הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS עם שילוב אימונים אחרים

• פותח/ת השרשור HolO
  • פורסם בתאריך

HolO

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום.

האם אימון SS יכול להשתלב עם אימונים אחרים (לא אימוני משקולות) שאני מבצע 3 פעמים בשבוע.

אפשרי,או שאני סתם אפצע?

תודה ויום טוב.

אתה מעוניין לפרט אולי על איזה אימונים אחרים אתה מדבר בדיוק? או שבא לך שננחש?

• פותח/ת השרשור
סליחה שלא הסברתי את עצמי טוב,פשוט מיהרתי.
אז יש לי 3 אימוני כדורעף בשבוע בערך שעתיים כל אימון +-.
יש עוד משהו שאני צריך לפרט?

וכשאמרתי שאני אפצע,התכוונתי לזה שאולי יש מצב שאני אקבל שבר מאמץ או משהו?

אני פשוט רואה שחקני כדורעף מקצועיים שיש להם מסה גדולה.
אבל אני לא מבין איך הם יכולים להתאמן בשני התחומים האלה. והם מתאמנים יותר ממני.

עוד פעם סליחה אם לא הסברתי טוב,אם אתם רוצים שאני אוסיף משהו פשוט תשאלו.

בפגרות הם עושים אימוני כח ופחות אימונים ספציפיים לספורט.
לעניינך, יותר מאימון כח כבד בשבוע יגדישו את הסאה. אולי תסתדר עם אימון אחד כבד, ועוד אימון קל יותר.

• פותח/ת השרשור
יוצא לי בסופו של דבר 5 אימונים בשבוע:

ראשון-כדורעף
שני-כדורעף
שלישי- חד"כ
רביעי-כדורעף
חמישי- חד"כ
שישי- מנוחה
שבת-מנוחה

1. את האימוני כדורעף אי אפשר להזיז. את החד"כ אפשר להחליף ליום שישי למרות שאני מעדיף שלא. (אני שואל בגלל הצורך במנוחות). מה גם שיוצא 5 אימונים ברצף.

2. זה לא עמוס מידי? זה יכול לגרום לי להיפצע,או בכלל לא להגיע לתוצאות?

3. אם יש אימון אחר שיותר מתאים,אשמח לשמוע.

תודה רבה על העזרה בינתיים,מעריך מאוד.

אימוני הכדורעף גומרים אותך? תשקול אולי להעביר אימון כח אחד ליום של אימון כדורעף, ולהרוויח יום של מנוחה מוחלטת.

• פותח/ת השרשור
ראשון-כדורעף
שני-כדורעף + חד"כ
שלישי- מנוחה
רביעי-כדורעף
חמישי- חד"כ
שישי- מנוחה
שבת-מנוחה

העברתי לאת האימון חד"כ משלישי לשני וככה שלישי יש לי מנוחה.

עוד שאלה,אני אצליח לגדול מרק שני אימונים בשבוע?
מה קצב ההתקדמות צריך להיות?
כמה חלבון אני צריך לצרוך (אני יודע שאמור להיות 2 גרם לקילו,אבל בגלל שאני מתאמן בשני דברים חשבתי אולי צריך יותר).

---------- התגובה התווספה 22-02-2012 ב 22:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-02-2012 ב 23:14 ----------

הקפצה

אם תהיה במאזן קלורי חיובי את תגדל ולא משנה מה
אם אתה ממש חלשלוש..תעשה משהו בסגנון של SSלתקופה קצרה עד שלא תוכל לעלות משקל כל אימון
בסופו של דבר אם הכל יהיה בסדר תשאף לעלות כל 2-3 אימונים משקל על המוט

2 גרם חלבון לקילו +-

• פותח/ת השרשור
אם אני כבר לא אוכל לעלות עוד משקלים מה אני עושה? מחליף תוכנית או עושה חיטוב?
וזה יקרה די מהר לא?

סלחו לי אם השאלות מפגרות...

אתה בחיים לא תצטרך לחטב אם אתה עושה שלושה אימונים של כדורעף בשבוע. המשקלים יתקעו מהר כנראה, תהיה מוכן, אל תגיע לכשל.

בעזהי"ת

אחרי כל החפירות שלי. תאכלס במצב שלי,הייתם מתחילים להתאמן?

בהינתן שילוב של אימוני ספורט תחרותי (כדורעף במקרה הזה) ואימוני כוח, starting strength פשוט לא רלוונטית. אחת מהנחות היסוד של התכנית, היא עבודה בנפח נמוך, לטובת עלייה מהירה בעצימות. במקרה שלך הנפח לא יכול להיות נמוך, היות ונמצאים שם אימוני הכדורעף!

אם אנחנו מדברים על תקופת הפגרה, באופן שתוכל להניח לרגע בצד את אימוני הכדורעף ולהקדיש איזה חודשיים רק לפיתוח כוח, אז יש מה לדבר. אם לא כן, בהחלט בהחלט הייתי מתחיל להתאמן אימוני כוח, במצב שלך, אבל יש צורך בתכנית שתתאים לנתוני הפתיחה שלך. starting strength, אינה מתאימה להם.

• פותח/ת השרשור
כן. תוכל לנתר יותר גבוה, ולהנחית יותר חזק.

כן גם אני חשבתי ככה.

בעזהי"ת

בהינתן שילוב של אימוני ספורט תחרותי (כדורעף במקרה הזה) ואימוני כוח, starting strength פשוט לא רלוונטית. אחת מהנחות היסוד של התכנית, היא עבודה בנפח נמוך, לטובת עלייה מהירה בעצימות. במקרה שלך הנפח לא יכול להיות נמוך, היות ונמצאים שם אימוני הכדורעף!

אם אנחנו מדברים על תקופת הפגרה, באופן שתוכל להניח לרגע בצד את אימוני הכדורעף ולהקדיש איזה חודשיים רק לפיתוח כוח, אז יש מה לדבר. אם לא כן, בהחלט בהחלט הייתי מתחיל להתאמן אימוני כוח, במצב שלך, אבל יש צורך בתכנית שתתאים לנתוני הפתיחה שלך. starting strength, אינה מתאימה להם.

אז איזו תוכנית אתה מציע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית