הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה תגידו לי על כמה אחוזי שומן אני פה בבקשה

dwassernis

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
13
9
0
אני מציג לפניכם מספר תמונות ואני מבקש הערכה הגיונית לכמה אחוזי שומן אני שם:
גובה: 174 ס"מ
משקל: 69 ק"ג

קבצים מצורפים

• 2012-02-07 19.33.42.jpg
    2012-02-07 19.33.42.jpg
    KB 98.4 · צפיות: 398
  • 2012-02-07 19.36.45.jpg
    2012-02-07 19.36.45.jpg
    KB 99.6 · צפיות: 370
  • 2012-02-07 19.37.34.jpg
    2012-02-07 19.37.34.jpg
    KB 96.2 · צפיות: 364
כן רואים שהיית בן אדם שמן משום שמי שהיה שמן ואז עושה דיאטה דיאטה מה שנקרא אז נשאר כפלי עור כאלה כמו שרואים אצלך בבטן אבל זה אמור להעלם עם הזמן מן הסתם

ווא ירדת 50 קילו? מרשים...
כמה זמן לקח התהליך? כל הכבוד!

כן רואים שהיית בן אדם שמן משום שמי שהיה שמן ואז עושה דיאטה דיאטה מה שנקרא אז נשאר כפלי עור כאלה כמו שרואים אצלך בבטן אבל זה אמור להעלם עם הזמן מן הסתם

זה לא נעלם.
הדרך היחידה זה לעבור ניתוח. חותכים את העור המיותר.

בקשר לתמונות. נראה טוב, שמרת על מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
10 חודשים

---------- התגובה התווספה ב 07:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:34 ----------

מה אתם חושבים שעליי לעשות מהמצב שכרגע אני נמצא: כלומר אני הולך כרגע להולמס פלייס בראשון לציון. אני בדרך כלל עושה אימון משולב של אירובי+כוח: אירובי כחצי שעה ועוד 40 דקות על מכשירים. רציתי לקבל עצות ע"פ התמונות שרואים אותי איזה סוג של אימון עדיף לי לעשות בחדר כושר ועל מה יותר לשים דגש?

תודה.

תתחיל לגדול בשריר,שמע כל הכבוד על הירידה,ותקפוץ למנתח פלסטי שיסתכל על העודפי עור,אולי יהיה פתרון שימצא חן בעיניך.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הבעיה אבל שאין לי הרבה עודפי עור ולפי מה שאני מבין בדרך כלל עושים ניתוח פלסטי לאלו שיש הרבה מאוד עודפי עור. אז מה אני יכול לעשות בנידון?

אני גם אותו סיפור, ירדתי מ-151 קילו ל-85,
אמנם יש לי פחות עור עודף ממך (לפי מה שאני רואה בתמונות) אבל עם הזמן וגדילה במסה,
זה יטשטש עד שזה כבר לא יהיה משמעותי, אני לא יודע מה המטרות שלך בקשר לעלייה במסה,
או עד כמה אתה רוצה להיות גדול, אבל הדרך היחידה ״להעלים״ את העור העודף (ללא התערבות
כירורגית) היא לגדול שוב, כמובן לא בשומן, אלה בשריר.

• פותח/ת השרשור
אז על מנת להעלים את עודפי העור במקומות שרואים על פי התמונות מה אתם מציעים לי יותר לשים דגש באימון בחדר כושר(אני מתאמן בהולמס פלייס ראשון לציון) ועל איזה מכשירים וכמה זמן על מנת להעלים את זה כמה שיותר מהר שתהיה בטן יותר שטוחה ושרירית

תודה

דפוק מסה טובה ולאט לאט יעלם לך, כשתראה שזה נעלם, דפוק חיטוב. במצבים קיצוניים עושים ניתוח פלסטי לא במצב שלך.
כל הכבוד! נותן השראה!

נערך לאחרונה:
דפוק מסה טובה ולאט לאט יעלם לך, כשתראה שזה נעלם, דפוק חיטוב. במצבים קיצוניים עושים ניתוח פלסטי לא במצב שלך.
כל הכבוד! נותן השראה!
ניתוח פלסטי הוא לא ל"מצבים קיצונים",אלא לשיפור אסטתי,אם משהו מפריע לך,אפילו אם זה נקודת חן,הולכים למנתח ומתייעצים לרוב גם היעוץ חינם.ולמה לאט ? אם אפשר מהר?,בחירה שלך.
בכל מקרה השינוי יפה,בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית