הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להתאמן (מסה)

awsomestrength

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
119
53
0
אני חוזר להתאמן ואני מתחיל מסה איזה תוכנית תהיה לי הכי טובה מבחינת גדילה
משקלי עבודה
DL-100 KILO
SQ-100 KILO
BOR-82.5 KILO
BP-82.5 KILO
PRESS-50 KILO
BICEP CURL-40 KILO
TRICEP EXTANSION-80 KILO

בכללי חשבתי או HST או 5X5 או SS עם תרגילי עזר (מתח בנות ומקבילים)
או איזה תוכנית אחרת שתציעו בכללי הכי מפריע לי זה הלחיצות שלי והידים שאני רוצה להגדיל כי הם קטנות יחסית לגוף

• פותח/ת השרשור
SS עם מתח ומקבילים.

יכול כבר לעבור ל5X5 לדעתי..

עם דדליפט 100 ק"ג, שיעשה SS.

אני ישמח ממכם לתשובה שוב אני חוזר המטרה שלי היא כמובן להתחזק בהכל ולגדול אבל בכי חשוב לי הלחיצות ושהידיים יגדלו אז איזה תוכנית הכי מומלצת?

תתחיל מ-SS עם מתח ומקבילים. עם המשקלים האלה אתה (כנראה) עדיין מתחיל, אבל מתקרב לסוף של השלב הזה, כך שלא תישאר שם הרבה זמן. אח"כ תעבור ל-5X5. בחלק מהתרגילים יכול להיות שתצטרך לעבור בשלב יותר מוקדם מאשר אחרים (בפרס, חתירה ובבנץ' להערכתי תיתקע די מהר, אבל לא תדע אם לא תנסה).

לפי דעתי האישית SS בגלל הדדליפט שלך והסקוואט שבפיגור וגם הלחיצות יתקדמו פשוט קצת יותר קשה
(בכללי אתה תוכל להפיק יותר מSS אבל רק עם תוכל המון המון אוכל 1000 קלוריות מעל תחזוקה)
עם הייתה לוחץ כתפיים 60+ וחזה 90+ כבר הייתי אומר לינארית אז זה קצת קשה להחליט...

• פותח/ת השרשור
תתחיל מ-SS עם מתח ומקבילים. עם המשקלים האלה אתה (כנראה) עדיין מתחיל, אבל מתקרב לסוף של השלב הזה, כך שלא תישאר שם הרבה זמן. אח"כ תעבור ל-5X5. בחלק מהתרגילים יכול להיות שתצטרך לעבור בשלב יותר מוקדם מאשר אחרים (בפרס, חתירה ובבנץ' להערכתי תיתקע די מהר, אבל לא תדע אם לא תנסה).

נראה לי שאני כבר ינסה 5X5

לפי דעתי האישית SS בגלל הדדליפט שלך והסקוואט שבפיגור וגם הלחיצות יתקדמו פשוט קצת יותר קשה
(בכללי אתה תוכל להפיק יותר מSS אבל רק עם תוכל המון המון אוכל 1000 קלוריות מעל תחזוקה)
עם הייתה לוחץ כתפיים 60+ וחזה 90+ כבר הייתי אומר לינארית אז זה קצת קשה להחליט...

נראה לי אני יתחיל כבר 5X5 אבל הסתכלתי על האימון 5X5 בפורטאל וראיתי שיש רק סט אחד של עבודה באמת לכל תרגיל זה יגרום לי לא לגדול או משהו כזה? וגם שמתי לב שעושים פרס רק פעם בשבוע ורק סט אחד כבד אז איך אפשר להתקדם?
ועוד שאלה כמה זמן אמורה לקחת מסה ב5X5?

אז לעשות SS רגיל עם תרגילי עזר (מקבילים + מתח בנות) ובסוף השבוע לעשות כפיפות מרפקים עם מוט?

SS בלי תרגילי עזר,לא צריך בהתחלה
אם אתה ממש רוצה אתה יכול לעשות בייספ פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
SS בלי תרגילי עזר,לא צריך בהתחלה
אם אתה ממש רוצה אתה יכול לעשות בייספ פעם בשבוע

מצטער שאני מקפיץ מחדש את הנושא אבל מחר היום אני התחלתי את הSS ורציתי לדעת לדעתך עד איזה משקלים אני יכול למשוך את הSS ומתי כדי לעבור למשהו אחר

מצטער שאני מקפיץ מחדש את הנושא אבל מחר היום אני התחלתי את הSS ורציתי לדעת לדעתך עד איזה משקלים אני יכול למשוך את הSS ומתי כדי לעבור למשהו אחר

בעיקרון יש משהו מסוים של עד 1.5 סקוואט אני חושב אבל זה בולשיט לטעמי,תמשיך עד שאתה מרגיש שאתה ממש לא יכול,אני לוקח את ה"אמור להמשיך" כהמלצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית