הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתאמן נכון???

yehuda t

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם
אני משתמש חדש באתר הנפלא הזה יש לי שאלה אני לאחר דיאטה שהורדתי כ 25 קילו אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ראשון שלישי ושישי אני עובד לבד בלי מאמן ועובד על כול הגוף בכול אימון שאלתי היא האם אני עובד נכון??? אם אני צריך לשנות ? ומה באיזה צורה אני השמח מאוד אם מישהו יכול לענות לי אם יש איזה תוכנית מסודרת שכדאי לי לעבוד לפיה

את האימון שלי בכול פעם אני מתחיל בהליכה/ריצה משולב ולאחר מכן אני עובר למכשיר שיש בחדר כושר

תודה יהודה

קודם כל ברוך הבא
דבר שני,"להתאמן נכון" זה נורא כללי
יש המון דרכים להתאמן בהתאם למטרה,משקל,עבר ואפילו גיל במקרה הצורך.
מה המטרה שלך עכשיו?

(עשה צטט כשאתה עונה לי)

בפורטל יש תכניות

קח תכנית fbw תרוץ איתה עד שתלמד להתאמן נכון ואז יהיה טוב אם תעבור לתכנית כח כמו ss או ליניארית

• פותח/ת השרשור
קודם כל ברוך הבא
דבר שני,"להתאמן נכון" זה נורא כללי
יש המון דרכים להתאמן בהתאם למטרה,משקל,עבר ואפילו גיל במקרה הצורך.
מה המטרה שלך עכשיו?

(עשה צטט כשאתה עונה לי)

תודה על ההתיחסות לשאלה

1. אני הורדתי 25 ק"ג מה שאומר שהיה הרבה מה להוריד היום אני שוקל 75 עד לפני כמה חודשים אני התאמנתי בצורה כללית בחדר כושר עבדתי על כול הגוף שזה ריצה.רגלים.כתפים מקבילות בטן חזה

2.המטרה שלי היא לשמור על הקיים. ולישר את הבטן שזה מאוד חשוב לי
אני לא חושב שאני צריך להוריד עוד בגלל שהמבנה גוף שלי רחב אם אני מוריד עוד אני יראה סתם
עצמות

3.אני בן 33 מה שאני מחפש אם מישהו יודע אוו יכול לכתוב לי על תוכנית שכדאי לי לעבוד לפיה שזה יעזור לי במטרה שלי

תודה רבה

2.מה כיף בלשמור על הקיים? נסה להלעות מאסת שריר ואז זה יתן לך תחושה של "בטן שטוחה"...עכשיו קשה להמאין שתגיד למצב כזה בגלל שיש לך עור עודף
3.אף אחד לא יכתוב לך תכנית

• פותח/ת השרשור
תודה

אם אני מתאמן כמו מקודם על כול הגוף בכול אימון האם זה טוב אוו לא 3 פעמים בשבוע שעתים אימון???

למה שלא תנסה תוכנית אימון יעילה מהפורטל? ככה תחסוך לך צרות, שאלות וזמן אימון. כי שעתיים זה טימון די ארוך ולסתם בשביל מתחיל. חוץ מזה גם תגיע להשיגים יותר מעניינים מ"בטן שטוחה"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית