הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החומר האהוב עליכם למסה

• פותח/ת השרשור iBeast
  • פורסם בתאריך

iBeast

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
7
46
7
עם איזה חומר הכי נהנתם וקיבלתם הכי הרבה תוצאות במסה ?
ואיזה תופעות לוואי היו לכם בסייקל איתו ?

ננדרולון אין ספק,
לא התנסתי באסטר הקצר אבל התוצאות מעולות עם הארוך.
בניגוד לשאר החומרים הוא כמעט ולא עשה לי תופעות לוואי של פצעים, עור שומני ולהפתעתי גם לא הייתי צריך קברגולין למרות שהיה בצד לשעת חירום.

החרמנות בשמיים והעלייה במסת שריר מורגשת משבוע לשבוע. הגוף מקבל צורה ושייפ אדירים

דיבול 🤢🤢🤢
אוראליים זה איזור טריקי כי הם יכולים מאוד לעזור ומצד שני הם יכולים להפוך לך את הבטן ואז קשוח לאכול ואז קשוח המסה

אבל הרצתי אותו שבועיים בתחילת הסייקל, היה דווקא די נחמד

ננדרולון אין ספק,
בניגוד לשאר החומרים הוא כמעט ולא עשה לי תופעות לוואי של פצעים, עור שומני ולהפתעתי גם לא הייתי צריך קברגולין למרות שהיה בצד לשעת חירום.

החרמנות בשמיים והעלייה במסת שריר מורגשת משבוע לשבוע. הגוף מקבל צורה ושייפ אדירים
כמה מ״ג שבועי ?
אנאדרול או lgd

כמה מ״ג שבועי ?
אנאדרול או lgd
שמעתי דברים מעניינים על אנדרול אבל אף פעם לא יצא לי לנסות, בכללי, עדיף למזער שימוש באוראלים כמה שאפשר אם אפשר להשיג את אותו אפקט מזריקות

3 שבועות לתת קיק כמובן שלא חובה
השאלה אם באוברול הקיק בזה באמת נותן קיק או שהדאון שלו מתי שהוא יוצא סתם מבלבל את התהליך... (?)

אלא אם כן מריצים ל6 שבועות ואז אתה בטוח מקבל ממנו אפקט כלשהו

למרות שהוא נשמע חומר לא בריא אז אולי באמת עדיף לתחום אותו בזמן קצר

השאלה אם באוברול הקיק בזה באמת נותן קיק או שהדאון שלו מתי שהוא יוצא סתם מבלבל את התהליך... (?)

אלא אם כן מריצים ל6 שבועות ואז אתה בטוח מקבל ממנו אפקט כלשהו

למרות שהוא נשמע חומר לא בריא אז אולי באמת עדיף לתחום אותו בזמן קצר
6 שבועות עם אנאדרול נראה לי הכבד שלך מתפורר חחח

• פותח/ת השרשור
ננדרולון אין ספק,

במקום הראשון טסט

במקום השני דקה

במקום השלישי סארמס במיוחד lgd4033

במקום הרביעי דיבול ואז טיבול

לא העלה לכם לחץ דם או RBC הננדרולון?
ויש הבדל מבחינת ספיחת נוזלים בין הקצר לארוך?

לא העלה לכם לחץ דם או RBC הננדרולון?
ויש הבדל מבחינת ספיחת נוזלים בין הקצר לארוך?

הפעם הקפדתי מאוד בתזונה ועליתי נקי מאוד, ולא עשיתי את הטעות של לשלב דיבול

אין הבדל בין הקצר לארוך זה נטו זמן מחצית החיים, אם תלך מ״ג למ״ל אז יש הבדל מינורי ביניהם במינון אבל זה לא משהו משמעותי ואין קשר לסחיפת נוזלים - בעיקר לתזונה ולתגובה של הגוף שלך לחומר... כל אחד אני מניח מגיב קצת אחרת.

מבחינת תאי דם אדומים כל הסטרואידים גורמים לעלייה שלהם וזה גם דרך אגב מה שנותן לך פוש בכח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית