שלום אני בן 18 גובה 1.82 ומשקלי 52 קילו..
לאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר פעמיים בשבוע שעה בכול פעם..
אני מוטרד מעניין המשקל שלי כבר שנים ורק לאחרונה שמעתי על הדבר הזה שנקרא "גיינר" והבנתי שזה דבר שיכול לעזור לי לעלות במשקל ומהר..
אז אני מחפש גיינר שחשוב קודם כול שיהיה טעים,כי הבנתי שבדרך כלל האבקות הן מגעילות אז שאני לא אקנה סתם ואזרוק לפח... ושכמובן יהיה איכותי ויתאים לי.. מחיר לא משנה..
אין לי מושג איזה טעם יש לאבקות אבל מבחינת טעם במידה וזה דומה למילקשייק אז העדפה שלי היא טעם וניל פשוט הרבה אנשים אמרו לי שוניל זה דוחה אז אם אין כזה דבר אבקת וניל טעימה אז שוקו גם בסדר..ורצוי שתהיה אבקה שלא מכבידה על הבטן..
תודה לעוזרים..
כמה אבקות שמצאתי ואשמח למשוע את דעתכם עליהן הם:
ISS וניל עוגיות
איזופיור מאס
פרוקומפלקס
TRUE MASS
IsoGainer
ושוב אני אציין האבקה חייבת להיות קודם כל טעימה..
תודה.
לאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר פעמיים בשבוע שעה בכול פעם..
אני מוטרד מעניין המשקל שלי כבר שנים ורק לאחרונה שמעתי על הדבר הזה שנקרא "גיינר" והבנתי שזה דבר שיכול לעזור לי לעלות במשקל ומהר..
אז אני מחפש גיינר שחשוב קודם כול שיהיה טעים,כי הבנתי שבדרך כלל האבקות הן מגעילות אז שאני לא אקנה סתם ואזרוק לפח... ושכמובן יהיה איכותי ויתאים לי.. מחיר לא משנה..
אין לי מושג איזה טעם יש לאבקות אבל מבחינת טעם במידה וזה דומה למילקשייק אז העדפה שלי היא טעם וניל פשוט הרבה אנשים אמרו לי שוניל זה דוחה אז אם אין כזה דבר אבקת וניל טעימה אז שוקו גם בסדר..ורצוי שתהיה אבקה שלא מכבידה על הבטן..
תודה לעוזרים..
כמה אבקות שמצאתי ואשמח למשוע את דעתכם עליהן הם:
ISS וניל עוגיות
איזופיור מאס
פרוקומפלקס
TRUE MASS
IsoGainer
ושוב אני אציין האבקה חייבת להיות קודם כל טעימה..
תודה.
נערך לאחרונה: