הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל בכפיפה

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
תראו, בכפיפת מרפקים אני לא בטוח מה לעשות אני מרים 7.5 ליד ואני עושה בערך 20 חזרות
עד לכשל אבל השריר לא מגורה וגם אני חייב להישען על משהו אחרת הגב עוזר לי.
ואלה סימנים שהמשקל כבד אבל המספר חזרות גדול מידי. אז מה לעשות?
שאני עושה כפיפה בישיבה עם יד אחת Concentrate כואב לי הגב התחתון אחרי זה (אני מנסה ליישר את הגב אבל בצורה שלו בזמן התרגיל הוא לא ישר גם שאני מנסה לזקוף)
אני יודע שאני עושה משהו לא נכון.. תראו את הפירוט של התרגילים למטה

פירוט
Concentrating Curl-
חזרות: 20-25
משקל: 7.5
בעיה: גם שאני מנסה לזקוף את הגב ואני חושב שהוא ישר הוא לא ישר.. זאת אומרת שהוא יורד למטה בגלל המשקל ולכן נוצרים כאבים בגב תחתון ובגלל זה הפסקתי עם התרגיל הזה.

כפיפה בעמידה-
חזרות: 20
משקל: 7.5
בעיה: הגב מעלה את המשקל אם אני לא נשען על הקיר וגם זה בקושי ואני מגיע לכשל ואני לא מרגיש שהשריר כואב ממש עד שקשה לי לעשות דברים עם היד

זה היה הפירוט ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה כי מצד אחד אלה תסמינים של משקל כבד מידי אבל החזרות לא מראות שזה כבד מידי וב-Concentrate רק היד עבדה נטו ולא הגב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה עושה 25 חזרות ולא 8?

אני מתאמן בבית ואני לא רוצה להרים כבד מידי
וקראתי את המאמר פעם והרב שם זה ליפטינג וכמו שאמרתי אני לא רוצה לעסוק במשקלים כבדים אלא גדילה של השריר עצמו קודם ואחר כך נפח
יש לי מכון שהוא דיי קרוב לבית שלי וחבר שלי מתאמן שם אבל הוא לא משהו כי אין שם הרבה מכשירים יש שם רק את אלה: מתח/מקבילים, פולי עליון, מכונת חתירה, מכונת דחיקה, מכונה עם כבל V,
PEC-DEC, ואזור משקולות חופשיות עם איזה ספסל אחד אם אני לא טועה. זה בערך מה שיש אבל בטח שכחתי עוד. ויש מכון אחד שהוא דיי רחוק והרבה מהכיתה שלי מתאמנים שם אבל בחיים לא הייתי שם. ועדיף לדעתי להתאמן בבית.

אני מתאמן בבית ואני לא רוצה להרים כבד מידי
וקראתי את המאמר פעם והרב שם זה ליפטינג וכמו שאמרתי אני לא רוצה לעסוק במשקלים כבדים אלא גדילה של השריר עצמו קודם ואחר כך נפח
יש לי מכון שהוא דיי קרוב לבית שלי וחבר שלי מתאמן שם אבל הוא לא משהו כי אין שם הרבה מכשירים יש שם רק את אלה: מתח/מקבילים, פולי עליון, מכונת חתירה, מכונת דחיקה, מכונה עם כבל V,
PEC-DEC, ואזור משקולות חופשיות עם איזה ספסל אחד אם אני לא טועה. זה בערך מה שיש אבל בטח שכחתי עוד. ויש מכון אחד שהוא דיי רחוק והרבה מהכיתה שלי מתאמנים שם אבל בחיים לא הייתי שם. ועדיף לדעתי להתאמן בבית.

הפסקתי לקרוא בקטע המודגש.
אז אם אתה לא רוצה להרים כבד, מה אתה עושה פה?

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לפגוע בעצמי עם המשקלים הכבדים ובכללי בגדילה (אני יודע שלא אבל אני מרגיש שזה כן)

• פותח/ת השרשור
אני לא כמו שאתם חושבים אני יודע כמה צריך להרים אבל אני לא בוטח במאמרים האלה ובמי שכותב אותם וזה שאני אומר שזה כבד מידי זה כי הגב משתתף בתרגיל אוטומטית. והוא לא אמור.

נערך לאחרונה:
אם אתה לא בוטח במאמרים שהם בסיס האתר(הפורום פה זה הפורום של פורטל המאמרים)אז אין לך גם מה לבטוח בפורום פה.
מספיק לקרוא שורה 1 ממה שכתבת למעלה בשביל לראות שאין לך ידע וגם מה שאתה חושב שאתה יודע הוא 99% לא נכון ומבוסס על מיתוסים.
תקרא ותצבור ידע קודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית