הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החומר האהוב עליכם למסה

• פותח/ת השרשור iBeast
  • פורסם בתאריך

iBeast

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
7
46
7
עם איזה חומר הכי נהנתם וקיבלתם הכי הרבה תוצאות במסה ?
ואיזה תופעות לוואי היו לכם בסייקל איתו ?

החומר הכי טוב למסה זה סטייק עסיסי על המנגל מלווה במלא צ'יפס קטשופ פיתות וכמה גוינטים בהישג יד חברה טובים ומוזיקה ככה שהתיאבון לא יהיה אישו

ככה סער סוכר עושה עם כל החבורה שלו כל ערב, הבחור מבין עניין

do-any-of-59edeb.jpg

אמרתי לך שיש לי חצי קילו בשבילך ואתה רועה בשדות זרים?

**קריאטין כן?
"קריאטין"🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

אני מקבל קריאטין כתשלום על פלטות אגב. אבל זה לא במקום לדבר על זה ככה בפורום. לא יודע מי צופה

"קריאטין"🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

אני מקבל קריאטין כתשלום על פלטות אגב. אבל זה לא במקום לדבר על זה ככה בפורום. לא יודע מי צופה
אל תעליב,קח מתנה שמציעים לך

ותדאג למחיר טוב (אחרת זה ייכאב ;) )

וברצינות,תהיה בטוח שכולם צופים

ו

השביל מה אתה צריך דקונואט, מיותר לגמרי.. עד שהוא יוצא מהדם, בשביל מה

ולמה אנשים עושים סייקל של ננדרולון ארוך 12-14 שבועות, אתה לא מריץ את החומר מספיק זמן כדי להצדיק את השימוש בו

ב מסטרון מה הבעיה? אתה במילא דוקר, תערבב את השמנים ביחד במזרק והיידה

מסטרון עושה את התפקיד של AI בהרבה יותר יעילות לצורך העניין
אני לא מבין מה הבעיה בדקונאוט, יש אנשים שלא אוהבים לחורר את הישבן שלהם ולתת 2 זריקות בשבוע זה טו מאצ׳..

דיבול נתן הכי הרבה 'נפח' על הגוף בזמן קצר אבל שהוא יוצא הנוזלים שלו יוצאים ביחד איתו והוא לא חבר לכבד, בתכנון נכון אפשר להוציא ממנו דברים יפים

טיבול נתן פרצי כוח מאמצע שום מקום אתה נכנס על הלג אקסטנשן ובועט את כל המכונה איזה 20 פעמים עם עצבים ואחרי זה יש לך דרייב לעוד - - 3-4 כדורים על ההתחלה ככה הגבתי שבאתי לאימון לחוץ בזמן, אתה מתפוצץ באימון
Lgd4033 אהבתי את הוורידים שיוצאים החוצה, שעם המזל המשקלים עולים ומקבלים שייפ, אתה מתפוצץ לא רק באימון אלא כל היום הוורידים בחוץ

כולם אחלה אבל הכי אהבתי lgd, גם מבחינת ההרגשה וגם הקטע שלהריץ אותם לפרק זמן של יותר מ6 שבועות זה פחות גרוע מהאחרים מבחינת הכבד וכאלה

טיבול נותן הרגשה טיפה שונה, גם ממש נחמד אבל עדיין lgd
אפשר לשאול של איזה חברה ניסית את ה lgd ומה המינון שלקחת ? עשית אחריו pct ?

Test p+npp סייקל פשוט וקלאסי "למסה".
לא מרגיש תופעות לוואי "מורגשות" בסייקל כזה
פלוס תמורה מדהימה למסה ולכח.

Npp זה דקה(ננדרולון ארוך) אבל עם אסתר קצר
טרן קצר זה טרן עם אסתר קצר

שתיהן נגזרות של nor19 עם אסתר קצר אבל יש שוני ביניהם, תגדיר דומה..
דומה = אפקט דומה
יתרונות/חסרונות
השבתה של הציר
עליה בכוח ושריר
וכו'

שים לב שאני כותב דקה וטרן כי הניסיון שלי היה רק עם ארוכים אבל אני משער שקצרים עושים אותו דבר ברגע שהרמות בדם יציבות
דקה = ננדרולון ארוך עם אסתר דקנואט, טרן = טרן ארוך

טרן יותר חזק מבחינת הרצפטורים == ייתן יותר תוצאות מבחינת שייפ וגם מלא תופעות לוואי
דקה חומר בטוח יחסית לעומת טרן מבחינת תופעות לוואי, ייתן גם תוצאות אבל אומרים שפחות מטרן בגלל רמת ההיקשרות לרצפטורים

עם דקה אתה תיראה 'גדול' יותר, הסבר בהמשך

שליטה על רמות הפרולקטין כדאי מאוד כדי למנוע גינו כי הם נור19
בשניהם קיים סיכוי לדקה דיק כי הם nor19, , והוספת טסט ברקע או וגם פרווירון/מסטרון כל דבר שיכול לעזור לליבידו יכול לשפר עמדות שם

שניהם מאוד משביתים עקב היותם נור19, הייתי מהמר שטרן משבית יותר

דקה יותר טוב לסנתוז קולגן, היינו סיכוך מפרקים וכדומה
טרן ייתן יותר כוח ושייפ אבל יהיה מסוכן להשתמש בכח כי המפרקים לא יהיו מסוככים כמו בדקה
טרן עם סיכוי יותר גבוה להמוגלובין גבוה וכאלה יותר מאשר דקה

טרן מתוכנן לפיטום חיות ודקה אור ע"י הfda לטיפול בפציעות של אנשים, טרן רעיל למוח, דקה לא, ועוד..

אישית לאחר שימוש בשניהם אני יכול להגיד

דקה מתאים מאוד למסה עקב ספיחת נוזלים שלא כתוצאה מאסטרוגן אלא מהן מורכב עם נתרן בגוף וקולגן

טרן יותר טוב לחיטוב והשגת שייפ

בשניהם מאזן קלורי ייקבע אם אתה בחיטוב או מסה אבל מנסיון אישי כדי להיות במסה עם טרן, תצטרך לאכול יותר מאשר כדי להיות במסה עם דקה

אולי זה לא נכון לכולם אבל זה בהחלט הרגיש ככה

מצאתי מישהו שכתב מאמר בנושא עם עובדות בנושא, לא יודע מה נכון שם מה לא אבל מעניין
Deca VS Tren: Which Is Better? (Updated for 2020)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שים לב שאני כותב דקה וטרן כי הניסיון שלי היה רק עם ארוכים אבל אני משער שקצרים עושים אותו דבר ברגע שהרמות בדם יציבות
דקה = ננדרולון ארוך עם אסתר דקנואט, טרן = טרן ארוך

טרן יותר חזק מבחינת הרצפטורים == ייתן יותר תוצאות מבחינת שייפ וגם מלא תופעות לוואי
דקה חומר בטוח יחסית לעומת טרן מבחינת תופעות לוואי, ייתן גם תוצאות אבל אומרים שפחות מטרן בגלל רמת ההיקשרות לרצפטורים

עם דקה אתה תיראה 'גדול' יותר, הסבר בהמשך

שליטה על רמות הפרולקטין כדאי מאוד כדי למנוע גינו כי הם נור19
בשניהם קיים סיכוי לדקה דיק כי הם nor19, , והוספת טסט ברקע או וגם פרווירון/מסטרון כל דבר שיכול לעזור לליבידו יכול לשפר עמדות שם

שניהם מאוד משביתים עקב היותם נור19, הייתי מהמר שטרן משבית יותר

דקה יותר טוב לסנתוז קולגן, היינו סיכוך מפרקים וכדומה
טרן ייתן יותר כוח ושייפ אבל יהיה מסוכן להשתמש בכח כי המפרקים לא יהיו מסוככים כמו בדקה
טרן עם סיכוי יותר גבוה להמוגלובין גבוה וכאלה יותר מאשר דקה

טרן מתוכנן לפיטום חיות ודקה אור ע"י הfda לטיפול בפציעות של אנשים, טרן רעיל למוח, דקה לא, ועוד..

אישית לאחר שימוש בשניהם אני יכול להגיד

דקה מתאים מאוד למסה עקב ספיחת נוזלים שלא כתוצאה מאסטרוגן אלא מהן מורכב עם נתרן בגוף וקולגן

טרן יותר טוב לחיטוב והשגת שייפ

בשניהם מאזן קלורי ייקבע אם אתה בחיטוב או מסה אבל מנסיון אישי כדי להיות במסה עם טרן, תצטרך לאכול יותר מאשר כדי להיות במסה עם דקה

אולי זה לא נכון לכולם אבל זה בהחלט הרגיש ככה

מצאתי מישהו שכתב מאמר בנושא עם עובדות בנושא, לא יודע מה נכון שם מה לא אבל מעניין
Deca VS Tren: Which Is Better? (Updated for 2020)

דקה מוריד לבידו משמעותית ? גם עם יחס 2:1 לטובת הטסט?
Dandelion root יכול למזער ספיחת נוזלים במהלך סייקל עם דקה?

דקה מוריד לבידו משמעותית ? גם עם יחס 2:1 לטובת הטסט?
Dandelion root יכול למזער ספיחת נוזלים במהלך סייקל עם דקה?
כדי למזער ספיחת נוזלים עדיף לצרוך פשוט פחות נתרן בתזונה וכמובן להכניס יותר נוזלים..
יש תרופות שעושות דברים עם הנתרן ויכולות לעזור עם זה
אישית הספיחת נוזלים עזרה לי להשיג נפח שהפך לשריר, זה לא משהו רע הספיחה הזאת, בין היתר זה עוזר לסכך מפרקים שיכול להגן עליך במידה מסוימת מפציעות ויאפשר לך להרים כבד במהלך הסייקל בלי לשלוח את המפרקים שלך לארץ לעולם לא.. זה לא שתהיה נוזלי ננסח את זה ככה..

פרווירון או מסטרון יכול לעזור יותר בשביל ליבידו מאשר כמויות הזויות של טסט אבל כן, עוד ועוד טסט והדקה דיק יהיה פחות ופחות בעיה אבל אז אתה כבר מתמודד עם אסטרוגן ובלגנים, לכל דבר יש השלכות

אני חושב ש2:1 זה מוגזם מדי
כי אם תקח 400 דקה או טרן שזה מינון שאנשים עובדים איתו, זה ישים אותך על 800 טסט שזה המון

ראיתי אנשים שאומרים שמספיק שהערכים בדם יהיו גבוהים מהדקה

בכל מקרה, גם אם תשים 2000 טסט ו400 דקה אתה תחווה את התופעה דקה דיק, זה בסך הכל אומר שהחומר עובד.. אם תסבול ממנה? כנראה שלא..

אנשים מגזימים עם זה, זה לא כזה סיפור.. לך על מינון סביר של טסט אל תגזים ושמור עליך סיאליס/ויאגרה/פרווירון למקרה שיש בעיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית