הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוזי שומן והתייעצות איך להמשיך ?

האחד

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
Gold's Gym
היי אנשים, רציתי קצת את העזרה שלכם כי אני סוג של תקוע ..
היייייתי שמן בעבר ברוווך ה' אלף פעם, ונפטרתי מרוב השומן חח.. 30 ומשהו קילו פחות עלי, מרגיש נהדר גם בלי חיטוב אם תשאלו אותי D:

אז ככה, גובה : 1.81/2 משקל 77-78 אני לא החלטי היום חח

בקיצור, במחשבונים ראיתי משהו כמו 23 אחוז שומן ואני ממממש לא יודע אם זה הגיוני או שפשוט המחשב טיפש?, ואני רציתי להתייעץ איתכם ..

כמה לדעתכם אני ניראה?
ואם ניראה לכם שיש חיטוב ?

אני מממש רוצה להמשיך את זה, הפסקתי, אבל עכשיייו אני רוצה לחזור לזה וחזק הרבה יותר !
אני יודע שלא רואים הכי הכי .. אבל מקווה שזה מספיק 😃

1.

2.

3.

4.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה 😃
אשמח לעוד תגובות חברים הדעה שלכם ממש חשובה לי לא סתם פניתי לפה..

• פותח/ת השרשור
אוקי .. ועכשיו מה מבחינת העונות לחכות לקיץ משהו? או שלהתחיל את זה ברגע שאני מחדש את המנוי לחדר"כ? שזה מחר מחרותיים .. להתחיל עכשיו בזה הרגע את המסה כאילו?

ואני ממש צריך בזה עזרה, אולי תפנה אולי לאנשהו כאן שיוכלו לעזור לי? מה אני עושה כי אני אם המושגים לא כזה בקיא ..

• פותח/ת השרשור
שאלה לי אליכם אנשים מקצועיים ותותחים שכמותכם, שמעתי פה ושם מהתייעצות בעוד מקומות שעכשיו לפני הקיץ לא כדאי להעלות מסה, כדי מהסיבה הפשוטה להשאר יותר "יפים" כביכול .. אבל מה שכן לעשות את זה בצעדים קטנים, ולא ככה להכנס לתקופת המסה כמו שאומרים .. מה דעתכם על זה?

• פותח/ת השרשור
חח ואללה .. אבל מה זה אומר מבחינתי? שאני צריך להחיל את המסה דוך ישר בלי קשר קיץ לא קיץ? להמשיך לאכול ולהתאמן חזק ?

תחליט מה בא לך, קח בחשבון שבמסה איכותית שכוללת עליה משמעותית במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים אתה תעלה באחוזי שומן , עכשיו זה די תלוי בגנטיקה שלך איך תיראה עם אחוז שומן טיפה יותר גבוה על הגוף (אל תשכח שתעלה גם במסת שריר אז אתה לא תיראה כמו פעם שאמרת שהיית ממש שמן כי אני מניח שלא היה לך גם מסת שריר גבוהה) אם בא לך להתחיל מסה כזאת ולא לעצור עד שתגיע למטרה שלך (כי אחרת מה זה שווה) אז תתחיל. אם בא לך להשאר על אחוז שומן די נמוך כמו שאתה עכשיו, תאכל במאזן נייטרלי תשתדל להתאמן ולעלות במשקלי עבודה אם תוכל עד שתגיע למצב שאתה נתקע ופשוט תשמור על המצב הקיים עד שתחליט שאתה מתחיל מסה כמו שצריך.

מן הסתם תנסה כמה שיותר נקי לעלות,תשלב אירובי ותשתדל לא לא לעבור את הצריכה הניטרלת בהרבה כול כך

• פותח/ת השרשור
אוקי.. תודה רבה אנשים 😃
ואני באמת חושב שאני אשמור את זה עכשיו, והגנטיקה גם םא כבר הזכרת, לא משהו חח

אוקי.. תודה רבה אנשים 😃
ואני באמת חושב שאני אשמור את זה עכשיו, והגנטיקה גם םא כבר הזכרת, לא משהו חח

אתה בערך על 13% ~.

אנחנו בסה"כ בפברואר, יש לך מספיק זמן גם למסה וגם לחיטוב אם צריך לפני הקיץ.
תתחיל מסה, כי חיטוב על מסת שריר כזאת לא תרשים אף אחת גם ככה 😃.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע קיבינימט אם הייתי יודע מה אני צריך לעכשות אז .. וזה יחסית שמרתי על הגוף הזה אפשר לומר מתחילת החורף זאת אומרת שיכולתי לעשות מסה ולגמור אם זה היום ..
אפשרי למשל להתחיל מסה אבל בעדינות? כאילו אחרי שאני עושה עוד יום יומיים בדיקה ביד פה ושם ככה לראות מה המצב מרגיש קצת כאבים פה ושם, להתחיייל אימונים כאסח, לא להרביץ פחמימות בכמויות .. אלא בעדינות .. פחמימות וחלבונים .. זה בסדר ? ממש בהדרגה יעני

אני לא יודע קיבינימט אם הייתי יודע מה אני צריך לעכשות אז .. וזה יחסית שמרתי על הגוף הזה אפשר לומר מתחילת החורף זאת אומרת שיכולתי לעשות מסה ולגמור אם זה היום ..
אפשרי למשל להתחיל מסה אבל בעדינות? כאילו אחרי שאני עושה עוד יום יומיים בדיקה ביד פה ושם ככה לראות מה המצב מרגיש קצת כאבים פה ושם, להתחיייל אימונים כאסח, לא להרביץ פחמימות בכמויות .. אלא בעדינות .. פחמימות וחלבונים .. זה בסדר ? ממש בהדרגה יעני

מה?
לא הבנתי מה הבעיה.
תעשה מסה ברגוע עם פלוס קלורי של 500, ותפריט נורמלי ותעבוד SS בהתחלה.

חיטוב יפה,

אתה יכול לבצע עלייה מבוקרת של 300-500 קלוריות, ולהתאים את קצב ההקלוריות להתקדמות.

יש תוכניות אימונים רבות לעלייה במסה. בחר לך אחת להתחלה ובהצלחה.

13 אחוז מסכים עם כולם וואי אין סימני עור - בדרך כלל אנשים שיורדים יותר מ-20 קילו יש להם מלאא עודפי עור כנראה שזה בגלל שאתה עוד צעיר והעור שלך עדיין לא התרגל להיות מתוח שהיית שמן קיצור כל הכבוד יאללה אני אומר להתחיל מאסה

עדיין זה די מוזר שאין שום סימן לכך שהוא שקל בעבר 110+ קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית