עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקום הראשון טסט
במקום השני דקה
במקום השלישי סארמס במיוחד lgd4033
במקום הרביעי דיבול ואז טיבול
אוראליים זה איזור טריקי כי הם יכולים מאוד לעזור ומצד שני הם יכולים להפוך לך את הבטן ואז קשוח לאכול ואז קשוח המסהדיבול 🤢🤢🤢
כמה מ״ג שבועי ?ננדרולון אין ספק,
לא התנסתי באסטר הקצר אבל התוצאות מעולות עם הארוך.
בניגוד לשאר החומרים הוא כמעט ולא עשה לי תופעות לוואי של פצעים, עור שומני ולהפתעתי גם לא הייתי צריך קברגולין למרות שהיה בצד לשעת חירום.
החרמנות בשמיים והעלייה במסת שריר מורגשת משבוע לשבוע. הגוף מקבל צורה ושייפ אדירים
או/ו שמן זיתמיץ גזר
ואפקת חלבוןאו/ו שמן זית
תצחק,אבל זה מציל אותי בתקופה האחרונהואפקת חלבון
שמעתי דברים מעניינים על אנדרול אבל אף פעם לא יצא לי לנסות, בכללי, עדיף למזער שימוש באוראלים כמה שאפשר אם אפשר להשיג את אותו אפקט מזריקותכמה מ״ג שבועי ?
אנאדרול או lgd
3 שבועות לתת קיק כמובן שלא חובהשמעתי דברים מעניינים על אנדרול אבל אף פעם לא יצא לי לנסות, בכללי, עדיף למזער שימוש באוראלים כמה שאפשר אם אפשר להשיג את אותו אפקט מזריקות
השאלה אם באוברול הקיק בזה באמת נותן קיק או שהדאון שלו מתי שהוא יוצא סתם מבלבל את התהליך... (?)3 שבועות לתת קיק כמובן שלא חובה
זמין ומחליק טוב שקשה לאכול
6 שבועות עם אנאדרול נראה לי הכבד שלך מתפורר חחחהשאלה אם באוברול הקיק בזה באמת נותן קיק או שהדאון שלו מתי שהוא יוצא סתם מבלבל את התהליך... (?)
אלא אם כן מריצים ל6 שבועות ואז אתה בטוח מקבל ממנו אפקט כלשהו
למרות שהוא נשמע חומר לא בריא אז אולי באמת עדיף לתחום אותו בזמן קצר
מה את בהלם?
הוא חסין6 שבועות עם אנאדרול נראה לי הכבד שלך מתפורר חחח
היי1אני לא בהלם , הפה שלי תמיד פתוח..
🤣🤣
ננדרולון אין ספק,
לא התנסתי באסטר הקצר אבל התוצאות מעולות עם הארוך.
בניגוד לשאר החומרים הוא כמעט ולא עשה לי תופעות לוואי של פצעים, עור שומני ולהפתעתי גם לא הייתי צריך קברגולין למרות שהיה בצד לשעת חירום.
החרמנות בשמיים והעלייה במסת שריר מורגשת משבוע לשבוע. הגוף מקבל צורה ושייפ אדירים
במקום הראשון טסט
במקום השני דקה
במקום השלישי סארמס במיוחד lgd4033
במקום הרביעי דיבול ואז טיבול
לא העלה לכם לחץ דם או RBC הננדרולון?
ויש הבדל מבחינת ספיחת נוזלים בין הקצר לארוך?