הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט לא מפסיקים להפתיע

טוב אני לא דואג, פעם שעברה היא סיפקה הוכחה, תוך שבוע אמורה להיות פה תמונה של העגיל והציצים.

כל מי שחיטט לך בפרופיל פייסבוק יודע את זה. (לפני שהעלמת אותו מהציבור)
גברים כל כך חיים בסרט עד כדי כך שכשהם רואים ליד ה"מין" סימן ורוד עם שמלה הם חושבים שזה מה שעומד מאחוריו:
elisha-cuthbert-1-620x410.jpg

מעצבן אותי שבחורות מנצלות את זה כי המחשבה שמזילים ריר על המקלדת בגללן עושה להן טוב על הלב.

עושה לי טוב לראות אותך כועס,
עושה לי רע שאתה משתחצן ןמנצל את זה שאף אחד לא העז בחוצפתו כמו שאתה עשית לי ולהעלות תמונה שלך יא חתיכת פסיכי.
ואותי יותר מעצבן שמשתמשים רואים מנהל ראשי בצד וחושבים שאתה מינימום לי פרייסט רק בגלל שאתה מדבר בשפה האוניברסיטאית שאתה לומד.
אני העזתי לנסות להשפיל אותך ולהטיח בפנים שלך את האמת מול כולם? לא,
כי אני לא מסכנה כמוך, ואף אחד פה בפורום לא חבר שלי וזה לא מעניין אותו.
את מי שכן מעניין אותו השחצנות שלא מבוססת על כלום שלך זה האנשים שהם כן חברים שלי ומכירים ויודעים מי אתה ומה אתה.

אז בוא נפסיק עם המשחק אני יודע מה את ואני יודעת מה אתה.. כי אני מבטיחה לך שאתה לא יודע עליי כלום.
אה כן אתה כן יודע עליי דבר או שניים .. שיש לי חבר עם קרוקס אדומות שלא רואה אותך ממטר לא מבחינת אופי ולא מבחינת שכל.

1. אני לא כועס.
2. את רצית שאני אעשה את זה ואם זה מפריע לך הייתי מוריד את זה תוך שניה. במיוחד אחרי ששמת תמונות שלך ברחבי הפורום.
3. אני לא מדבר בשפה מדעית. אני סמרטוט ריצפה. מעולם לא החזקתי מעצמי ומי שמכיר אותי יודע את זה טוב.
4. תפסיקי עם ההתיפיפות הזאת שלך שאת צדיקה ואני מתנכל לך. שכחת את כל בדיחות השלשולים והרגישות ללקטוז?
5. אין לי חברים. ואף אחד לא יודע מי אני. וגם נראה לי שזה לא מעניין אף אחד.
6. אני לא יודע עליך כלום מעבר לאיך שאת נראית ואיך שאת מתנהגת בפורום. אולי אם היית עושה קצת יותר מהתגרות וירטואלית הייתי מגלה עלייך צדדים שאני לא מכיר.
7. את לא יודעת עלי כלום.
8. אף אחד לא רואה אותי ממטר מבחינת אופי. אני גוש חרא. ראי סעיף 5. מבחינת שכל אני לא יודע. מעולם לא דברתי איתו על משהו מעבר למחקרים. הסקת המסקנות שלו מהם וההודעות שהיו בפורום לא הרשימו אותי יותר מידי. אולי הוא אכן חכם, לא אמרתי שלא.
9. תרגעי. לקחת את זה קשה. את רוצה שאמחוק את הכל? רוצה שאמחוק את ההודעות שלי? מה את רוצה?
לא ניסיתי לפגוע בך. אני פשוט אישית לא סובל טיזינג אינטרנטי אבל אם זה מה שעושה לך טוב- תמשיכי.

לפחות אני מצחיק. סוף סוף תכונה חיובית.

ואני חשבתי שהמכנסי באגיז וההליכה הצולעת זה בגלל שאתה חושב שאתה ניגר...
סליחה לא התכוונתי, לא ידעתי על הנכות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית