עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
300 מ״ג דקה שווה משההפעם הקפדתי מאוד בתזונה ועליתי נקי מאוד, ולא עשיתי את הטעות של לשלב דיבול
אין הבדל בין הקצר לארוך זה נטו זמן מחצית החיים, אם תלך מ״ג למ״ל אז יש הבדל מינורי ביניהם במינון אבל זה לא משהו משמעותי ואין קשר לסחיפת נוזלים - בעיקר לתזונה ולתגובה של הגוף שלך לחומר... כל אחד אני מניח מגיב קצת אחרת.
מבחינת תאי דם אדומים כל הסטרואידים גורמים לעלייה שלהם וזה גם דרך אגב מה שנותן לך פוש בכח
כמה מ״ג דקה עשית שהרגשת תוצאות מעולות ? 300 מ״ג לדעתך יעשו את העבודה ?ננדרולון אין ספק,
לא התנסתי באסטר הקצר אבל התוצאות מעולות עם הארוך.
בניגוד לשאר החומרים הוא כמעט ולא עשה לי תופעות לוואי של פצעים, עור שומני ולהפתעתי גם לא הייתי צריך קברגולין למרות שהיה בצד לשעת חירום.
החרמנות בשמיים והעלייה במסת שריר מורגשת משבוע לשבוע. הגוף מקבל צורה ושייפ אדירים
300 מ״ג דקה שווה משה
כמה מ״ג דקה עשית שהרגשת תוצאות מעולות ? 300 מ״ג לדעתך יעשו את העבודה ?
כן האמת זה מה ששקלתי בהתחלה העניין הוא שאני רוצה למזער תופעות לוואי אבל הבנתי כאן מהרבה ש400 עברו להם יחסית חלקתשמע לדעתי תריץ טסט 500 ו 400 ננדרולון
במקום הראשון טסט
במקום השני דקה
במקום השלישי סארמס במיוחד lgd4033
במקום הרביעי דיבול ואז טיבול
דיבול נתן הכי הרבה 'נפח' על הגוף בזמן קצר אבל שהוא יוצא הנוזלים שלו יוצאים ביחד איתו והוא לא חבר לכבד, בתכנון נכון אפשר להוציא ממנו דברים יפיםאתה רוצה להגיד לי שניסית גם דיבול, טיבול ו LGD - ומשלושתם הכי אהבת את ה LGD?
תשובה נבחרת, ללא ספק:161bd:הלוג של אלחנן..
לכמה הזמן הסייקל ולמה סוסטנון, חומר לא משהו, יש בו אסתרים מאוד ארוכים, לא כדאיסוסטנון 500
ננדרולון(דקה) 400
דיאנבול 30 מ״ג ליום (3-4 שבועות)
Mk677
פרווירון 25 מ״ג ליום כל הסייקל
דסטינקס במידת הצורך
סייקל מסה האולטימטיבי.
חשבתי שאתה טבעי..הלוג של אלחנן..
סוסטנון מצויין למסה בגלל האסטרים הארוכים כמו באסטר של ננדרולוןלכמה הזמן הסייקל ולמה סוסטנון, חומר לא משהו, יש בו אסתרים מאוד ארוכים, לא כדאי
שכחת להוסיף ארימדקס/ארומסין בעת הצורך
תכלס ארומסין זה הכי טוב אבל גם יקר
לכמה זמן תתכנן להריץ סייקל שכזה?
האם היית שוקל להחליף פרווירון במסטרון או משהו כזה?
השביל מה אתה צריך דקונואט, מיותר לגמרי.. עד שהוא יוצא מהדם, בשביל מהסוסטנון מצויין למסה בגלל האסטרים הארוכים כמו באסטר של ננדרולון
סייקל כזה בין 12-14 שבועות, מסטרון זה עוד דקירות בגוף והרבה אז עדיף פרווירון מתחילת הסייקל שמתנהג כחוסם ארומאטס ככה אין לי גם צורך בAI
סוסטנון מצויין למסה בגלל האסטרים הארוכים כמו באסטר של ננדרולון
סייקל כזה בין 12-14 שבועות, מסטרון זה עוד דקירות בגוף והרבה אז עדיף פרווירון מתחילת הסייקל שמתנהג כחוסם ארומאטס ככה אין לי גם צורך בAI
זה תלוי ברמת האנדרוגניות/אנובליות של הסייקל והוא לא מוסיף יותר מדי מבחינת תוצאות אבל נחמד שיש אותו בהישג יד אם הליבידו בורח לךלדעתך האם פרווירון חיוני בכל סייקל?
זה תלוי ברמת האנדרוגניות/אנובליות של הסייקל והוא לא מוסיף יותר מדי מבחינת תוצאות אבל נחמד שיש אותו בהישג יד אם הליבידו בורח לך
לאו דווקאאני שומע שאנשים מוסיפים פרווירון באופן אוטומטי לסייקל טסט בסיסי... שזה נשמע לי קצת טיפשי.
לאיזה סייקלים (חומרים) מומלץ לצרף אותו?
בדוקקקק![]()
.... קריאטין