הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם סגולה

אני אוהב את כל האלו שאומרים "למה לא נכנסים באמאמא של החאמס בעזה ויוצאים לעוד מבצע כי יורים על ישראל טילים".
באמת קשה להבין למה?
1. האזור כולו על סף קריסה. מצרים, סוריה, לבנון, אירן וגם ירדן. ברגע שתצית גפרור הכל ישרף ויהיה פה בלאגן אטומי. אתה חושב שישראל היא מדינה כל כך חזקה שיכולה להתמודד מול כולם בו זמנית? אתה טועה ובגדול. אני אפילו בספק אם ישראל יכולה להתמודד לבדה מול איראן בשטח כל כך מרוחק עם צבא שהוא יחסית חזק ומשוכלל.
2. אתה זה שתלך להילחם? להרבה אנשים יש נטיות לומר יאללה לחסל את כולם, כאילו זה איזה משחק מחשב כי אותו אחד שמצהיר את זה לא באמת עושה משהו אלא יושב בבית ורואה חדשות.
3. תהיה על כך שוב השפעה כלל עולמית, עם משפטים, תחקירים, או"ם, ארה"ב וכן הלאה וכן הלאה.
4. המדינה לפני בחירות, ביבי לא יסכן את הקריירה הפוליטית שלו בשביל מבצע בעזה, לפחות לא עד אחרי הבחירות.
5. איראן מהווה פאקוטר מרכזי כרגע ומתמקדים בה. חמאס וחיזבאללה אלו כלבים נובכים שלא ממש נושכים. אם איראן תינשכך, כמה שזה נראה לא ריאלי ורחוק מהמציאות, זה יהיה כואב ויזכר לדורות רבים.

1. את המבצע מול חמאס היה צריך לסיים עוד בעופרת יצוקה, חבל שיצאנו מוקדם מידי. או שהיינו צריכים להכנס ולצאת מהר, או לפרק אותם עד הסוף (כמה שאפשר) כמו שעשו בחומת מגן בג'נין (בערך).
לבנון זאת מדינה שלא בקריסה, אלא היא קרסה מזמן, סוריה לא מתפקדת, מצרים לא מתפקדת.
הרבה מאוד מדינות עסוקות בענייניהן הפנימיים במקום 'לעזור' לפלשטינאים, אין להן זמן להתעסק בישראל ובציונים. גם תקציב אין להן כל כך. מה קשור עיראק?! חבל שלא דיברת גם על טורקמניסטאן.
2. אין לי ברירה, אני מילואימניק קרבי והסדיר שלי היה בעיקר ברצועת עזה. בכל הרצועה.
3. אז בטח עדיף לחכות שהחמאס ושאר גרורות הטרור האיסלאמיסטי ימשיכו לאגור טילים ונשק.
4. זה נושא אחר לגמרי
5. ידוע, ולא מבין מה זה קשור לנושא המדובר כל כך. גלשת...

ואם הם היו שמחים על אוטובוס של חיילים שנשרף ומתו 50 חיילים, זה גם בסדר? בסך הכל מתו כוחות מזוינים.

שיעשו מה שבא להם. אני לא צריך להצדיק את המעשים שלהם.

---------- התגובה התווספה ב 18:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:38 ----------

אז אתה רוצה פעולת צבאית בעזה. אבל איך תמנע פגיעה באוכלוסיה לא מזוינת? זה הרי לא לגיטימי מבחינתך.
אתה בעד קרבות צבאות אבל אנחנו כבר לא במאה ה16.

מבחינת החוק הבינלאומי אני לא חושב שיש מניעה מלחימה בשטח בנוי גם כשיש אוכלוסיה אזרחית שנפגעת. מובן שהייתי מעדיף שאף חף מפשע לא ייפצע או ייהרג, אבל המציאות שונה ואין ממש ברירה אחרת. צה"ל לא נכנס לפעילות מבצעית בעזה בשביל לחסל כמה שיותר אזרחים רגילים, הייתי בפעילות ברצועת עזה, מעולם לא היו הוראות כאלה. במידה והיו הייתי מסרב כי זאת פקודה בלתי חוקית בעליל.

תיזכר שבמלחמת העולם השנייה הפציצו שכונות שלמות בערים גרמניות רק בשביל לשבור את רוח האנשים ולהפסיק את הייצור במפעלים. זה היה לגיטימי בשביל לנצח את הנאצים?

לא. אני לא תומך במלחמות ואלימות. זה אתה שתומך בזה.

לא. אני לא תומך במלחמות ואלימות. זה אתה שתומך בזה.

אני לא תומך מלחמה או אלימות. סך הכל רוצה לחיות בשקט ובשלווה במדינה שלי (אין לי אחת אחרת).
אני ריאליסט, והמציאות אומרת שכן רוצים להרוג אותי רק בגלל שאני חלק מקבוצה אתנית מסוימת. המציאות מראה שלנו אין זכות למדינה משל עצמנו בזמן שלהמון קבוצות כן יש כזאת ולא חולקים על זכויותיהם.
אם אין לי ברירה ואני צריך להגן על עצמי בצורה אלימה, אעשה את זה. הלוואי ולא היו מלחמות והיינו חיים באוטופיה.

מה אתה מציע בעצם, פציפיזם?

מה אתה מציע שלא נשתמש באלימות שמשתמשים עלינו באלימות ? הבא להורגך השקם להורגו שמה הם מחנכים ילדים מגיל 0 איך לתפעל AK ולהרוג יהודים אצלהם בדת שאהידים שמתפוצצים והורגים אותנו מובטח להם גן עדן ו 72 בתולות על הקרבת חייהם חייבים להשתמש באלימות מה אתה רוצה שהם יכבשו אותנו ואז תראה להם את האשכול הזה ותגיד שהיית בעדם וירחמו עליך רק מכמות הערבים כולל האיסלמים אם הם רק מתקדמים אלינו ברגל מרוב הכמות שלהם הם משתינים כל המדינה טובעת מהכמות שלהם

מי מסוגל להשוות את הסיפור של העם היהודי, העם הקטן המסכן והעלוב והרדוף שסוף סוף מנסה להגן על עצמו אחרי שטבחו בו כשכל העולם לא מניד אצבע והוא שואף להקים מדינה על פיסת קרקע זעירה חסרת חשיבות שהאוכלוסיה בה גזענית חשוכה וצרת עין ושולטת בה אימפריה קולוניאליסטיט, לסיפור הרווי שקרים מזימות ועיוותים עם איזה קמצוץ של אמת של ה"עם" השני?

ה"פלשטינאים" כמו שאר העולם הערבי פשוט מנצלים את המוסר המערבי כשהם בעצמם לא נאמנים לו. חבורה של גזענים צבועים ורוצחים שונאי נשים שונאי הומואים שונאי חיים שיידרשו כל "זכות" שהמערב יגיד שמגיע להם אבל הם לעולם לא יעניקו את ה"זכויות" האלה

Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. ~Abraham Lincoln

לא מגיע חופש למי שלא תומך בחופש

נערך לאחרונה:
מי מסוגל להשוות את הסיפור של העם היהודי, העם הקטן המסכן והעלוב והרדוף שסוף סוף מנסה להגן על עצמו אחרי שטבחו בו כשכל העולם לא מניד אצבע והוא שואף להקים מדינה על פיסת קרקע זעירה חסרת חשיבות שהאוכלוסיה בה גזענית חשוכה וצרת עין ושולטת בה אימפריה קולוניאליסטיט, לסיפור הרווי שקרים מזימות ועיוותים עם איזה קמצוץ של אמת של ה"עם" השני?

ה"פלשטינאים" כמו שאר העולם הערבי פשוט מנצלים את המוסר המערבי כשהם בעצמם לא נאמנים לו. חבורה של גזענים צבועים ורוצחים שונאי נשים שונאי הומואים שונאי חיים שיידרשו כל "זכות" שהמערב יגיד שמגיע להם אבל הם לעולם לא יעניקו את ה"זכויות" האלה
הוווו! אני מבין שעשית דוקטורט בתולדות העם הפלסטינאי, חיית בתוכם שנים והקדשת את חייך כדי להגיע למסקנות האלה.

יש הרבה יהודים שעושים את זה, שנאה עצמית נטו.
אם אני לא טועה מי שהכניס את המושג הזה - אוטואנטישמיות, התאבד בגלל שלא יכל לשאת את העובדה שהוא יהודי.

מעציבה אותי התופעה הנ"ל. רואים אותה אצל הבחור מהאח הגדול. חבל....

---------- התגובה התווספה ב 19:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:11 ----------

אתה לא רוצה לשמוע מה אני מציע.

אני מוכן לקרוא מה שאתה מציע. יש משהו כזה או שאתה יודע בעיקר להראות עד כמה רשעים היהודים ושהטרור האיסלאמונאצי הוא בדיוק כמו הטרור של לח"י, אצ"ל ותנועת המר"י העברי?

יאללה, המם אותי עם התורה שלך, אני מחזיק חזק בכסא שלי.

צודק. עדיף להרוג אחרים מאשר את עצמך.

יש הרבה יהודים שעושים את זה, שנאה עצמית נטו.
אם אני לא טועה מי שהכניס את המושג הזה - אוטואנטישמיות, התאבד בגלל שלא יכל לשאת את העובדה שהוא יהודי.

מעציבה אותי התופעה הנ"ל. רואים אותה אצל הבחור מהאח הגדול. חבל....

לדעתי זה לא קשור ליהודים

למי שאין תחושה של ערך עצמי ואהבה עצמית, לעולם לא ידרוש לעצמו את מה שמגיע לו

EMZ נראה לי שחברי הפורום ישמחו לקרוא את ההצעה שלך לגבי מה ששאלתי, אולי תגיב לעניין?

IMG_1668a.jpg

תקרא קצת על מאיר כהנא ועל מה הוא דיבר,
קיצוני זה אחד שרוצה שכל הערבים ימותו ולא משנה מה

החלק הכי טוב ב 04:33

דרך אגב, גם שמה יש ילדים קטנים שמחונכים לרצוח ערבים, אבל כשהפלשטינים הבהמות האלה עושים את זה הם פשוט פרימיטיבים וצריך לרצוח את כולם12@$! כי כשהם יגדלו הם ירצחו אותנו!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית