הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם סגולה

מר לטיסימוס

Übermensch
10,536
63
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,250
10,536
63
424120_10150534884572484_608992483_9217261_430206881_n.jpg

ברוך השם!

יתברך שמו של מי שהורג אותם! מי יתן והוא יהרוג את מי שנתן להם חיים ונשמה מלכתחילה (ובכלל כל בוקר)! אה רגע...

כאילו שבשריפה בכרמל הם לא שמחו לאידנו וחגגו 24/7
לא מעודדת את זה אבל זה מצב מכוער משני הצדדים

אני שומע את זה כל יום בבית ספר מהרבה מאוד ילדים, שאף אחד לא יחשוב שזה איזה דבר חריג בקרב הנוער...

אני הלכתי לפוסט, לא ראיתי הרבה תגובות בסיגנון של טוב שהם מתו, מה שכן ראיתי זה קרוב ל1000 תגובות שמאחלות מוות לעם היהודי, מה שאני מנחש שהופץ בין ערבים בפייסבוק שיכנסו לפוסט ויגידו כמה העם היהודי אוהב לשחוט ערבים.

אולי צריך לפצל את העם ל"יהודים גזעניים" ו"יהודים לא גזעניים" ולהוסיף את זה בת"ז.

זה באמת נושא מעצבן, אפילו בני משפחה שלי מספיק פרימיטיבים לשמוח שילדים בגיל 4 נשרפו חיים.
איינשטיין בעצמו אמר, יותר קל לנפץ אטום מאשר דעה קדומה.

בושה וחרפה זה סה''כ ילדים בני 4-5,איך המגיבים הללו לא מתביישים לדבר ככה לא יעזור בית דין אנשים חרא יש פה בגלל זה המדינה שלנו נראת ככה ועוד 100 שנה לא ישאר פה כלום . תבחרו ביבי עד סופכם

אני לא בדיוק מתפלא על התגובות של הישראלים. ברגע שיש פיגועים בארץ (או היו), בעזה חילקו סופגניות וממתקים ועשו שם מסיבות, בין היתר ילדים בגן. זה עניין של חינוך, הם מחנכים לשנוא את הישראלים/יהודים וכתוצאה מכך וכחלק מהתקשורת הבזוייה בישראל, יהודים שונאים ערבים כמכלול.
זה לא ממש יפסק, גם לא כשיהיה שלום (ולא יהיה, אלא אם זה יגמר בכיבוש/מלחמת עולם/ whatever).

• פותח/ת השרשור
כאילו שבשריפה בכרמל הם לא שמחו לאידנו וחגגו 24/7
לא מעודדת את זה אבל זה מצב מכוער משני הצדדים

כאילו שבמקרים כאלה אנחנו לא מתייחסים אליהם כבהמות ומציבים את עצמנו הרבה מעל.

• פותח/ת השרשור
זה נחמד ש"נאורים" הפכה להיות מילת גנאי בישראל. כנראה תוצאה של חינוך.

החינוך שלך מעולה!!

מלמדים ערכים! מלמדים על ציונות!! על מורשת!!!
והכי חשוב! אחוז הגיוס גבוה!

ברצינות.
זה נשמע נדוש אבל הייתי מצפה מעם שעבר שואה על רגע הגזע שלו, לגלות טיפה יותר אמפתיה במצבים כאלה, אמפתיה מינימלית. אני די בטוח שרוב מי שכתב את זה אם הוא היה עומד מול האוטובוס ורואה את הילדים נשרפים הייתה קופצת לו תמונה של אחיין שלו או משהו כזה הוא היה נרגע.
הם מדברים ממקום של בורות ושטיפת מוח.
אבל אולי הגיע הזמן שבבתי הספר ילמדו דברים טיפה יותר אוניברסלים שמגשרים בין אנשים, במקום ללמד דברים שרק מרחיקים אותנו אחד מהשני.

זה נחמד ש"נאורים" הפכה להיות מילת גנאי בישראל. כנראה תוצאה של חינוך.
זה לא תוצאה של חינוך. זה כתוצאה מכך שאלה שקוראים לעצמם "נאורים" בישראל הם לעתים קרובות גם תמימים/יפי נפש - ובעיקר מנותקים מהמציאות ושונאים את עצמם.

מנותקים מהמציאות לפעמים אומר שהם שכחו או שהם מעולם לא ידעו שלחלקם כנראה יש גנים ערבים בדם 🙄
ככל שנפנים יותר מהר שכולנו פה ביחד והמטרה שלנו היא לריב מול פוליטיקאים ומנהיגים מושחתים ולא אחד עם השני, מתחיל להתקדם קדימה.

חח זה באמת מפתיע אותכם? כמו שאמרתי רק פה בפורום זה יכול להחשב מפתיע
כל פיגוע שהיה, כל חטיפה, אסון כמו בכרמל, הערבים חגגו כאילו אין מחר (ילדים, מבוגרים ונערים)
אז להיות יפה נפש ולא להגיב לזה?! הילדים האלה מחונכים לשנוא ולהרוג אותך עוד מהילדות
זה כמו שהתהפך אוטובוס של נאו נאצים....

כאילו שבמקרים כאלה אנחנו לא מתייחסים אליהם כבהמות ומציבים את עצמנו הרבה מעל.

האמ רגע.. על מה ולמה צוטטתי? מה אתה חושב שהייתה העמדה שלי כשכתבתי את זה?
רשמתי ששני הצדדים לא בסדר גם אנחנו וגם הם...

• פותח/ת השרשור
זה לא תוצאה של חינוך. זה כתוצאה מכך שאלה שקוראים לעצמם "נאורים" בישראל הם לעתים קרובות גם תמימים/יפי נפש - ובעיקר מנותקים מהמציאות ושונאים את עצמם.
אני מקווה שזה שאת מחוברת למציאות לא גורם לך לעלוז כשילדים ערבים נשרפים למוות באוטובוס.
חח זה באמת מפתיע אותכם? כמו שאמרתי רק פה בפורום זה יכול להחשב מפתיע
כל פיגוע שהיה, כל חטיפה, אסון כמו בכרמל, הערבים חגגו כאילו אין מחר (ילדים, מבוגרים ונערים)
אז להיות יפה נפש ולא להגיב לזה?! הילדים האלה מחונכים לשנוא ולהרוג אותך עוד מהילדות
זה כמו שהתהפך אוטובוס של נאו נאצים....
הו המגבניק השכונתי התעורר.
זה בכלל לא מפתיע. זה מפתיע רק אנשים שחושבים שישראלים הם לא בהמות בדיוק כמו הבני דודים שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית