הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתגייס לקרבי, כמה זמן יקח לי לחזור למה שהייתי?

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
שלום, אני עוד פחות מחצי שנה מתגייס לקרבי ואני מתאמן כבר שנה והולך לי מצויין
דדליפט בנץ' סקוואט שלושתם תלת ספרתי
אני לא מתאמן בקבוצה או משהו אבל אני פשוט אוהב את המקצוע (לא בילדר)

אני יודע שיש דבר שנקרא "זיכרון שריר" אם אני אפסיק להתאמן שנה וחצי עד הצבא ואז 3 שנים בלי אימונים, כמה זמן יקח לי לחזור למשקלי עבודה שהייתי בהם ?

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר שאני מקצוען או סוס על, אבל לדעתי בשנה הגעתי למשקלים מכובדים ביחס למ.ג שלי
משקל גוף :75 (עליתי מ 56 בשנה, על אותו גובה 173)

בנץ'- 100 לצמד
סקוואט 130 לסינגל
דדליפט 120 לסינגל (אני עובד על הדדליפט רק חודשיים אז אני אשפר אותו בענק)
פרס- 65 לצמד
חתירה במכונה- 110 לחמישייה

---------- התגובה התווספה ב 01:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:28 ----------

חשוב לציין שהולך לי מצויין בטקסס מתהוד ואני הולך להתקדם עוד הרבה בחצי שנה שנשארה לי....

---------- התגובה התווספה ב 01:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:30 ----------

וגם לוחץ גריפר 300 HG

אחי בשנה הראשונה תעשה הרבה אירובי בצבא, ככה שתירד הרבה ,אבל עם תכניס מקסימום אוכל זה יתרפד במהירות שבה תרד.
בכל מקרה ,לקראת סוף השנה השנייה יהיה לך יותר זמן ושנה אחרונה יהיה לך יותר זמן לחזור לעצמך ,אני הייתי בשנה האחרונה יוצא חמשושים ו11\3 ז"א 11 יום בבסיס 3 בבית והייתי מתאמן ,וחזרתי לעצמי תוך כמה חודשים ,חזרתי לפחות למשקלים .....

המשקלים לא גבוהים, לא ישאר לך הרבה מהם עד סוף המסלול, למרות שבחצי שנה אתה יכול לעלות הרבה ולסיים מסלול עם בערך מה שאתה עושה עכשיו.
מה שחשוב הוא שתדחוף מלא אוכל בארוחות, ואל תתבייש לבזבז תמעט זמן פנוי שלך על אוכל שתביא מהבית (אבקה זה טוב).

בכל מקרה אם תהיה לך הזדמנות לחזור להתאמן ישר אחרי המסלול אז זה יחזור מהר.

אחי בשנה הראשונה תעשה הרבה אירובי בצבא, ככה שתירד הרבה ,אבל עם תכניס מקסימום אוכל זה יתרפד במהירות שבה תרד.
בכל מקרה ,לקראת סוף השנה השנייה יהיה לך יותר זמן ושנה אחרונה יהיה לך יותר זמן לחזור לעצמך ,אני הייתי בשנה האחרונה יוצא חמשושים ו11\3 ז"א 11 יום בבסיס 3 בבית והייתי מתאמן ,וחזרתי לעצמי תוך כמה חודשים ,חזרתי לפחות למשקלים .....

וואלה איפה אתה משרת?
ואיזה משקלים יש לך אם אפשר לשאול (סקרנות בלבד)

השאלה זה לאן אתה בדיוק מתגייס.
יש יחידות שבהם יהיה לך יותר זמן להתאמן ויש יחידות שבקושי יהיה לך זמן לישון בהם(בעיקר גדודי חי"ר).

• פותח/ת השרשור
המשקלים לא גבוהים, לא ישאר לך הרבה מהם עד סוף המסלול, למרות שבחצי שנה אתה יכול לעלות הרבה ולסיים מסלול עם בערך מה שאתה עושה עכשיו.
מה שחשוב הוא שתדחוף מלא אוכל בארוחות, ואל תתבייש לבזבז תמעט זמן פנוי שלך על אוכל שתביא מהבית (אבקה זה טוב).

אתה מתכוון להשאר על מאזן קלורי חיובי?
מהאנשים שאני מכיר שמתאמנים שנה (לא בצורה מקצועית) אני נחשב לא רע בכלל... אז אתה אומר שאחרי הטירונות אני אוכל להחזיר הכל? 😲

בכל מקרה אם תהיה לך הזדמנות לחזור להתאמן ישר אחרי המסלול אז זה יחזור מהר.

כן אבל אני לא בטוח איך יהיו היציאות שלי כי אני עוד לא יודע לאן אני מתגייס...

וואלה איפה אתה משרת?
ואיזה משקלים יש לך אם אפשר לשאול (סקרנות בלבד)

אם התכוונת אליי המשקלים כתבתי למעלה בתגובה השנייה..

השאלה זה לאן אתה בדיוק מתגייס.
יש יחידות שבהם יהיה לך יותר זמן להתאמן ויש יחידות שבקושי יהיה לך זמן לישון בהם(בעיקר גדודי חי"ר).

אני לא בטוח עוד לאן אני מתגייס אני רק יודע שאני מתגייס קרבי....

תודה על העזרה אבל לא עניתם על השאלה שלי, בואו נניח שאין לי זמן להתאמן כל השלוש שנים (המקרה הכי גרוע) מהרגע שאני אחזור לאזרחות, כמה זמן יקח לי לחזור לאותם משקלי עבודה? (ע"פ זיכרון שריר) וקחו בחשבון שיש לי עוד חצי שנה להתאמן אני מאמין שאני אעלה את המשקלי עבודה משמעותית

לא אחרי הטירונות, ברוב הקרבי יש לך מסלול ואחרי זה טחינת צעירות שבהן לא תוכל להתאמן.
אחרי שנה ככה תוכל להתחיל להחזיר הכל, זה לא יקח הרבה זמן אם לא הרעבת את עצמך במסלול...

היו לי משקלים כמעט כמו שלך לפני הגיוס, עברה שנה, ועכשיו שיש לי יציאות טובות יותר חזרתי להתאמן, לקח לי משהו כמו חודשיים לחזור למשקלים הקודמים, וזה עם מאזן שלילי, 10 קילו פחות, שום בקרה על כמות החלבון שאני צורך או על כמות השינה, 2 אימונים בשבוע (שניהם בסופ"ש) והתקדמות איטית מבחירה (בחודש הראשון לא היה לי אימון אחד שלקח יותר משעה).

• פותח/ת השרשור
היו לי משקלים כמעט כמו שלך לפני הגיוס, עברה שנה, ועכשיו שיש לי יציאות טובות יותר חזרתי להתאמן, לקח לי משהו כמו חודשיים לחזור למשקלים הקודמים, וזה עם מאזן שלילי, 10 קילו פחות, שום בקרה על כמות החלבון שאני צורך או על כמות השינה, 2 אימונים בשבוע (שניהם בסופ"ש) והתקדמות איטית מבחירה (בחודש הראשון לא היה לי אימון אחד שלקח יותר משעה).

אתה מתאמן ביציאות? או שיש חדר כושר בבסיס?
חחח הרגעת אותי אחי!

לא אחרי הטירונות, ברוב הקרבי יש לך מסלול ואחרי זה טחינת צעירות שבהן לא תוכל להתאמן.
אחרי שנה ככה תוכל להתחיל להחזיר הכל, זה לא יקח הרבה זמן אם לא הרעבת את עצמך במסלול...

אחרי שנה אבל זה תלוי אם יהיה חדר כושר בבסיס הרי גם אם אני אחוזר פעם בשבוע כמה זמן כבר יהיה לי להתאמן =/

שוב,הכל תלוי לאיזה יחידה תתגייס.
נגיד בשיזפון יש חדר כושר,אבל הוא בזיוני..ובפעם אחת שהייתי שם והתאמנתי שם אני מוכן להשבע שהבנץ' ניסה להרוג אותי.
ממליץ לך לנסות להגיע ליחידה מיוחדת.לא רק שהסיפוק שלך מהשירות הייה גבוה יותר..הטחינה תהיה נמוכה בהרבה ויש שם אחלה כושר.

• פותח/ת השרשור
לאן אתה מתגייס סתם מתוך התעניינות XD ?

או לאיסוף קרבי או לנח"ל לא סגור עוד

שוב,הכל תלוי לאיזה יחידה תתגייס.
נגיד בשיזפון יש חדר כושר,אבל הוא בזיוני..ובפעם אחת שהייתי שם והתאמנתי שם אני מוכן להשבע שהבנץ' ניסה להרוג אותי.
ממליץ לך לנסות להגיע ליחידה מיוחדת.לא רק שהסיפוק שלך מהשירות הייה גבוה יותר..הטחינה תהיה נמוכה בהרבה ויש שם אחלה כושר.

חחח אני אנסה להגיע לפלסר או לסיירת חיר כלשהי

אתה מתאמן ביציאות? או שיש חדר כושר בבסיס?
חחח הרגעת אותי אחי!

אני מתאמן ביציאות כי אני יוצא חמשושים (הת"ש 2), אבל בגדול בד"כ יש חדרי כושר בפלוגות הותיקות, אין בהם ציוד רציני אבל בטח אפשר לאלתר איזה משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית