הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להתאמן

dobigal

משתמש מתחיל
51
5
נק' מוניטין:
22
51
5
שלום לכולם , אני עכשיו חוזר להתאמן אחרי חצי שמה שהייתי פצוע עכשיו יכול להתאמן חופשי הכל , לפני שנפצעתי רציתי לעבור מfbw ל upper lower , עכשיו אני לא יודע למה לחזור לfbw קלאסית או ישר לעבור לupper lower?
שווה לקנות תוכנית של ג׳ף ניפרד?
דרך אגב אני בחיטוב

שלום לכולם , אני עכשיו חוזר להתאמן אחרי חצי שמה שהייתי פצוע עכשיו יכול להתאמן חופשי הכל , לפני שנפצעתי רציתי לעבור מfbw ל upper lower , עכשיו אני לא יודע למה לחזור לfbw קלאסית או ישר לעבור לupper lower?
זה לא משנה, תיקח כמות סטים שבועיים מתאימה ותוריד טיפה עצימות.
לחלוקה עצמה אין יותר מידי חשיבות.
שווה לקנות תוכנית של ג׳ף ניפרד?
אני תמיד אעדיף ללכת לאיש מקצוע שיראה אותך ותבינו ביחד מה המטרות שלך כדי שתבנו תוכנית מתאימה,
עם כל הכבוד לג'ף (ויש לא מעט) תוכניות אימון כלליות הן לא משהו שהייתי משלם עליהם.
אני יוצא מנקודת הנחה שהתוכנית הזו הייתה אמורה "לגעת" בכמה שיותר לקוחות ואין בה התייחסות לאינדיבידואל.
דרך אגב אני בחיטוב
אין שום קשר לשאלות שלך.

1 - אין על אור (מי שענה מעליי) . תקשיב לו תגיע רחוק.

2 - ברגע שתבין את העקרונות החשובים באימונים, תבין שלשריר לא אכפת אם אתה עושה FBW או UPPER LOWER או PPL
אם אתה חוזר מפציעה , תתחיל ישר להתאמן בתכנית שאתה מעדיף , אבל לא הייתי ממהר לעלות במשקלים ובנפח , תתן למערכת העצבים ולגוף להתרגל , הכל טוב .

3 - אל תקנה , יש הכל בחינם באינטרנט . מצאתי ברדיט כל דבר שהוא הציע למכירה 🤣
לא יודע אם מותר לרשום פה דברים כאלה - תכנס ל-r/FitnesProgramsSharing בתוך רדיט ותחפש את ה-Gym Bro שאתה מתעניין בתכניות שלו... תהנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית