הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקאות בחיטוב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני בחיטוב כרגע יש לי 2 שאלות לגבי משקאות במהלך תקופה של חיטוב:

1. שתייה של XL,BLU,XO וכל הממריצים האלה לפני אימון/במהלך היום (כמובן שאני מדבר על SUGAR FREE) בלי קלוריות. זה יתרום לי טיפה בדל פחמימה (בעוד שבועיים +/-) זה יעורר אותי וטיפה ייתן את הטעם המתוק אבל מבחינה בריאותית הנזק עד כדי כך גבוה ? ומבחינת אפקטיביות של החיטוב,תהיה השפעה ?

2.יש לי מחר יום העמסה , בקבוק בירה אפשרי לשלב ? שאר היום מחר יהיה מורכב כמובן מפסטות,אורז,בייגלה וכו'..

1. אם זה מתאים לצריכת קלוריות היומית שלך אז למה לא, אם אתה צריך מרץ לפני אימון תנסה כדורי קפאין לא את הזבל הזה
2. זה היום לשתות בירה

• פותח/ת השרשור
אוקי מעולה.
תגיד אחי, יש לי שאלה קצת שמטרידה אותי- נשאר לי עד סוף החיטוב משהו כמו 7 שבועות. 5-6 שבועות מהם אני הולך להיות על דל פחמימה. יש לך מושג בערך לאיזה א"ש משוער אפשר להגיע ? (אני 17% כרגע,תענה לי בכלליות,אני יודע שאי אפשר לענות באופן ספציפי כי זה תלוי בהמון פרמטרים)

• פותח/ת השרשור
סבבה..
שיקגו יש מצב לענות על השאלה לגבי א"ש משוער (הודעה מעל התגובה שלך)

• פותח/ת השרשור
לצערי כרגע 17% בערך..יש מצב 16% כי אני ממש מתחיל לראות כבר סיבים בכתפיים וכאלה. אבל זה לא אינדקציה.
יש לי 50 יום . עשיתי חישוב בערך ויוצא שאני יוריד בערך 3.5 ק"ג נוספים עד סוף החיטוב.
שאלה יותר קלה-ל14% יש מצב שאגיע ?

מתמטית, אם אתה שוקל 70 על 17% ותוריד עוד 3.5 (בהנחה שהכל שומן) תהיה סביבות ה-12%
אבל קשה להאמין שזה מה שיקרה
בכל מקרה לפותח הפוסט,לא הייתי מציע סתם כי זה לא בריא.ואצלי מניסיון שהייתי שותה משקאות דיאט הייתי רעב יותר אחרי זה
ואני קבוע בAD שלי בימי שישי בהעמסות הייתי שותה בירה בבריכה 😃

מן הסתם...

אני אישית משקאות הדיאט למינהם זה מה שהחזיק אותי שפוי בדיאטה...המתוק המזוייף הזה...

אוקי מעולה.
תגיד אחי, יש לי שאלה קצת שמטרידה אותי- נשאר לי עד סוף החיטוב משהו כמו 7 שבועות. 5-6 שבועות מהם אני הולך להיות על דל פחמימה. יש לך מושג בערך לאיזה א"ש משוער אפשר להגיע ? (אני 17% כרגע,תענה לי בכלליות,אני יודע שאי אפשר לענות באופן ספציפי כי זה תלוי בהמון פרמטרים)
אם אתה משקיע רציני אתה יכול הגיע ל10 אני הגעתי בשש שבועות דיאטה מ18 אחוז ל10 רק עם קפאין וזהו וארבעים דקות כל יום

אתה לא היית על 18 אחוז, ראינו איך בילדרים משערים אחוז שומן, דני מעלה תמונה של אנטון יומיים לפני מר ישראל ורושם "אין מצב שהוא פחות מ17% פה"

• פותח/ת השרשור
חחח^
סבבה.תודה על התגובות,הבנתי יותר את הכיוון. בכל מקרה,ננסה ונראה חח 7 שבועות חיטוב בראבק,נקווה יהיה טוב. ודוד-כמה ק"ג ירדת במהלך חיטוב של חודשיים ?

אתה לא היית על 18 אחוז, ראינו איך בילדרים משערים אחוז שומן, דני מעלה תמונה של אנטון יומיים לפני מר ישראל ורושם "אין מצב שהוא פחות מ17% פה"
הוא סתם צוחק ואני הייתי 18 וירדתי לעשר ובדקו אותי כל שבוע ירדתי אחוז נקודה משהו בשבוע

---------- התגובה התווספה ב 21:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:42 ----------

חחח^
סבבה.תודה על התגובות,הבנתי יותר את הכיוון. בכל מקרה,ננסה ונראה חח 7 שבועות חיטוב בראבק,נקווה יהיה טוב. ודוד-כמה ק"ג ירדת במהלך חיטוב של חודשיים ?
עשיתי דיאטה 6 שבועות וירדתי 15 קילו כולל יבוש בתחרות שקלתי 85 וחצי ובתחילת הדיאטה שקלתי 100 וכרגע אני 96

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:44 ----------

אבל הדיאטה שעשיתי הייתה רצחנית כל יום אימון ישר אחרי אימון אירובי ובבוקר אירובי

• פותח/ת השרשור
אני אמנם לא מתחרה או משהו אבל גם כל יום אני מבקר במכון.
4 אימוני כוח , 3 ימים אחרים אירובי חזק. כל יום גרעון 500 קל', עוד שבועיים עובר לדל פחמ'(50 ג' ליום)
יש לי מיום ראשון שבועיים של קיצוץ פחמימה ,בהדרגה כל יום עד יום ראשון עד עוד שבועיים להגיע לדל ונקווה שאני יגיע לתוצאה נחמדה בסוף..בחיים לא עשיתי חיטוב יותר משל חודש חח

• פותח/ת השרשור
כה אחי חופשיי..
מהחופש הגדול אני לוקח אוף סיזן של 7-8 חודשים..לא מעניין כבר חיטוב, גוף מחוטב בתחת שלי

חחח חיטוב זה דבר קשה והיותר קשה זה העמסות לי בכל אופן זה היה ככה...
הגירעון שלך זה כולל האירובי 500 בטוטאל ?

• פותח/ת השרשור
כן אחי, אני צורך כל יום 2010 קלוריות שזה פחות 250 קל' מהRMR , וכל יום אימון ממוצע של 250 קלוריות נוספות.
מחר יש לי העמסהה:RockOn:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית