הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים בפרוטוקולים 1,2,4

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
(אפשר לנעול את האשכול הקודם את זה לא לנעול בבקשה!!!)

אני עושה חיטוב בלינארית ואני רוצה לעבור בקרוב לדל פחמימה ולעשות פרוטוקולים
עכשיו השאלה שלי היא בפרוטוקולים יש כל מיני תוספים שצריך לקחת 30-60 דקות לפני תחילת האימון אירובי מתי לקחת אותם עם לפני האירובי יש לי אימון משקולות?
ובכללי אפשר לעשות פרוטוקולים אחרי אימון משקולות?

אתה יכול..
אני במקומך עושה את הפרוטוקולים ביום של ההתאוששות שלך.
מומלץ לקחת יהומבין+טירוזין+קפאין. אתה יכול גם בלי, זה לא מחייב.

http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/
את זה קראת לפני שאתה פותח פה מיליארד נושאים? תתסף ביוהימבין/ל-טירוזין/קפאין לפי ההוראות. על כמה א.ש. אתה בכלל? שים לב שאתה לא צורך יוהימבין על 20 אחוז שומן כי זה יהיה חסר טעם.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול..
אני במקומך עושה את הפרוטוקולים ביום של ההתאוששות שלך.
מומלץ לקחת יהומבין+טירוזין+קפאין. אתה יכול גם בלי, זה לא מחייב.

יש לי אופציה להגיע למכון 4 פעמים בשבוע מתוכם 3 ימים אני חייב להתאמן יום אחד אני יכול להקדיש לפרוטוקולים בלי משקולות אבל גם בשאר הימים אני רוצה לעשות פרוטוקולים ובכלל השאלה הייתה במקרה שאני עושה אימון משקולות לפני מתי לקחת את התוספים...

http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/
את זה קראת לפני שאתה פותח פה מיליארד נושאים? תתסף ביוהימבין/ל-טירוזין/קפאין לפי ההוראות. על כמה א.ש. אתה בכלל? שים לב שאתה לא צורך יוהימבין על 20 אחוז שומן כי זה יהיה חסר טעם.

אני עוד לא מתחיל דל פחמימה אני יתחיל שאני יהיה 11-12 אחוז שומן עכשיו אני 13-14 אבל אני רוצה לסדר לעצמי את הכל בראש והשאלה הייתה מתי לקחת את התוספים במקרה שאני עושה אימון משקולות לפני הפרוטוקול או עם בכלל אפשר לעשות פרוטוקולים אחרי אימון משקולות?

וכבר קראתי את המאמר הזה לפחות 3 פעמים מההתחלה עד לסוף אני זוכר אותו כמעט בעל פה...

• פותח/ת השרשור
ולא היה שום אזכור ליהומבין טירוזין וקפאין לפני כל הסבר בפרוטוקול ?

אני יגיד שוב כנראה שלא הבנתה...
היה איזכור לגבי איזה תוספים לקחת וכמה זמן לפני תחילת ביצוע הפרוטוקול.
אבל השאלה שלי היא מתי לקחת את התוספים עם אני עושה אימון משקולות לפני הפרוטוקול...

זה בעיה..
אסור לקחת יהומבין לפני אימון משקולות. ואם תיקח אחרי זה אומר שאתה צריך לשתות אבקת חלבון+לקחת יהומבין+קפאין+טירוזין וכל זה עוד אחרי אימון עצים של משקולות, ואתה צריך גם לחכות בערך שעה +- עד שהחומר מתחיל להשפיע. קיצר לא פרקטי.
אתה לא חייב לעשות את הפרוטוקולים בחדר כושר, תעשה מחוץ לבית..

ארוחה
שעתיים וחצי בלי אוכל
אימון משקולות (נגיד שעה וחצי)
יוהימבין, ל-טירוזין, קפאין
שעה בלי אוכל
אירובי (נגיד שעה)
שעתיים בלי אוכל
אוכל אוכל אוכל

זה נראה לי הפיתרון היחיד...\:

ארוחה
שעתיים וחצי בלי אוכל
אימון משקולות (נגיד שעה וחצי)
יוהימבין, ל-טירוזין, קפאין
שעה בלי אוכל
אירובי (נגיד שעה)
שעתיים בלי אוכל
אוכל אוכל אוכל

זה נראה לי הפיתרון היחיד...\:

אני אחרי פעם-פעמיים הייתי משתגע מהסידור הכ"כ נוראי הזה ;maeq

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית