הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חד פעמי

little man

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אהלן חבר'ה.
עוד כמה ימים אני רוצה לעשות מדידות של rm1, ורציתי להשתמש באפדרין לפני. כבר השתמשתי בעבר בתוספת של אספירין אך ללא קפאין . ורציתי לנסות הפעם עם קפאין. בפעמים הקודמות הייתי לוקח אפדרין +אספירין 40-30 דקות לפני האימון והיו תוצאות נחמדות לא הייתה השפעה חזקה במיוחד(אבל ככה רציתי) .
אז רציתי לשאול - אם להוסיף קפאין אז כמה? אני לא רוצה להתפוצץ רק עזרה קטנה לאימון הזה ספציפי, וכמה זמן לפני האימון .
תודה למגיבים 😃

• פותח/ת השרשור
יש כמה מרכיבים שכוללים גם מהירות וכוח מתפרץ באימון. אני לא רוצה להיכנס לזה , זה יסבך לי את העניינים ואני לא אקבל תשובה, עם תוכל לעזור לי עם המינונים והזמן אני אשמח
תודה

---------- התגובה התווספה ב 23:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:27 ----------

יש מצב התבטאתי לא נכון בגלל זה לא מגיבים?

• פותח/ת השרשור
יותר בניתי על המרץ, ולא חשבתי שיתן לי כוח. עם אני אקח 30 מ''ל אפדרין ו200 מ''ל קפאין בפעם במנה אחת חצי שעה לפני האימון ? איך זה יהיה?

יותר בניתי על המרץ, ולא חשבתי שיתן לי כוח. עם אני אקח 30 מ''ל אפדרין ו200 מ''ל קפאין בפעם במנה אחת חצי שעה לפני האימון ? איך זה יהיה?

איך זה יהיה ? משתנה מאדם לאדם.
אני הרגשתי מרץ ב3-4 פעמים הראשונות ולאחר מכן כמעט ולא מרגישים. הרצפטורים מתחילים להתרגל לחומר וכך התופעות לוואי לאט לאט מתחילות להעלם.
אם מה שאתה מחפש זה מרץ- 30 מ"ג אפדרין+400 מ"ג קפאין (ככה אני לקחתי) יעשו את העבודה. אבל אל תשכח לא להשתמש בחומר בצורה קבוע, אחרת הגוף יפתח עמידות לתופעות לוואי.

איך זה יהיה ? משתנה מאדם לאדם.
אני הרגשתי מרץ ב3-4 פעמים הראשונות ולאחר מכן כמעט ולא מרגישים. הרצפטורים מתחילים להתרגל לחומר וכך התופעות לוואי לאט לאט מתחילות להעלם.
אם מה שאתה מחפש זה מרץ- 30 מ"ג אפדרין+400 מ"ג קפאין (ככה אני לקחתי) יעשו את העבודה. אבל אל תשכח לא להשתמש בחומר בצורה קבוע, אחרת הגוף יפתח עמידות לתופעות לוואי.

קראתי עובדת מחקר שמשה פרסם לפני כמה זמן,והם התייחסו לזה שקפאין לא גרם לשום שינוי באימון אניארובי(על אחת כמה וכמה RM1)
אבל שילוב שלו עם אפדרין כן גורם?
אך בדיוק,אני יודע שאפדרין ממליצים לקחת בכלל כחצי שעה לפני הארוחה

קראתי עובדת מחקר שמשה פרסם לפני כמה זמן,והם התייחסו לזה שקפאין לא גרם לשום שינוי באימון אניארובי(על אחת כמה וכמה RM1)
אבל שילוב שלו עם אפדרין כן גורם?
אך בדיוק,אני יודע שאפדרין ממליצים לקחת בכלל כחצי שעה לפני הארוחה

אני אשמח אם תראה לי על איזה מחקר אתה מדבר בדיוק.
אפדרין הוא ממריץ, הרבה שחקני כדורגל משתמשים פה בשביל המרץ והכוח. אין לי מושג מי אמר לך לקחת אותו לפני הארוחה. בדרך כלל לוקחים לפני הארוחה כדי לא להרגיש את התופעות לוואי של החומר (מרץ, רעידות בידיים וכו'). בשביל לשפר את הביצועים לוקחים את החומר לפני אימון על בטן ריקה (3-4 שעות לאחר הארוחה האחרונה). אין שום הגיון בלקחת אפדרין על בטן ריקה כדי לשפר ביצועים.

לי הספיק 8מ"ג כדי להפציץ אימון

את אישה.

אני אשמח אם תראה לי על איזה מחקר אתה מדבר בדיוק.
אפדרין הוא ממריץ, הרבה שחקני כדורגל משתמשים פה בשביל המרץ והכוח. אין לי מושג מי אמר לך לקחת אותו לפני הארוחה. בדרך כלל לוקחים לפני הארוחה כדי לא להרגיש את התופעות לוואי של החומר (מרץ, רעידות בידיים וכו'). בשביל לשפר את הביצועים לוקחים את החומר לפני אימון על בטן ריקה (3-4 שעות לאחר הארוחה האחרונה). אין שום הגיון בלקחת אפדרין על בטן ריקה כדי לשפר ביצועים.

את אישה.
http://www.kilogram.co.il/84/הכל-על-אפדרין/
בבקשה אחרי,זה המאמר שמבוסס כנראה על העבודת מחקר

תקח אימון קודם לנסות 30 אפדרין 200 קפאין כחצי שעה - שעה לפני האימון על בטן ריקה עם מים
תראה איך זה משפיע, חבל שתדפוק לך את הנסיון לRM1 עם בחילות/סחרחורות אתה לא יודע איך אתה מגיב עדיין

http://www.kilogram.co.il/84/הכל-על-אפדרין/
בבקשה אחרי,זה המאמר שמבוסס כנראה על העבודת מחקר

עשית סלט..
זה מאמר שמראה שאפדרין בשילוב עם קפאין יביא לשיפור בביצועים. המסכנה פה היא שאפדרין ללא קפאין לא יביא לשיפור משמעותי בביצועים מכיוון שהקפאין דואג לזה שהגוף לא יבטל את השפעת האפדרין בגוף, אבל הפוך זה לא פועל ככה שאתה יכול לקחת קפאין בלי אפדרין, אבל לא אפדרין בלי קפאין (כאילו מן הסתם שאתה יכול, אבל זה לא ייתן לך את מלוא העוצמה של החומר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית