תראו, בכפיפת מרפקים אני לא בטוח מה לעשות אני מרים 7.5 ליד ואני עושה בערך 20 חזרות
עד לכשל אבל השריר לא מגורה וגם אני חייב להישען על משהו אחרת הגב עוזר לי.
ואלה סימנים שהמשקל כבד אבל המספר חזרות גדול מידי. אז מה לעשות?
שאני עושה כפיפה בישיבה עם יד אחת Concentrate כואב לי הגב התחתון אחרי זה (אני מנסה ליישר את הגב אבל בצורה שלו בזמן התרגיל הוא לא ישר גם שאני מנסה לזקוף)
אני יודע שאני עושה משהו לא נכון.. תראו את הפירוט של התרגילים למטה
פירוט
Concentrating Curl-
חזרות: 20-25
משקל: 7.5
בעיה: גם שאני מנסה לזקוף את הגב ואני חושב שהוא ישר הוא לא ישר.. זאת אומרת שהוא יורד למטה בגלל המשקל ולכן נוצרים כאבים בגב תחתון ובגלל זה הפסקתי עם התרגיל הזה.
כפיפה בעמידה-
חזרות: 20
בעיה: הגב מעלה את המשקל אם אני לא נשען על הקיר וגם זה בקושי ואני מגיע לכשל ואני לא מרגיש שהשריר כואב ממש עד שקשה לי לעשות דברים עם היד
זה היה הפירוט ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה כי מצד אחד אלה תסמינים של משקל כבד מידי אבל החזרות לא מראות שזה כבד מידי וב-Concentrate רק היד עבדה נטו ולא הגב.
עד לכשל אבל השריר לא מגורה וגם אני חייב להישען על משהו אחרת הגב עוזר לי.
ואלה סימנים שהמשקל כבד אבל המספר חזרות גדול מידי. אז מה לעשות?
שאני עושה כפיפה בישיבה עם יד אחת Concentrate כואב לי הגב התחתון אחרי זה (אני מנסה ליישר את הגב אבל בצורה שלו בזמן התרגיל הוא לא ישר גם שאני מנסה לזקוף)
אני יודע שאני עושה משהו לא נכון.. תראו את הפירוט של התרגילים למטה
פירוט
Concentrating Curl-
חזרות: 20-25
בעיה: גם שאני מנסה לזקוף את הגב ואני חושב שהוא ישר הוא לא ישר.. זאת אומרת שהוא יורד למטה בגלל המשקל ולכן נוצרים כאבים בגב תחתון ובגלל זה הפסקתי עם התרגיל הזה.
כפיפה בעמידה-
חזרות: 20
בעיה: הגב מעלה את המשקל אם אני לא נשען על הקיר וגם זה בקושי ואני מגיע לכשל ואני לא מרגיש שהשריר כואב ממש עד שקשה לי לעשות דברים עם היד
זה היה הפירוט ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה כי מצד אחד אלה תסמינים של משקל כבד מידי אבל החזרות לא מראות שזה כבד מידי וב-Concentrate רק היד עבדה נטו ולא הגב.
נערך לאחרונה: