הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חדש לדל-פחמימה

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן,
בניתי לי תפריט חדש לדל פחמימה לחיטוב הקרב ובא, אשמח לשמוע לדעתכם.

אני מתכוון לרדת בהדרגתיות בכמות הפחמימות בכמה ימים הקרובים, ומשם להשאר בתפריט הנוכחי במשך שבועיים עד להעמסה. העמסה הולכת להיות לפי הספר ולא העמסת ג'נקייה.
אני מתסף בקונסיל/נורמלקס במקום סיבים תזונתיים. זה ללא ערך תזונתי ככה שאני לא מחשיב את זה כפחמימה כלל.

אם יהיה לי יום רע אני אפנק את עצמי באיזה 2 מלפפונים ירוקים, בזה מסתכמים הצ'יטים שלי.

תודה.

קבצים מצורפים

• תפריט דל פחמימה פברואר.doc
    KB 36 · צפיות: 208
  • פותח/ת השרשור
תוכל לעשות הדבק שגם גולשים מנייד יראו זאת ? כי אני לא מצליח ואני רק בנייד
ובכלל שיהיה יותר נח
בטח,

ארוחת בוקר:
• 2.5 פרוסות גבינה צהובה 28%
70 ג'=[244 קלוריות, 16.7 ג' חלבון, 0.1 ג' פחמימה, 19.5 ג' שומן]
• 5 ביצים
=[425 קלוריות, 35.5 ג' חלבון, 3 ג' פחמימה, 30 ג' שומן]

ארוחת 1 בצהריים:
• קופסאת קוטג' 5%
=[232 קלוריות, 26.2 ג' חלבון, 3.7 ג' פחמימה, 12.5 שומן]
• 2 מלפפונים בינוניים
2 מלפפונים=[52 קלוריות, 3 ג' חלבון, 9 ג' פחמימה, 0.4 שומן]

ארוחה לפני אימון:
• 1 סקופ חלבון
=[120 קלוריות, 24 ג' חלבון]

ארוחת לילה:
• 360 גר' בשר בקר טחון לפני בישול (מספר 6 – צלי מדומה)
360 גרם=[608 קלוריות, 82.8 ג' חלבון, 0 ג' פחמימה, 31.6 ג' שומן]

סה"כ:
חלבון: 188.2 גרם
פחמימה: 15.8 גרם (לא חושבו פחמימות מאבקת החלבון, מוערך כ-2 ג')
שומן: 94 גרם + קפסולות אומגה 3
קלוריות: 1722 קלוריות

-----
-----

מתסף במולטי, C, D ואומגה 3.

התפריט עצמו מבחינת ערכים די סביר, אני אישית לא אוהב לעשות קיצוני מדי אבל זה תלוי באישיות ובנסיבות.
כמה א"ש אתה ? , אחרי כמה זמן אתה עובר לדל פחמימה עם התפריט הזה ולכמה זמן?

• פותח/ת השרשור
התפריט עצמו מבחינת ערכים די סביר, אני אישית לא אוהב לעשות קיצוני מדי אבל זה תלוי באישיות ובנסיבות.
כמה א"ש אתה ? , אחרי כמה זמן אתה עובר לדל פחמימה עם התפריט הזה ולכמה זמן?
מעריך את עצמי בסביבות ה-16~17 א.ש.
העריכו אותי ממש לא נכון כשהצטלמתי עם הקריאטין מפוצץ נוזלים.

לי באופן אישי דל-פחמימה עוזר בקטע פסיכולוגי על פני תפריט גרעון רגיל, כי אני יודע שהגוף מגיע למצב קטוג'ני וצריך לשמר אותו בצורה הזאת. פסיכולוגיה בשקל אבל זה עוזר לי.
בתפריט רגיל אני אומר לעצמי "לא יקרה כלום מחתיכת עוגה, מקסימום אני ירוץ עוד קצת", מה שלא קורה כאן.

מתכוון לחטב איזה חודשיים-שלושה עד סביבות 10 א.ש. ומשמה לשמר את המסה ולעלות בשיא האיטיות בתפריט ניטרלי.

מעריך את עצמי בסביבות ה-16~17 א.ש.
העריכו אותי ממש לא נכון כשהצטלמתי עם הקריאטין מפוצץ נוזלים.

לי באופן אישי דל-פחמימה עוזר בקטע פסיכולוגי על פני תפריט גרעון רגיל, כי אני יודע שהגוף מגיע למצב קטוג'ני וצריך לשמר אותו בצורה הזאת. פסיכולוגיה בשקל אבל זה עוזר לי.
בתפריט רגיל אני אומר לעצמי "לא יקרה כלום מחתיכת עוגה, מקסימום אני ירוץ עוד קצת", מה שלא קורה כאן.

מתכוון לחטב איזה חודשיים-שלושה עד סביבות 10 א.ש. ומשמה לשמר את המסה ולעלות בשיא האיטיות בתפריט ניטרלי.

החישוב קלוריות לא נראה לי נכון באיזה מחשבון אתה משתמש ?
וד''א מה המשקל גובה וגיל הנוכחי ?

אני כבר חודש + בחיטוב ויורד יופי עם תפריט של 110 בממוצע ג' ליום פחמימה,היום הורדתי ל97 ג'. ועוד שבוע אני מקצץ באופן סופי עד סוף החיטוב לכיוון של 70-80 ג'. אבל ככה או ככה, אני רואה ירידה , הקטע בחיטוב זה ההתמדה והסבלנות..ואני רואה שיש לך די מוטיבציה לדל פחמימה.אבל אני הייתי טיפה מעלה לכיוון של 30-40 ג' ליום,אבל זו כבר החלטה שלך .

• פותח/ת השרשור
מוזר גם אני, ועשיתי 350 גר' בשר טחון לפני בישול ויצא לי :
סה"כ קלוריות:791 קלוריותסה"כ חלבון:65.4 גרםסה"כ שומן:59.5 גרם
כי זה לא בשר טחון. זה פילה מדומה, נתח 6. קניתי אותו בקצביה והקצב טחן לי אותו לבשר טחון.
הלכתי לפי הערכים של הנתח 6 ממה שמצאתי באינטרנט (לא בגולינגו). אם תמצא משהו אחר אשמח לקבל קישור.

כי זה לא בשר טחון. זה פילה מדומה, נתח 6. קניתי אותו בקצביה והקצב טחן לי אותו לבשר טחון.
הלכתי לפי הערכים של הנתח 6 ממה שמצאתי באינטרנט (לא בגולינגו). אם תמצא משהו אחר אשמח לקבל קישור.

הבנתי אותך.
איך הטעם ביחס לבשר טחון רגיל ?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית