הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת דדליפט סרטון חדש

maorakrish

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
0
152
0
עשיתי דדליפט חדש עם מוט מהריצפה,אבל משומה יש לי בעיה קטנה ניראה לי שהגב שלי מעט מתעגל בעליה,אני לא מצליח לישר אותו יותר מזה בגובה כזה,וזה המשקל הכי גבוה שיש במכון.
למרות זאת עשיתי עם איזה ספסלים שהיה שם וזה בסדר אך יש עצות אולי איך לשפר תגמישות או בכללי איך לישר תגב ממש?
בכל זאת הנה הסרטון:
http://youtu.be/aJ-lxmxR7oY

לא טוב אל תסתכל לצדדים , תסתכל למטה טיפה איפה שהחיבור של הקיר והריצפה
תתקרב יותר למוט עם השוקיים שיהיה בערך מעל הלשונית של הנעל

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי לצד בכדי ליראות איך הגב שלי ובאמת שכחתי לשים לב לרגליים
מה לגבי הגב,הפיסוק,העליה,ירידה,ההגן ?

אל תסכל יותר לצד בשביל זה אתה מצלם.. קודם תסדר את הדברים האלה ואז אפשר להתייחס לשאר
אם הרגליים לא יהיו קרובות מספיק התחת יהיה למטה ואז העליה לא טובה ואתה גם מטייל קצת עם המוט

---------- התגובה התווספה ב 15:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:01 ----------

תישרט על הסירטון הזה עד שיכנס לך למוח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני לא יכול לצלם כל שניה שאני עושה תתרגיל,ולא תמיד יש שיעזור לי לצלם או שיראה אם אני עושה נכון.
זאת הסיבה שאני מסתכל אם הגב שלי לפחות ישר,ההגן היה הכי גובה שיכולתי בלי לעקם את הגב.
אני אנסה באימון הבא לקרב את הרגליים,ומה הכוונה מטייל עם המוט בהתחלה פשוט זה היה רחוק מידי מהרגליים והפיסוק היה צר מידי,מה לגבי הגב בעליה וירידה? והאם התנועה של העליה והירידה היית נכונה?

---------- התגובה התווספה ב 16:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:26 ----------

אני קורא עכשיו ספר לגבי הדדלפיט ובספר כתוב על כך שלכל מתאמן צריך להיות פיסוק שונה,וגודל הפיסוק יכול לגרום לגב לא להיות ישר,בעצם יש מצב שהפיסוק שלי צר מידי וזה מה שגרם לגב להתעגל..

תסתכל קדימה ותרים חזה כמה שאתה יכול, זה לא אמור להיות קל ליישר את הגב. עזוב את המראה, היא לא תיישר לך את הגב.

• פותח/ת השרשור
אז איך אפשר לבדוק אם אני עושה נכון אם אני מסתכל לכיוון הריצפה?
אגב זה ממש לא קל לישר את הגב,יש לי כאבי גב רק מלנסות לישר אותו(מתיחות).

ראית מישהו פעם עושה דדליפט עם צוואר לא ישר? לא.
איך יודעים? אם אתה לא מרגיש בהבדל בעצמך, תבקש ממישהו שיודע איך זה אמור להראות שיגיד לך כאשר אתה עגול.

• פותח/ת השרשור
אוקי,תודה..
יש הערות אולי איך לשפר את הגב חוץ מלהתקדם יותר עם הכפות רגליים,מבט קדימה.
אני יעבוד עכשיו על הגבהה עם משקלים נמוכים יותר עד שאשפר את הגמישות של ההמסטרינג.

אל תעבוד על הגבהה. תתאמץ להכנס לתנוחה נכונה, זאת המתיחה הכי טובה.
תוציא את הברכיים עד שהן נוגעות בידיים, זה יתן לך עוד קצת חופש.

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא רוצה לעבוד על 60 קילו,ו10 או 15 קילו כל צד יותר נמוכים.
אני רוצה לעבוד יותר מסט אחד ומס' פעמים ככה שעם 60 קילו לא אפשרי..
ויותר מידי נמוך לא אפשרי להגיע למצב של גב ישר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית