הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוטרים אלימים ארה"ב אתם חייבים לצפות !!

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך
באמת שריחמתי על הבחור שנפצו לו את העצמות ברגל עם עלת גומי.

• פותח/ת השרשור
טוב תראו בסירטון הראשון בדקה 4:14 תקלטו את האוטו מקדימה בורח ימינה ומתהפך ואז הוא עף מהאוטו החוצה ותראו מה השוטרים עושים לו שהוא כבר חצי מת

בסרטון הראשון בקליפ הראשון זה נראה כמו תחמושת חיה על בן אדם עם נשק קר :|
אם אני עושה דבר כזה למחבל אני נכנס לכלא.

בארצות הברית השוטרים מחוייבים לרוקן מחסנית שלמה על בנאדם עם נשק (לא משנה איזה) שתוקף, ולוודא הריגה.

התגובה שלך מיותרת

הגבת 2 דקות אחרי שהוא פרסם ולא היית רושם כך אם היית רואה מעבר ל 2דקות (אם בכלל ראית משהו)
ב 2 דקות של הסרטון הראשון באמת לא נראה משהו חריג, אבל אחרכך גאדדד הם בני [צונזר]ות
כאילו הבנאדם עף מרכב שהתגללגל כמה פעמים כולו מרוסק אם לא מת והם מפוצצים אותו מכות (אם לא הרגו אותו) על זה מגיע להם מוות
לא כלל השוטרים בארהב כך, אלא אלו שצולמו, הם בכלל לא יותר טובים מהשוטרים פה, אולי יותר גרועים מכל מקום
שהייתי לא מעט בארהב, הפעילות שיטור שראיתי רחוקה מהמוצג בסירטונים, הם מקצועיים, מסורים לעבודה, שומרים על החוק בעצמם, מוודאים שכל פעילות או מעצר שלהם יהיה חוקי ולא מסכן אותם ומינימום פגיעה בחשוד ונרתמים לעזרת כל מבקש אפילו אם זה מסכן את חייהם
אפילו במקרה שהיה ממש בגינה הפרטית שלי הם תפקדו כמו בסרטים (הטובים) אבל חארות יש בכל מקום גם פה גם שם ויש גם הרבה מקרים שמצלמות לא תפסו
לא התכוונתי לשוטרים האלה ספציפית. אני משווה באופן כללי את המשטרה פה למשטרה שם

שוטרים יכולים להיות אלימים, לפחות הם לא רצחניים לאור יום כמו עבריינים מסויימים.
הבעייה היא שרוב האוכלוסייה יכולים להסתבך עם החוק בגלל דבר אחד או אחר ואז הם חשופים לאלימות ולאיומים שבפועל חסינים לדוגמה מתלונה.

ראיתי את זה עכשיו ונגנבתי
אני לא אוהבת שירשורי נאצה על שוטרים אז לא קראתי כל מה שהלך פה אז אם כבר פרסמתם סליחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה עוד כלום תסתכלי בסרטון הראשון 4:14 וביכלל מי שראה את כל הסרטים עד הסוף יגנב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית