הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Clen, כמה שאלות לפני תחילת שימוש

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
אני מתכנן לעשות 2 סייקלים של קלן (סה"כ 4 שבועות עם שבועיים הפסקה ביניהם), כרגע שוקל באזור 73 קילו 13% שומן.

-הבנתי שאת כל הכדורים אני אמור לקחת על הבוקר, ז"א תחילת שבוע שני אני לוקח על הבוקר באזור ה-120 מ"ג?
-איך יודעים אם הקלן מזוייף? מה נחשב אמין בדרך כלל?
-אין בעיה לשלב עם הקלן קפאין ואירובי?

רעיון נחמד..אני מכיר מישהו טוב 🙄

לדעתי עדיף למשוך את הקלן על כמה שפחות מינון..
ולעלות לאט לאט..

אז מתי אתה עולה ל80 ומתי ל120 ?
איך אתה יודע ש40 מק"ג כבר לא מספיק יעיל ואתה מעלה מינון ?

• פותח/ת השרשור
אז מתי אתה עולה ל80 ומתי ל120 ?
איך אתה יודע ש40 מק"ג כבר לא מספיק יעיל ואתה מעלה מינון ?

אפשר למדוד חום, בדרך כלל בשימוש בקלן החום עולה (בחצי מעלה-מעלה), וכשהוא חוזר לנורמה ואתה לא מרגיש יותר שום תופעות לוואי הגיע הזמן להגביר את המינון.

אפשר למדוד חום, בדרך כלל בשימוש בקלן החום עולה (בחצי מעלה-מעלה), וכשהוא חוזר לנורמה ואתה לא מרגיש יותר שום תופעות לוואי הגיע הזמן להגביר את המינון.

לא מדוייק. בסייקל הראשון יהיה קשה לך לדעת מתי להעלות ומתי לא..אם הזמן יהיה לך נסיון, תדע איך הגוף שלך מגיב ומתי זה הזמן להעלות.
למדוד חום לא נראלי יתן לך כ"כ אינדיקציה.

עד כמה זה שימושי להשתמש בקלן במאסה בשביל עלייה נקייה יותר? נניח שאם אני משתמש בקלן במאסה 6 שבועות רצוף עם הקוטוטפין, מה יהיה כביכול ההבדל מאשר בלי? נניח 2% שומן ומראה יבש יותר?

למה שאתה תעלה נקי עם קלן ? מאזן קלורי חיובי יגרום לך להעלות בשומן. בעזרת הקלן תקבל פשוט יותר מרץ (אם תשתמש בוא נכון). זה לא סטרואיד, לא GH ולא כלום, פשוט שורף שומן, שישרוף שומן רק באמצעות תזונה נכונה.

• פותח/ת השרשור
היום העלתי את המינון ל-80 מק"ג והתחילו לי סוג של שיעולים, גם כשאני לוקח שאיפת אוויר אני מרגיש סוג של חירחורים בגרון. זה נורמאלי?

זה לא אמור לקרות לך אבל יכול להיות שזה בגלל הקלן תישאר במינון הזה ,ואל תגדיל אותו למשך כמה ימים לראות עם הגוף יתרגל.
אם זה יחלוף כנראה שזו תופעת לוואי של הקלן אם לאחר כמה ימים זה עדיין נשאר תפסיק ליטול את הקלן ותבדוק עם זה עדיין קורה לך

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות.
היום יום שישי על קלן, יומיים אחרונים אני על 80 מק"ג ואני מרגיש שאני עומד למות, היום גם התחילו הכאבי ראש החלטתי לחתוך, לא שווה את כל התופעות לוואי שלו.
נשארו לי עוד איזה 90 כדורים לא יודע מה לעשות איתם. :|
בכל מקרה, הדבר הזה עובד ועוד איך עובד, השבוע הזה ירדתי בטירוף, הייתי על גרעון גדול מהרגיל (1,000 ביום בערך) וגם לא נראה שאיבדתי שריר או ירדתי במשקלי עבודה, ירדתי בהיקפים והיה לי יותר אנרגיה במהלך היום.

תודה על התשובות.
היום יום שישי על קלן, יומיים אחרונים אני על 80 מק"ג ואני מרגיש שאני עומד למות, היום גם התחילו הכאבי ראש החלטתי לחתוך, לא שווה את כל התופעות לוואי שלו.
בכל מקרה, הדבר הזה עובד ועוד איך עובד, השבוע הזה ירדתי בטירוף, הייתי על גרעון גדול מהרגיל (1,000 ביום בערך) וגם לא נראה שאיבדתי שריר או ירדתי במשקלי עבודה, ירדתי בהיקפים והיה לי יותר אנרגיה במהלך היום.

אתה יכול להביא לי 😉

תודה על התשובות.

הכאבי ראש הם תופעת לוואי דיי נפוצה האמת כנראה שמינון של 80 מק"ג חזק מידי בשבילך עדיין
זו הבעיה בכדורים של 40מק"ג.
תראה ההמלצה שלי אם אתה לא עוסק בספורט מסויים (כמו פיתוח גוף)
שצריך להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך אתה לא צריך לחשוב על קלן בכלל אפדרין יעשה את העבודה
אם אני לא טועה הקלן הוא אנטי קטבולי כלומר הוא שומר על מסת השריר שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית