תמונה עדכון חלקי גופות ברוח הפורום KALINA

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
פחחחעעעע!!!! אהבתי את התגובה!!!!! חולה על ציניות בתגובות! מוניטין 🤩

---------- התגובה התווספה ב 12:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:58 ----------

מתי אתה? ;maeq
ד"א אתה על שימור,שיפור או עליה? או שסגור לרגל שיפוצים?
ואללה מה אני אגיד לך...כרגע בין שימור לסגור לרגל שיפוצים חחחח...אבל אני מקווה שבקרוב העיניין ישתנה..

• פותח/ת השרשור
למה אתה מנחה ולא מתחרה גם התחרות הזאת אם אפשר לשאול?

כי אין מי שינחה ואני עושה את זה טוב.מטרה לפתח אירגון והתחום הרבה יותר חשובה מלעשות את אותה התחרות פעם שלישית. אני לא מרגיש פספוס בכלל. תמר מתכוננת,אז יש נציגות של המשפחה. 😛

שיהיה לה בהצלחה 😃, ומה הלאה מבחינת תחרויות? או שאתה עובר לתחום ההנחיה ;)

יש שיפור בחזה! אני זוכר שאמרת שזה נק' בעייתית אצלך, נראה כאילו כבר לא כל-כך בעייתית! 😃

• פותח/ת השרשור
שיהיה לה בהצלחה 😃, ומה הלאה מבחינת תחרויות? או שאתה עובר לתחום ההנחיה ;)
יהיה עוד אני מאמין,צריך מצב רוח לזה. פעם שעברה היה כיף לצאת באותה קטגוריה עם מני ובוגדן אחרי טיול משותף לתאילנד,עשינו את זה בישביל הפאן,התחלנו לתרגל עוד ששדה התעופה באוזבקיסטן והמשכנו בכל חור אפשרי,מי שבפייס שלי- מכיר את התמונות
צריך מבטא סובייטי כבד להנחות ?
יש מיבתה,יש שגיגות זאחאר וניקיבה,ראבים-איחיד ועבר-עחשאב! ;susss
יש שיפור בחזה! אני זוכר שאמרת שזה נק' בעייתית אצלך, נראה כאילו כבר לא כל-כך בעייתית! 😃
שמע,רק עכשיו עליתי על איזה קטע,זה עבד בישבילי ובישביל עוד כמה חברים מקרנפיה,אני סקרן לראות מה יהיה,לא עוצר בעצור! אבל עם כל הכבוד כל התשומת לב השנה לרגליים.
מזכיר לי את הענק הירוק XD
אימה שלי דווקה חושבת שאני חתיך :🙁

פעם הבאה תצטלם במעלית 😛.

אתה עדיין עובד AB פעמיים בשבוע ?
יא קרנף.

יהיה עוד אני מאמין,צריך מצב רוח לזה. פעם שעברה היה כיף לצאת באותה קטגוריה עם מני ובוגדן אחרי טיול משותף לתאילנד,עשינו את זה בישביל הפאן,התחלנו לתרגל עוד ששדה התעופה באוזבקיסטן והמשכנו בכל חור אפשרי,מי שבפייס שלי- מכיר את התמונות

יש מיבתה,יש שגיגות זאחאר וניקיבה,ראבים-איחיד ועבר-עחשאב!
sporty074.gif

שמע,רק עכשיו עליתי על איזה קטע,זה עבד בישבילי ובישביל עוד כמה חברים מקרנפיה,אני סקרן לראות מה יהיה,לא עוצר בעצור! אבל עם כל הכבוד כל התשומת לב השנה לרגליים.

אימה שלי דווקה חושבת שאני חתיך
149eg.gif

חח כן עברתי על התמונות האלה איזו פעם , יאמר לזכותך שעשית פוזינג על פיל

יש מיבתה,יש שגיגות זאחאר וניקיבה,ראבים-איחיד ועבר-עחשאב! ;susss

אימה שלי דווקה חושבת שאני חתיך :🙁
אני גם רוצה להצטרף לקרנפיה:(

• פותח/ת השרשור
מה כואב לך שהוא העריך לו את האחוז שומן?

שלא צריך לקפוץ עם ההערכות שומן האלה בכל מקום. זה לא ממש מעניין אף אחד, ומי שזה מעניין אותו מבקש הערכת אחוזי שומן. חלאס עם הקרקס הזה, זה מעצבן אותי.

חחח למה קרקס? תהיה רגוע חיים, חוץ מזה שיש אנשים פה שמסתכלים על התגובות של ההערכת שומן ולומדים להעריך בעצמם לפי התמונה והמס' המוערך, וזה לא קרקס, זה לא שהוא שאל אותו אם הוא על חומרים או משהו בסגנון.
ולא צריך להתעצבן, אבל תכלס מי אני בעניין הזה בכלל, אולי אתה צודק, זו דעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית