הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת תואר

הוא כנראה גילה שכדי לעשות כסף בבורסה (ובהחלט אפשר לעשות המון כסף) צריך לעבוד לא פחות, אם לא יותר קשה מאשר בעבודה "רגילה".

לא דרך בריאה להסתכל על זה.

תגיד, אם אני זוכר נכון אתה דיברת על "שכיר מול עצמאי", ועל "הכסף עובד בשבילך".
מה קרה לכל המנטרות האלה? הפסקת לשנן אותם?

עכשיו אתה מחפש ללכת על בטוח?

השאיפה היא להתחיל בתור שכיר, לצבור ניסיון ולהיות פרטי. למרות שגם משרה בכירה במשק זה לא משהו שאני פוסל.

ואם הייתי טוב בכדורגל ברמה של לעשות מזה כסף, לא הייתי חושב פעמיים.

---------- התגובה התווספה ב 22:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:52 ----------

הוא כנראה גילה שכדי לעשות כסף בבורסה (ובהחלט אפשר לעשות המון כסף) צריך לעבוד לא פחות, אם לא יותר קשה מאשר בעבודה "רגילה".

אחי בורסה זה הימורים איך אתה מדבר...
עדיף לשים את הכסף מתחת לבלטה

---------- התגובה התווספה ב 22:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:53 ----------

כן, כי התואר הוא הדבר שמביא לך כסף. זה משהו אוניברסלי.

איך אתה עדיין נושם, רק אלוהים יודע.

יותר קל להצליח עם תואר מאשר בלי

---------- התגובה התווספה ב 22:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:53 ----------

מוישה זוכמיר (שיפוצניק/אינסטלטור מהסוג שרואים לו את החריץ בתחת) > איינשטיין? 🤡

תגדיר ">" ...

[/COLOR]

תגדיר ">" ...

http://www.google.com/search?ix=seb...q=יחס+סדר+אנטירפלקסיבי,+אנטיסימטרי+וטרנזיטיבי

---------- התגובה התווספה ב 23:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:03 ----------

אחי בורסה זה הימורים איך אתה מדבר...
עדיף לשים את הכסף מתחת לבלטה

עדיין לא הבנת את הטענה. אתה עוד תגלה שלנצח את הקוף זו משימה קשה מאוד.

מעניין אותי לדעת, איך ניתן לתפוס את הקשר בין תואר ליישום המקצוע שלו, אפיקי התפתחות בקריירה וכו'
אני מנסה לדמיין את זה בתרשים עץ, כי אני באמת לא מבין מה אנשים עושים אחרי התואר (לאו דווקא בזכות המקצוע שנרכש, אלא גם כלים, צורת חשיבה וכו')

אני מתעניין מאוד בפילוסופיה ומתמטיקה, ועדיין לא הבנתי מה עושים עם זה חוץ מהוראה. וכאשר יש סטטיסטיקות שמראות ש"מי שלמד מתמטיקה מרוויח יותר מ-X" זה הרי לא שווה כלום, לי נראה הגיוני שזה משקף מדגם של אנשים אינטליגנטים ביחס. אבל האם זו גם בחירה חכמה...

זה באמת מראה רק על קורלציה בין מה למדת לשכר שלך, בדיוק כמו הנתונים שמשה הביא. (שגם אותם כמו את שלי לך תדע מי בדק ורשם, רק אלוהים יודע כמה זה אמין...)

מה הכוונה ב"בחירה חכמה"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית