקס.
לגבי GP, נחיה ונראה, אל תתפלא אם פתאום בספר אנאבוליקס הקרוב יש הרבה בדיקות מעבדה של GP וכולם תקינות.
תתפלא, אבל אני ממש לא מפיץ דברים, אני יודע מה שאני אומר, מבלי להתנשא, אני קצת יודע מה הולך בפנים ואני מכיר את רוני, מנהל הפורום של BOS.

ומה קשור סיירוקס? בכלל לא דיברתי עליהם.

בכדורים אני עדיין נשאר רק עם התאילנדים, בנתיים הם הוכיחו את עצמם ב"שטח", מחיר זה לא תמיד קובע, מה שזול גם לפעמים מצביע על האיכות עצמה.

• פותח/ת השרשור
אקסיו (GENXXL) כן שילמו הרבה כסף ל BOS, זאת אחת הסיבות מדוע ביל לא ביצע בדיקות ל AXIO, חשבת על זה?
ותתפלא כמה THREADS נמחקו ב BOS, אני יודע שלי מחקו THREAD שלם, כי דובר על סיירוקס.
לגבי GP, נחיה ונראה, אל תתפלא אם פתאום בספר אנאבוליקס הקרוב יש הרבה בדיקות מעבדה של GP וכולם תקינות.
תתפלא, אבל אני ממש לא מפיץ דברים, אני יודע מה שאני אומר, מבלי להתנשא, אני קצת יודע מה הולך בפנים ואני מכיר את רוני, מנהל הפורום של BOS.

ומה קשור סיירוקס? בכלל לא דיברתי עליהם.

בכדורים אני עדיין נשאר רק עם התאילנדים, בנתיים הם הוכיחו את עצמם ב"שטח", מחיר זה לא תמיד קובע, מה שזול גם לפעמים מצביע על האיכות עצמה.

זה בדיוק מה שאני אומר שבדוח הקרוב כן יהיה דוח על AXIO וניראה מה יהיו התוצאות כנל לגבי GP
וכל שאר ה UGL לגבי מחיקת ה threads על סיירקוס לא יודע אם אתה אומר אתה יודע זה לא משנה את העובדה שאף אחד לא מדבר עליהם בחול אחי תאמין לי אני חיפשתי הרבה אף אחד
לא יודע איך הדברים שלהם אולי הם טובים לא יודע ניחיה וניראה לגבי GP אני אומר שוב אחי
אין אחד שהשתמש בהם ולא אמר עליהם דברים טובים אני מדבר על אנשים שאני "סומך" עליהם ושאין להם אינטרס כזה או אחר ב UG כזה או אחר אני לא אומר חס וחלילה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר אני כן אומר שאתה אמרת בפוסטים כאלה או אחרים על סיירוקס שהם סבבה מבלי לדעת בוודאות שזה המצב תקן אותי עם אני טועה בכל מקרה תהיה בטוח שאני יעדכן אותך ואת החברה פה בתוצאות של הסייקל הקרוב וניראה אם הם באמת טובים או לא

לגבי מחירים שמע אחי יש את nian lab שהמחירים שלהם בדיחה פשוט לא יאמן ורוב הביקורות שלהם לא רעות בכלל אז מה בגלל שהם זולים אז הם חרא אני לא תמיד מסכים אם הטענה הזאת

בנתיים אני רק קורא שיש תלונות על NIAN PERFOMANCE מבחינת שילוח הדברים, אנשים מתלוננים שלא מקבלים את כל ההזמנות שלהם, זה נושא אחר.

לגבי סיירוקס, בקרוב בדיקת מעבדה ועוד בספר אנאבוליקס 😃 , יש למה לחכות!.

• פותח/ת השרשור
בנתיים אני רק קורא שיש תלונות על NIAN PERFOMANCE מבחינת שילוח הדברים, אנשים מתלוננים שלא מקבלים את כל ההזמנות שלהם, זה נושא אחר.

לגבי סיירוקס, בקרוב בדיקת מעבדה ועוד בספר אנאבוליקס 😃 , יש למה לחכות!.
אני מסכים איתך יש הרבה תלונות על השילוח שלהם לפי מה שאני מבין הבחור שאחרי על מערך השילוח שלהם דפק להם ברז שלחתי מייל לבעלים של nian preformence והוא אמר שהעניין סודר
אבל כמו שאמרת זה כבר נושא אחר וכן אני מחכה בקוצר רוח לדוחות החדשים ולספר החדש בהחלט יש למה לחכות!

• פותח/ת השרשור
החברה היא GP genea זה הסייקל שלי

תודה אני יעדכן על התוצאות שאני יתחיל את הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית