עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יפה מאוד!!!!
ואללה מה אני אגיד לך...כרגע בין שימור לסגור לרגל שיפוצים חחחח...אבל אני מקווה שבקרוב העיניין ישתנה..פחחחעעעע!!!! אהבתי את התגובה!!!!! חולה על ציניות בתגובות! מוניטין 🤩
---------- התגובה התווספה ב 12:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:58 ----------
מתי אתה? ;maeq
ד"א אתה על שימור,שיפור או עליה? או שסגור לרגל שיפוצים?
למה אתה מנחה ולא מתחרה גם התחרות הזאת אם אפשר לשאול?
יהיה עוד אני מאמין,צריך מצב רוח לזה. פעם שעברה היה כיף לצאת באותה קטגוריה עם מני ובוגדן אחרי טיול משותף לתאילנד,עשינו את זה בישביל הפאן,התחלנו לתרגל עוד ששדה התעופה באוזבקיסטן והמשכנו בכל חור אפשרי,מי שבפייס שלי- מכיר את התמונותשיהיה לה בהצלחה 😃, ומה הלאה מבחינת תחרויות? או שאתה עובר לתחום ההנחיה ;)
יש מיבתה,יש שגיגות זאחאר וניקיבה,ראבים-איחיד ועבר-עחשאב! ;susssצריך מבטא סובייטי כבד להנחות ?
שמע,רק עכשיו עליתי על איזה קטע,זה עבד בישבילי ובישביל עוד כמה חברים מקרנפיה,אני סקרן לראות מה יהיה,לא עוצר בעצור! אבל עם כל הכבוד כל התשומת לב השנה לרגליים.יש שיפור בחזה! אני זוכר שאמרת שזה נק' בעייתית אצלך, נראה כאילו כבר לא כל-כך בעייתית! 😃
אימה שלי דווקה חושבת שאני חתיך :🙁מזכיר לי את הענק הירוק XD
יהיה עוד אני מאמין,צריך מצב רוח לזה. פעם שעברה היה כיף לצאת באותה קטגוריה עם מני ובוגדן אחרי טיול משותף לתאילנד,עשינו את זה בישביל הפאן,התחלנו לתרגל עוד ששדה התעופה באוזבקיסטן והמשכנו בכל חור אפשרי,מי שבפייס שלי- מכיר את התמונות
יש מיבתה,יש שגיגות זאחאר וניקיבה,ראבים-איחיד ועבר-עחשאב!![]()
שמע,רק עכשיו עליתי על איזה קטע,זה עבד בישבילי ובישביל עוד כמה חברים מקרנפיה,אני סקרן לראות מה יהיה,לא עוצר בעצור! אבל עם כל הכבוד כל התשומת לב השנה לרגליים.
אימה שלי דווקה חושבת שאני חתיך![]()
אני גם רוצה להצטרף לקרנפיה:(יהיה עוד אני מאמין,צריך מצב רוח לזה. פעם שעברה היה כיף לצאת באותה קטגוריה עם מני ובוגדן אחרי טיול משותף לתאילנד,עשינו את זה בישביל הפאן,התחלנו לתרגל עוד ששדה התעופה באוזבקיסטן והמשכנו בכל חור אפשרי,מי שבפייס שלי- מכיר את התמונות
יש מיבתה,יש שגיגות זאחאר וניקיבה,ראבים-איחיד ועבר-עחשאב! ;susss
שמע,רק עכשיו עליתי על איזה קטע,זה עבד בישבילי ובישביל עוד כמה חברים מקרנפיה,אני סקרן לראות מה יהיה,לא עוצר בעצור! אבל עם כל הכבוד כל התשומת לב השנה לרגליים.
אימה שלי דווקה חושבת שאני חתיך :🙁
זה מה שהותר לפרסום...תמונות עם קופים וסנאית יותר מדי קשות לצפיהחח כן עברתי על התמונות האלה איזו פעם , יאמר לזכותך שעשית פוזינג על פיל
אני גם רוצה להצטרף לקרנפיה:(
הוא לא ביקש הערכת שומן, חלאס עם זה. (ואני בטוח שהוא יודע להעריך את השומן של עצמו)
מה כואב לך שהוא העריך לו את האחוז שומן?