הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים באשכים

יוסי ביטון

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)] שבועיים בסייקל טסט [/FONT][/FONT]750[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)] מ''ג של סיירוקס והביצים כואבות רצח מזה אומר? כאבים נוראיים

[/FONT]
[/FONT]

דבר ראשון לא ציינת איזה סייקל זה שלך תפרט את הסייקל וכמה סייקלים עשית כבר ?דבר שני תפסיק עם החומרים ,סירוקס לפי דעתי חברה מעולה מניסיון אישי שלי אבל כל גוף מגיב אחרת לחומרים ,אתה מזריק המון טסט לדעתי אני הזרקתי משהו כמו 7 סייקלים בחיים שלי והגעתי לתוצאות יפות מאוד אף פעם לא הגעתי למינון שלך סתם דופק את המערכות לדעתי .

עם זה סייקל ראשון או שני הכאבים יכולים להגרם מאטרופיה של האשכים. אתה צעיר? בן כמה אתה?
אני מציע לך להוריד את המינון. עם הכאב ממשיך תשבור את הסייקל. אתה לוקח פרגניל??

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון לא ציינת איזה סייקל זה שלך תפרט את הסייקל וכמה סייקלים עשית כבר ?דבר שני תפסיק עם החומרים ,סירוקס לפי דעתי חברה מעולה מניסיון אישי שלי אבל כל גוף מגיב אחרת לחומרים ,אתה מזריק המון טסט לדעתי אני הזרקתי משהו כמו 7 סייקלים בחיים שלי והגעתי לתוצאות יפות מאוד אף פעם לא הגעתי למינון שלך סתם דופק את המערכות לדעתי .
זה סייקל ראשון אני לא מין בכלל קניתי מאיזה דילר

---------- התגובה התווספה ב 22:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:27 ----------

עם זה סייקל ראשון או שני הכאבים יכולים להגרם מאטרופיה של האשכים. אתה צעיר? בן כמה אתה?
אני מציע לך להוריד את המינון. עם הכאב ממשיך תשבור את הסייקל. אתה לוקח פרגניל??
בן 22 אני מתרחק מזה זה עשה לי צרות ובזבוז כסף ומזה פרגניל אה והייתי צריך לחטות את המחט כי לא ניקיתי בכלל

---------- התגובה התווספה ב 22:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:27 ----------

בן 22 אני מתרחק מזה זה עשה לי צרות ובזבוז כסף ומזה פרגניל אה והייתי צריך לחטות את המחט כי לא ניקיתי בכלל
גבר..לפני שתעשה לך נזק תפסיק מייד. רק מהשאלה שלך התפחלתצי. תפסיק להזריק!!!!!!!!! מיד!!!

לגבי רוב הדילרים אם חראות שרוצים רק כסף ויעשו לך נזק מטורף לגוף , יש לך פה המון אנשים שדי מבינים בנושא הסטרואידים ,תפסיק כמו שעדי אמר כאן למעלה ומהר עם הסייקל (במידה ואתה רוצה ללמוד תלמד ממנו ,תקרא קצת תחכים ),בנוסף לזה תקרא בפורום את המדריכים למיניהם שלא תעשה לעצמך נזק בלתי הפיך לביצים בעיקר .
הגוף שלך אני מעריך יתאושש אחרי תקופה קצרה במידה וזה סייקל ראשון ,אבל תעשה בדיקות דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית