אחר החומר האנאבולי האולטימטיבי!

little_friend

משתמש מתחיל
188
0
נק' מוניטין:
81
188
0
אני מניח שרוב חברי הפורום מכירים את התופעה שנקראת מחסור בהורמון מיוסטטין, ההורמון שמעכב ומגביל גדילת רקמות שריר.

השאלה שלי היא למה לא מייצרים חומר שנקשר למולקולות בהורמון זה ומבטל את פעולתו בריאקציה, או לחילופין, נקשר לרצפטורים בתאים ומונע את כניסתו לתאים?

אם יהיה דבר כזה, האם לא נצטרך PCT?

האם זה יגרום לכל מפתחי הגוף "לזנק" מאותו קו ואז באמת מה שיכריע זה אינטנסיביות האימונים, התזונה והגנטיקה, בניגוד ל כמות החומרים ושילובם?

האם נראה את החומר הנ"ל בתחומים אחרים? אם כן, אילו לדעתכם?

מקווה לדיון פורה ומעניין..

אני מניח שרוב חברי הפורום מכירים את התופעה שנקראת מחסור בהורמון מיוסטטין, ההורמון שמעכב ומגביל גדילת רקמות שריר.

השאלה שלי היא למה לא מייצרים חומר שנקשר למולקולות בהורמון זה ומבטל את פעולתו בריאקציה, או לחילופין, נקשר לרצפטורים בתאים ומונע את כניסתו לתאים?

אם יהיה דבר כזה, האם לא נצטרך PCT?

האם זה יגרום לכל מפתחי הגוף "לזנק" מאותו קו ואז באמת מה שיכריע זה אינטנסיביות האימונים, התזונה והגנטיקה, בניגוד ל כמות החומרים ושילובם?

האם נראה את החומר הנ"ל בתחומים אחרים? אם כן, אילו לדעתכם?

מקווה לדיון פורה ומעניין..

מי ייצר?
זה נראה לי מסובך מאד לייצר חומר כזה ודורש שנים של מחקר כדי לדעת מה התופעות לוואי.

מה ששולט ברמת המיוסטטין בגוף זה גן אחי לא הורמון כדי לשחק אם זה העניין מצריך טיפול בגנים וזה לא כל כך פשוט הצליחו לעשות את זה על בעלי חיים אבל עדיין אין ישום כזה על בני אדם ברגע שיהיה סטרואידים יהיו נחלת העבר עד כמה שאני יודע יש כרגע ניסיוים קליניים אם זה אבל אין שום מוצר/תרופה מסחרית שעושה את זה צר לי לאכזב אותך

מה ששולט ברמת המיוסטטין בגוף זה גן אחי לא הורמון כדי לשחק אם זה העניין מצריך טיפול בגנים וזה לא כל כך פשוט הצליחו לעשות את זה על בעלי חיים אבל עדיין אין ישום כזה על בני אדם ברגע שיהיה סטרואידים יהיו נחלת העבר עד כמה שאני יודע יש כרגע ניסיוים קליניים אם זה אבל אין שום מוצר/תרופה מסחרית שעושה את זה צר לי לאכזב אותך

גם על רמות הטסט אחראי גן.

גם על רמות הטסט אחראי גן.
לא מדוייק.
הפקת טסטסטרון מתבצעת ע"י לולאה שנקראת positive feedback (כמו הרבה הפרשות הורמונים אחרים בגוף) טסטוסטרון זה הורמון שיועים איך לייצר כימית מיוסטטין זה לא הורמון בכלל זה חלבון וכדי לדכא את יצור החלבון הזה צריך להתעסק עם הגן שאחרי על ייצור חלבון זה מה שעדיין לא יודעים לעשות בבני אדם וחוץ מזה רמות טסט אצל אנשים מושפעים מאוד מסגנון חיים תזונה גיל וכו
כך שהדוגמא שנתת אחי ממש לא קשורה

• פותח/ת השרשור

כל הורמון בגוף מיוצר בראש ובראשונה ע"י מידע גנטי בגרעין התא שעובר שכפול להיות RNA והלאה (אין לי כוח ועברו כמה שנים מאז שיעורי ביולוגיה)עד ליצירת ההורמון.
אני לא מתכוון לשינוי הגן הזה, כי אין טעם. זה תהליך מסובך, וצריך להוולד עם השינוי הזה.

אני מדבר על טיפול בהורמון עצמו שכבר נמצא בתאים, כלומר, ניטרולו.

עריכה- לא צריך לדכא את ייצור החלבון, אלא לקשור אליו חלבון או חומר אחר שינטרל את האיזור הפעיל במבנה שלו...

מה דעתך?

אבל בוא נדייק מיוסטטין זה לא הורמון זה חלבון וכמראה שזה לא ממש פשוט לעשות את זה אצל בני אדם כי כניראה
התהליך מאוד מורכב אצל חיות הצליחו לעשות את זה וכרגע יש ניסיוים קלינים בזה עד כמה שאני מבין באנשים שחולים בניוון שררירים (מצאו אצלהם ריכוז גבוהה של מיוסטטין) בסופו של דבר זה יקרה

• פותח/ת השרשור
אבל בוא נדייק מיוסטטין זה לא הורמון זה חלבון וכמראה שזה לא ממש פשוט לעשות את זה אצל בני אדם כי כניראה
התהליך מאוד מורכב אצל חיות הצליחו לעשות את זה וכרגע יש ניסיוים קלינים בזה עד כמה שאני מבין באנשים שחולים בניוון שררירים (מצאו אצלהם ריכוז גבוהה של מיוסטטין) בסופו של דבר זה יקרה

תודה..
מה דעתך על שאר השאלות?

לא מדוייק.
הפקת טסטסטרון מתבצעת ע"י לולאה שנקראת positive feedback (כמו הרבה הפרשות הורמונים אחרים בגוף) טסטוסטרון זה הורמון שיועים איך לייצר כימית מיוסטטין זה לא הורמון בכלל זה חלבון וכדי לדכא את יצור החלבון הזה צריך להתעסק עם הגן שאחרי על ייצור חלבון זה מה שעדיין לא יודעים לעשות בבני אדם וחוץ מזה רמות טסט אצל אנשים מושפעים מאוד מסגנון חיים תזונה גיל וכו
כך שהדוגמא שנתת אחי ממש לא קשורה

והגן הזה מפיק את אותה כמות חלבון בכול מצב?

PCT לא ישחק פה עניין כי הטיפול (אני מניח יהיה ברמה גנטית או דיכוי של החלבון ולא הומונלי) אז לא ניראה שPCT ישחק פה תפקיד

ממ אני עדיין חושב (אני חושב שזה גם המצב היום) שמה שמבדיל בין האלופים הגדולים כמו קולמן קטלר ארנולד וכו
זה בסופו של דבר הגניטיקה המעולה שלהם הרי גם היום כולם מופצצים בחומרים ועדיין אתה רואה שרק מעטים מגיעים לגביע הנחשק כך יהיה גם אם מיוסטטין זה לא שזה יבטל את הגנטיקה לגמרי או שכן איאפשר לדעת חחחח

ברור שזה ישחק תפקיד בכל ענפי הכח וכמובן שיהיה לזה אפליקציות רפואיות למחלות ניווניות כאלה ואחרות

ומה אתם אומרים . . אתם לא מאמינים לאולטימייט נוטרישיין שהמציאו את MyoStim
טבליות שיש בהם Cytoseira canariensis שנקשר למיוסטטין ומעכב אותו ? ? ?

תיקון קל -
הורמון מוגדר כחומר המופרש מתא אחד ומשפיע על תאים אחרים בגוף (לפעמים אפילו על עצמו). זה כולל מולקולות קטנות כמו סטרואידים (טסטוסטרון) ובפרוש גם חלבונים (אינסולין, מיוסטטין ועוד המון המון אחרים).

טיפול גנטי לשינוי החלבון בצורה ספציפית או שינוי ברמות הביטוי שלו זה אכן עסק מסובך ועדיין נמצא בחיתוליו למרות שהיו מעט הצלחות ויותר מפלות בניסויים על בני אדם.

כמובן שניתן לנסות לעצב "חוסמי מיוסטטין" שיקשרו את ההורמון או את הרצפטור שלו וימנעו הפעלה. לפי הכתוב בויקיפדיה יש אפילו ניסוי בנוגדן כנגד מיוסטטין אבל עוד לא פורסמו התוצאות.
http://en.wikipedia.org/wiki/MYO-029

כן זה נכון יש ניסויים קליניים בזה עכשיו היישום הרפואי הוא לחולי ניוון שרירים וכו'
לגבי המוצר של אופטימום יש לי רק מילה אחת להגיד פחחחחחחח אם זה היה עובד זה היה התוסף הכי מצליח בתחום עזוב זה קישקוש אין פיקוח בתחום הזה וחברות יכולות להצהיר שהם המציאו דרך גם לגדל תאי שריר חדשים ואף אחד לא יוכל לטעון אחרת הם לא מחוייבים להביא שום הוכחות מדעיות להצהרות האלה

ומה אתם אומרים . . אתם לא מאמינים לאולטימייט נוטרישיין שהמציאו את MyoStim
טבליות שיש בהם Cytoseira canariensis שנקשר למיוסטטין ומעכב אותו ? ? ?

כל הרשת מלאה במקורות שאומרים שהמוצר לא עובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית