ייעוץ משקאות בחיטוב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני בחיטוב כרגע יש לי 2 שאלות לגבי משקאות במהלך תקופה של חיטוב:

1. שתייה של XL,BLU,XO וכל הממריצים האלה לפני אימון/במהלך היום (כמובן שאני מדבר על SUGAR FREE) בלי קלוריות. זה יתרום לי טיפה בדל פחמימה (בעוד שבועיים +/-) זה יעורר אותי וטיפה ייתן את הטעם המתוק אבל מבחינה בריאותית הנזק עד כדי כך גבוה ? ומבחינת אפקטיביות של החיטוב,תהיה השפעה ?

2.יש לי מחר יום העמסה , בקבוק בירה אפשרי לשלב ? שאר היום מחר יהיה מורכב כמובן מפסטות,אורז,בייגלה וכו'..

מ 17 אחוז אם תעשה דל פחמימה זה לא ישנה את ההרזיה שלך

ואתה לא תגיע ל 10 בתקופה זו

אם אמטרה שלך להיות ממש מחוטב אז פשוט תמשיך עם החיטוב עד ליעד

אם אתה סתם מתחטב כדי להיות שבועיים חטוב קצת (ככה זה נשמע) אז ברור לך שזה סתם בזבוז זמן
תתחיל את המאסה שאתה מדבר עליה

מ 17 אחוז אם תעשה דל פחמימה זה לא ישנה את ההרזיה שלך

ואתה לא תגיע ל 10 בתקופה זו

אם אמטרה שלך להיות ממש מחוטב אז פשוט תמשיך עם החיטוב עד ליעד

אם אתה סתם מתחטב כדי להיות שבועיים חטוב קצת (ככה זה נשמע) אז ברור לך שזה סתם בזבוז זמן
תתחיל את המאסה שאתה מדבר עליה

ומתחת ל10 אחוז זה ישפר את "ההרזיה" שלו?
שיעשה כל דיאטה שהוא רוצה, אם זה דל פחמימה,דל שומן, "רגיל"
העיקר שיתמיד והוא יגיע לתוצאות טובות
באחוזי שומן גבוהים (מעל 15 נגיד) יורדים מהר, אני לא מכיר את הגוף שלך, אבל אתה תוך 7 שבועות יכול להגיע ל13% שומן בערך

• פותח/ת השרשור
אני כבר חודש ושבוע בחיטוב,מחטב עד לפסח. מילניום-למה לדעתך 3 חודשים של חיטוב ייתן לי כמו שאתה מתאר " אם אתה סתם מתחטב כדי להיות שבועיים חטוב קצת (ככה זה נשמע) " , אני מתמיד כמו שצריך ומתאמן כל יום במכון ,קורע את התחת ונלחם בעצמי במסגרת היומיומית שלי כשאני יוצא עם משפחה,ויוצא עם חברים וכו'..
אני נותן 200% מעצמי. ואני ימשיך לתת עד פסח , ככה או ככה, בחיטוב אני ימשיך להיות,רק רציתי לדעת כיוון של א"ש. אני לא מתכוון להתחטב לחד ספרתי או משהו. רק להגיע לגוף מחוטב כדי שהמסה הבאה תהיה טיפה יותר ארוכה ושאני ירגיש טוב יותר עם עצמי עד החופש הגדול לפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית