הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגישות לאוכל וחוסר השפעה מקפאין

• פותח/ת השרשור LironP
  • פורסם בתאריך

LironP

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
6
90
0
שלום לכולם
1.יש לי בעיה,שאחרי כל דבר שאני אוכל אני הולך לחרבן..
האמת בהתחלה אמרתי לעצמי שיש לי רגישות למוצרי חלב..אבל בזמן האחרון התחלתי להבין שזה בכלל לא קשור לחלב,כי אחרי כל דבר שאני אוכל אני הולך לחרבן וזה מגיע ל4-5 פעמים ביום.
אני די בטוח שזה מפריע לי לעלות במשקל ..למה לדעתכם זה קורה ומה אפשר לעשות נגד זה?האם באמת "מוציאים" קלוריות בשירותים?כי זה הרי ידועה שאני מוציא את כל מה שהגוף שלי לא מעכל.
2.בעיה נוספת זה שקפאין בכלל לא מעורר אותי.לא בבוקר..ולא לפני אימון.כבר בדקתי את זה בכל מיני דרכים ואני מרגיש אותו דבר גם שאני שותה קפה בבוקר וגם לא.
אבל בניגוד לזה,התופעות לוואי של קפאין חלות עליי..שזה אומר -אני לא יכול לישון מוקדם כשאני שותה או אוכל משהו עם קפאין בשעות המאוחרות.

תודה מראש 😃

היה לי משהו דומה עם היציאות , זה עבר. אני עושה leangains אוכל בערב מחרבן הכל כשאני חוזר מהעבודה.
לעלות במשקל זה לא מפריע לך 3 שעות זה בולשיט, פשוט יש תדירות גבוהה יותר אחרי העיכול , לא מהירות.

עם הקפאין - זה פעם השפיע עליך ? מתרגלים לקפאין במהירות , מומלץ לעלות מינון עד למקסימום לפני תופעות לוואי ואז לרדת ממנו, ועד אז גם לא לשתות קפה\משקאות אנרגייה\תוסף לאימון כל יום סתם כי בא לך.
קפאין זה עוד משהו - שעובד טוב יותר על בטן ריקה אגב.

הסבילות לקפאין לא מתפתחת באותה מהירות לכל התופעות , אני יכול לישון דרך XL ביום רגיל על אף שאני מרגיש את האנרגייה מצויין. (היה לי פעם חלום מטורף באמצע לילה שרציתי לקום אבל נרדמתי בחזרה..)

• פותח/ת השרשור
כן פעם זה השפיע עליי..(אני חושב..וגם אם כן זה היה ממש מזמן)

לא הבנתי מה כדאי לעשות אז?להתנזר מקפאין לגמרי?או להפך לעלות את המינון?כי גם ניסיתי כדורי קפאין לצרוך כמות גדולה וזה לא מזיז לי.שאני לוקח ביום יום אני גם יכול לקחת 400 מ"ג קפאין וללכת לישון.אבל עם אני בערב ישתה טיפה קפה אני לא ישן כל הלילה.

להוריד מינון ותדירות למינימום שמונע תופעות גמילה.
(תה ביום)

אם המינום מילא לא היה גבוהה אז קפאין ואתה לא נועדתם זה לזה , וכדאי לך לחפש דבר אחר.
רק ש... אין שום דבר אחר בלי קאטש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית