הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי תוכנית האימונים והמשך הדרך(אימוני HIIT וכו')

• פותח/ת השרשור ronlol
  • פורסם בתאריך

ronlol

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
9
24
1
בגדול, הבנתי שלמקסום ההיפרטרופיה של השריר עדיף לי לעבוד על משקלים גבוהים יותר בטווח חזרות מינימאלי.
- כרגע, בשביל עבודת בית, התרגילים האלה מספיקים בשביל להתפתח? אני מנצל את כל היכולות(המינימליות) של המולטי טריינר מבחינת התרגילים. איך אני יכול לשפר (או שלא?) את העבודה עם משקולות היד?
אני כמובן עושה גם תרגילים לבטן, שכיבות סמיכה, פשיטות גב אחרי.

- הורדתי במשקל המון, משהו כמו 25 קילו ולצערי נשארתי אם שומן עיקש בבטן ובמותניים ששום פעילות אירובית עזרה, השיא הגיע שהייתי עושה ביום 10 קמ הליכה מהירה ושומר על תפריט של 1800 קל' ביום אך המשקל לא זז גרם אחד (78) במשך חודש. הפסקתי אם זה והתחלתי מאסה, כרגע אני אוכל תפריט שמכיל 150 חלבון ביום ו2800 קל' ונמצא במאסה ומתאמן בבית עם המולטי טריינר בתוכנית הנ"ל. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע. חשבתי לשלב יומיים בשבוע על הבוקר 2 אימוני HIIT. קראתי את המאמר בקילוגרם אך יש לי כמה חששות. אני מתכנן לאכול ביום מנוחה עם אימון HIIT כ3000 קל'. והיום היה הראשון.
יש לי הליכון וזה הולך כך:
1. 3 דק' חימום, על מהירות של הליכה מהירה.
התחלת הספרינט הראשון על מהירות 16 למשך 100 מטרים, ואז לנוח 45 שניות, כל זה 6 פעמים
2. בערך 12 דק'
3. הליכה של 10 דק' הליכה מהירה.
זה יהיה אפקטיבי לשריפת השומן העיקש הנותר למרות מאזן הקלורי הגבוה? זה לא יפגע בצורה משמעותית בבניית השרירים? אני כנראה אבצע את זה פעם בשבוע ביום שאין אימון וביום שאני אחרי 2 ימי מנוחה.
תודה

סליחה על החפירה.

---------- התגובה התווספה ב 16:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:08 ----------

השאלות לגבי הHIIT עדיין תקפות.
שיפרתי את התוכנית שלי, אני מתאמן עם מולטי טריינר ומשקולות יד.
חזה:
פרפר: 8X3
לחיצות חזה: 8X3

גב:
פולי עליון: 8X3
פולי צר הפוך: 8X3

רגליים:
פשיטת רגליים: 8X2
מכרעיים עם משקולות 2X12

כתפיים:
לחיצות כתפיים: 10X3
הרקחת כתפיים: 10X2

יד קדמית:
לחיצות משקולות בישיבה/עמידה: 2X12

יד אחורית:
פשיטת מרפק עם משקולת יד מאוחרי הראש: 12X3

1. כפיכות בטן 20X2
2. כפיפות בטן באלכסון לצדדים: 10X1
3. פשיטת גב 10X2
4. שכיבות שמיכה
4.מצב 2 על האמות למשך דקהX2

*כל מה שבאדום נעשה במולטי טריינר.

---------- התגובה התווספה ב 21:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:08 ----------

הקפצה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית