הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מחפש גיינר איכותי ובמיוחד טעים!

• פותח/ת השרשור mrsel5
  • פורסם בתאריך

mrsel5

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום אני בן 18 גובה 1.82 ומשקלי 52 קילו..

לאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר פעמיים בשבוע שעה בכול פעם..

אני מוטרד מעניין המשקל שלי כבר שנים ורק לאחרונה שמעתי על הדבר הזה שנקרא "גיינר" והבנתי שזה דבר שיכול לעזור לי לעלות במשקל ומהר..

אז אני מחפש גיינר שחשוב קודם כול שיהיה טעים,כי הבנתי שבדרך כלל האבקות הן מגעילות אז שאני לא אקנה סתם ואזרוק לפח... ושכמובן יהיה איכותי ויתאים לי.. מחיר לא משנה..

אין לי מושג איזה טעם יש לאבקות אבל מבחינת טעם במידה וזה דומה למילקשייק אז העדפה שלי היא טעם וניל פשוט הרבה אנשים אמרו לי שוניל זה דוחה אז אם אין כזה דבר אבקת וניל טעימה אז שוקו גם בסדר..ורצוי שתהיה אבקה שלא מכבידה על הבטן..

תודה לעוזרים..

כמה אבקות שמצאתי ואשמח למשוע את דעתכם עליהן הם:

ISS וניל עוגיות

איזופיור מאס

‫פרוקומפלקס

TRUE MASS

IsoGainer

ושוב אני אציין האבקה חייבת להיות קודם כל טעימה..

תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חבר'ה הרגע הגיע אליי הגיינר הגיע בשקית יפה מבד עם כמה מתנות קטנות..

פתחתי את הקופסא קצת חששתי שזה יהיה מגעיל אבל טעמתי קצת עם חלב ובכלל לא רע...

אבל אני לא אתחיל לקחת עד שאני אתייעץ עם דיאטנית לגבי המינון..

תודה על ההמלצות ומקווה להשמנה בקרוב =)

1) למה את צריך להתייעץ עם דיאטנית לגבי המינון ? :\ תכין תפריט לפי המדריך של משה ותכניס את הגיינר לפי הצורך... היא עוד מסוגלת להגיד לך שזה לא בריא:s59:
2) אתה לא רוצה להשמין:nono: אלא לעלות במסת שריר

• פותח/ת השרשור
נו ומה אני? אני בתת משקל אני שוקל 55 והגובה שלי זה 1.82 ..

אין לי כוח להתחיל להכין תפריט .. אולי היא תוכל לבנות לי תפריט..

ואזולאי תאמין לי שאני רוצה להשמין לפני הכול.. שרירים זה השלב הבא אני רוצה עכשיו להשמין כמה שיותר וכמה שיותר מהר נמאס לי להיות שחיף כבר..

בד"כ דיאטנית לא תכין לך תפריט מתאים...חלקן עוד חשבות שלבן אדם מתאמן לא צריך יותר ב1.2 גרם חלבון פר ק"ג ( מנסיון אחי )😣
או שתכין לבד או שתאכל כמה שאתה רוצה ותראה אם אתה עולה במשקל, אם לא -תוסיף אוכל.

• פותח/ת השרשור
בד"כ דיאטנית לא תכין לך תפריט מתאים...חלקן עוד חשבות שלבן אדם מתאמן לא צריך יותר ב1.2 גרם חלבון פר ק"ג ( מנסיון אחי )😣
או שתכין לבד או שתאכל כמה שאתה רוצה ותראה אם אתה עולה במשקל, אם לא -תוסיף אוכל.

זהו שאני אוכל כמה שבא לי וזה לא עוזר...אני יודע שאני לא אוכל מספיק זה בודאות..הקטע אחי שאני מפונק באוכל לא אוהב כלום אז בבוקר אני אוהב או עוגה או קוראסון או איזשהו מאפה כזה ודווקא בבוקר חשוב לאכול ארוחה טובה וגדולה אבל לא בא לי בבוקר אני לא אוהב להעמיס..צהריים אני אוכל סבבה אני חושב אולי לא דברים הכי בריאים(גאנק פוד,שניצל,נקניקיות) וגם בערב אני משתדל לאכול סנדביץ באגט או משהו משביע אבל לא עוזר לי...אני יודע מניסיון שדיאטניות זה לא משהו ניסיתי אחת פעם לא עזרה לי אבל אני ינסה אחת אחרת אולי תעזור...השאלה היא בעיקר כזאת, האם זה יהיה מסוכן לצרוך מהאבקה הזאת למשל פעם ביום וזה לא יעשה נזק או משהו כזה? או שלא ישמין אותי בלי שאני אוכל מסודר?..

חוץ מזה אחי אולי אתה או מישהו בכלל בא לו ככה לעזור לי לנסות להכין תפריט? אני ממש אשמח..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי הכי טובים וזולים.

לא יודע אם זולים כי במקרה הזה בכול המקומות שבדקתי עלה אותו מחיר אבל הם אחלה הגיע בשקית יפה כזאת מבד ו-VITAUP ו2 ג'לים כאלו בשקיות קטנות לכאבי שרירים או משהו כזה במתנה...
בסך הכול אחלה...

זהו שאני אוכל כמה שבא לי וזה לא עוזר...אני יודע שאני לא אוכל מספיק זה בודאות..הקטע אחי שאני מפונק באוכל לא אוהב כלום אז בבוקר אני אוהב או עוגה או קוראסון או איזשהו מאפה כזה ודווקא בבוקר חשוב לאכול ארוחה טובה וגדולה אבל לא בא לי בבוקר אני לא אוהב להעמיס..צהריים אני אוכל סבבה אני חושב אולי לא דברים הכי בריאים(גאנק פוד,שניצל,נקניקיות) וגם בערב אני משתדל לאכול סנדביץ באגט או משהו משביע אבל לא עוזר לי...אני יודע מניסיון שדיאטניות זה לא משהו ניסיתי אחת פעם לא עזרה לי אבל אני ינסה אחת אחרת אולי תעזור...השאלה היא בעיקר כזאת, האם זה יהיה מסוכן לצרוך מהאבקה הזאת למשל פעם ביום וזה לא יעשה נזק או משהו כזה? או שלא ישמין אותי בלי שאני אוכל מסודר?..

חוץ מזה אחי אולי אתה או מישהו בכלל בא לו ככה לעזור לי לנסות להכין תפריט? אני ממש אשמח..
- אתה לא חייב לאכול ישר על הבוקר אם זה לא נוח לך
- הגיינר לא יעשה לך נזק, אם הייתי דואג כבר מהקוראסונים שאתה אוכל על בסיס יומי
- בשביל לעלת במשקל אתה צריך להיות על מאזן קלורי חיובי, לא פחות. לכן- אם אתה אוכל רגיל ולא עולה במשקל אז או שתכין שלד מסוים של תפריט שבו תדאג למאזן חיובי של קלוריות או שתאכל יותר עד שתראה עלייה במשקל ותאזן את עצמך בהתאם להתקדמות.
-תתחיל לאכול בריא.
- אני\ אנחנו לא יכולים לבנות לך תפריט כי אנחנו לא יודעים עליך כלום, לא יודעים מה אתה מעדיף לאכול וכו.. ככה שתפריט זה דבר אישי- לכל אחד יש העדפות מה לאכול, מתי וכדומה
- תקרא את המאמרים שבאתר (גם כאן וגם בפורום מאמרים וביקורות)
✌️

• פותח/ת השרשור
- אתה לא חייב לאכול ישר על הבוקר אם זה לא נוח לך
- הגיינר לא יעשה לך נזק, אם הייתי דואג כבר מהקוראסונים שאתה אוכל על בסיס יומי
- בשביל לעלת במשקל אתה צריך להיות על מאזן קלורי חיובי, לא פחות. לכן- אם אתה אוכל רגיל ולא עולה במשקל אז או שתכין שלד מסוים של תפריט שבו תדאג למאזן חיובי של קלוריות או שתאכל יותר עד שתראה עלייה במשקל ותאזן את עצמך בהתאם להתקדמות.
-תתחיל לאכול בריא.
- אני\ אנחנו לא יכולים לבנות לך תפריט כי אנחנו לא יודעים עליך כלום, לא יודעים מה אתה מעדיף לאכול וכו.. ככה שתפריט זה דבר אישי- לכל אחד יש העדפות מה לאכול, מתי וכדומה
- תקרא את המאמרים שבאתר (גם כאן וגם בפורום מאמרים וביקורות)
✌️

חח אוקיי אחי תודה ..

למה היית דואג מהקוראסונים?

וכן התכוונתי בניית תפריט בשיתוף פעולה יחד איתי אבל אם זה מסובך לא משנה כבר...

• פותח/ת השרשור
תגידו אם אני שותה את הגיינר רק פעמיים בשבוע אחרי אימון ולא עם 4 כפות אבקה ו500 מילגרם חלב כמו שרשום בהוראות של הדלי אלא 2 כפות אבקה עם 250 מליגרם חלב זה יעלה אותי במשקל או שאיו סיכוי? כי היום שתיתי פעם ראשונה אז לא שתיתי 4 כפות אלא כפית אחת כי רציתי לראות בהדרגה איך אני מתרגל לאבקה השאלה היא אם כמות כמו שאמרתי תעזור לי בכלל לעלות במשקל? או שזה סתם טוב אחרי אימון..?

תגידו אם אני שותה את הגיינר רק פעמיים בשבוע אחרי אימון ולא עם 4 כפות אבקה ו500 מילגרם חלב כמו שרשום בהוראות של הדלי אלא 2 כפות אבקה עם 250 מליגרם חלב זה יעלה אותי במשקל או שאיו סיכוי? כי היום שתיתי פעם ראשונה אז לא שתיתי 4 כפות אלא כפית אחת כי רציתי לראות בהדרגה איך אני מתרגל לאבקה השאלה היא אם כמות כמו שאמרתי תעזור לי בכלל לעלות במשקל? או שזה סתם טוב אחרי אימון..?

זה תלוי בצרכים שלך.
אם תשים פחות כפות אז הערכים יהיו נמוכים יותר.
כמו שכבר כתבתי זה תלוי כמה אתה צריך מהגיינר הזה.

כתבתי לך קודם תשובה מפורטת ואין טעם שאכתוב זאת שוב.
גיינר= אוכל= קלוריות (פחמימה, חלבון ושומן)
אתה תעלה במשקל רק במצב בו אתה תכניס יותר קלוריות משתוציא.
תעשה את החישובים של הקלוריות לבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית