הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Clen, כמה שאלות לפני תחילת שימוש

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
אני מתכנן לעשות 2 סייקלים של קלן (סה"כ 4 שבועות עם שבועיים הפסקה ביניהם), כרגע שוקל באזור 73 קילו 13% שומן.

-הבנתי שאת כל הכדורים אני אמור לקחת על הבוקר, ז"א תחילת שבוע שני אני לוקח על הבוקר באזור ה-120 מ"ג?
-איך יודעים אם הקלן מזוייף? מה נחשב אמין בדרך כלל?
-אין בעיה לשלב עם הקלן קפאין ואירובי?

אל תעבור את השבועיים בשימוש בקלן !!!! ואין צורך לשלב איתו קפאין זה קצת מיותר אפילו
סייקל של קלן אמור להיראות ככה :

יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מג"ג (לרוב ביום הזה יתחילו תופעות הלוואי להיות מורגשות יותר לכן לשיקולכם אם לעלות את המינון)
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
יום 7-14: 120 מק"ג

אם יש לך קלן – כדורים של 40 מק"ג אז אפשר לעשות סייקל שכזה
יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג

http://www.kilogram.co.il/127/clen-קלן-המדריך-השלם/

• פותח/ת השרשור
כן קראתי את כל זה, ואני לא עובר את השבועיים - אני עושה שבועיים שימוש, שבועיים הפסקה ואז עוד שבועיים.
בקשר לקפאין אני לא לוקח כדורים אני פשוט מכור לקפה, שותה בערך 3 כוסות אספרסו ביום.

• פותח/ת השרשור
בכל זאת זה כנראה הולך להיות קלן, אני גם לא על אחוז כזה גבוה אני מתכוון לסיים תחיטוב הזה עד מרץ.

אל תעבור את השבועיים בשימוש בקלן !!!! ואין צורך לשלב איתו קפאין זה קצת מיותר אפילו
סייקל של קלן אמור להיראות ככה :

יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מג"ג (לרוב ביום הזה יתחילו תופעות הלוואי להיות מורגשות יותר לכן לשיקולכם אם לעלות את המינון)
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
יום 7-14: 120 מק"ג

אם יש לך קלן – כדורים של 40 מק"ג אז אפשר לעשות סייקל שכזה
יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג

http://www.kilogram.co.il/127/clen-קלן-המדריך-השלם/

בכללי הייתי ממליץ לך ללכת על אפדרין או משהו אחר ולא לגעת בקלן

תפסיק כבר לבלבל את המוח ! "אל תעבור את השבועיים קלן" כאילו שאתה איזה רופא, או שיש לך ניסיון עם החומר. אתה יכול לעשות גם 3 שבועות ואפילו חודש וחצי וחודשיים ! זה לא יהרוג אותך.
למה אסור לקחת קפאין ?! תעשה לי טובה ואל תגיב אם אתה לא סגור על עצמך !

---------- התגובה התווספה ב 18:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:51 ----------

כן קראתי את כל זה, ואני לא עובר את השבועיים - אני עושה שבועיים שימוש, שבועיים הפסקה ואז עוד שבועיים.
בקשר לקפאין אני לא לוקח כדורים אני פשוט מכור לקפה, שותה בערך 3 כוסות אספרסו ביום.

פותח הפוסט, כמה דברים שאני אמליץ לך עליהם.
לדעתי כדאי שתעשה 3 שבועות קלן ולא שבועיים, מהסיבה הפשוטה ששבועיים הפסקה לא יספיקו לך, זאת אומרת שאחרי שבועיים שימוש ושבועיים הפסקה אתה תיקח שוב פעם את החומר ואתה בקושי תרגיש אותו כי הרצפטורים שלך עדיין רגילים לחומר. לכן אני ממליץ לך לעשות סייקל אחד של קלן לאורך של 3 שבועות לפני שאתה מסיים את החיטוב.
אתה יכול, ואני גם ממליץ, לקחת קפאין (מ"ג 200-400 מ"ג) לפני האימון. זה ייתן לך עוד קצת מרץ, וזה יעזור לך בשלב המתקדם יותר של הסייקל כשתרגיש שהקלן סוחט אותך.
לגביי מה שאמרו פה על אפדרין-
לא מומלץ לקחת אם אתה על אחוז שומן נמוך ומנסה לרדת עוד, מכיוון שהוא יכול למנוע מהקטכולאמינים להשתחרר כאשר לוקחים את התוסף קרוב לאימון.
אבל אפדרין יכול להיות אחלה של דבר באחוזי שומן גבוהים יותר (12 ומעלה).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה Anabolizm! אני ישקול לעשות את הסייקל 3 שבועות, תלוי בהרגשה כללית לקראת סוף השבוע השני.
את הכדורים אני לוקח על הבוקר?

לא כזה קל להשיג את זה, למען האמת גם הבנתי שקיים מחסור כרגע בארץ (אבל יכול להיות שזה סתם ספקולציות).

אין דבר העמוד בפני כח הרצון.. אם תרצה להשיג אתה תשיג בסופו של דבר ;maeq
ובארץ התרופה מוזכרת בשמות אחרים:
Profiten-Zaditen

מה המינון של הקטטופין ? וממתי מתחילים להשתמש בו (תחילת השימוש עם קלן או אחרי שבוע/שבועיים)

אם זו פעם ראשונה שאתה משתמש כך כדור אחד לראות איך הגוף מגיב, ולאט לאט תתחיל לעלות במינון בנעוצים יש לך מדריך מעולה בקשר לחלוקה אני הייתי לוקח כל כדור בהפרש של 3-4 שעות רצוי לפני האוכל ובערך שעתיים לפני אימון

• פותח/ת השרשור
טוב התחלתי לקחת היום, 40 מ"ג מרגיש בינתיים בסדר קצת היפר אבל לא משהו רציני.
אני חושב שאני ילך על 3 שבועות - שבוע שלישי אני אמור להמשיך לקחת 120 מ"ג ביום? כמה זמן הפסקה צריך להיות בין סייקלים? מומלץ לקחת משהו אחרי הסיום?

תמישך לקחת כדור ביום למשך עוד יום יומיים,אחר כך תעלה את המינון ל2 כדורים ביום יכול להיות שתתחיל להרגיש יותר את תופעות הלוואי ,אל תדאג זה יעבור אבל אני ממליץ לך להיות עם מינון של 80 מ"ג למשך 3-4 ימיום אפשר גם יותר, איך שהגוף שלך מתחיל להתרגל ותופעות הלוואי פחות מורגשות תעלה את המינון עם אתה מתכנן לעשות סייקל של 3 שבועות אתה חייב קטטופין (זה משאני הייתי ממליץ לך ) אם עשיתה סייקל של שלושה שבועות תתן לגוף מנוחה של לפחות 6 שבעות אל תעבור בזמן הזה לאפדרין כי הוא עובד על אותם רצפטורים והם צריכים לנוח

לא כזה קל להשיג את זה, למען האמת גם הבנתי שקיים מחסור כרגע בארץ (אבל יכול להיות שזה סתם ספקולציות).

כאחד שעובד בקופת חולים כללית אתה יכול להיות רגוע יש קרטונים על גבי קרטונים על גבי קרטונים של קטוטיפן.

טוב התחלתי לקחת היום, 40 מ"ג מרגיש בינתיים בסדר קצת היפר אבל לא משהו רציני.
אני חושב שאני ילך על 3 שבועות - שבוע שלישי אני אמור להמשיך לקחת 120 מ"ג ביום? כמה זמן הפסקה צריך להיות בין סייקלים? מומלץ לקחת משהו אחרי הסיום?

אני עכשיו על קלן של סיירוקס, כבר יום 5 שאני רק על כדור אחד. אין לך מה למהר להעלות את המינון. אני מתכוון רק מחר להעלות ל2 כדורים. אני משאר שרק ב4-5 ימים האחרונים אני אעלה ל120.

כאחד שעובד בקופת חולים כללית אתה יכול להיות רגוע יש קרטונים על גבי קרטונים על גבי קרטונים של קטוטיפן.

לא רגוע מהסיבה שלי אין גישה לחומר..ננסה להחליף דילר 😃

אני עכשיו על קלן של סיירוקס, כבר יום 5 שאני רק על כדור אחד. אין לך מה למהר להעלות את המינון. אני מתכוון רק מחר להעלות ל2 כדורים. אני משאר שרק ב4-5 ימים האחרונים אני אעלה ל120.

לא רגוע מהסיבה שלי אין גישה לחומר..ננסה להחליף דילר 😃
רעיון נחמד..אני מכיר מישהו טוב 🙄

לדעתי עדיף למשוך את הקלן על כמה שפחות מינון..
ולעלות לאט לאט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית