אני החלטתי שמכיוון שעד סוף החיטוב שלי יש חודש + אני אנצל את המומנטום שאני עדיין עירני ביום יום כי המסגרת היומית שלי מאפשר להתאמן ולישון באופן חופשי יותר (תקופת בחינות במכללה)
ואני ינסה בזמן שנותר לי לעבוד/להתמקד יותר בטרייספס , כלומר - לשפר את הלחיצות שלי.
האימון A שלי הוא ככה : בנץ' פרס 5X2-3 , פרס 2X6-8 , בנץ' צר מוט W בשכיבה 2X6-8
אימון B : דדליפט 1X3-4 , מתח עם משקל 3X6, כפיפת מרפקים
4 פעמים בשבוע, 3 ימים אחרים אירובי . *אני מסתדר סבבה עם העומס , מבחינה מנטלית ופיסית
באימון A שלי אני עובד ממש חזק על הטרייספס בין היתר , ואני רוצה לדעת - על איזה תרגיל כדאי לוותר/להוסיף לתכנית בשביל לעבוד יותר טוב על הלחיצות שלי.שיבוא לי יותר בקלות התנועה של הלחיצה (לא מבחינת טכניקה), חשבתי לעשות בנץ' וגם פרס כרגיל ובסוף האימון להוסיף 2X20 של בנץ' באחיזה צרה , לא עד לFAIL.
מה אומרים ? דעות/המלצות יתקבלו בברכה:193ek:
ואני ינסה בזמן שנותר לי לעבוד/להתמקד יותר בטרייספס , כלומר - לשפר את הלחיצות שלי.
האימון A שלי הוא ככה : בנץ' פרס 5X2-3 , פרס 2X6-8 , בנץ' צר מוט W בשכיבה 2X6-8
אימון B : דדליפט 1X3-4 , מתח עם משקל 3X6, כפיפת מרפקים
4 פעמים בשבוע, 3 ימים אחרים אירובי . *אני מסתדר סבבה עם העומס , מבחינה מנטלית ופיסית
באימון A שלי אני עובד ממש חזק על הטרייספס בין היתר , ואני רוצה לדעת - על איזה תרגיל כדאי לוותר/להוסיף לתכנית בשביל לעבוד יותר טוב על הלחיצות שלי.שיבוא לי יותר בקלות התנועה של הלחיצה (לא מבחינת טכניקה), חשבתי לעשות בנץ' וגם פרס כרגיל ובסוף האימון להוסיף 2X20 של בנץ' באחיזה צרה , לא עד לFAIL.
מה אומרים ? דעות/המלצות יתקבלו בברכה:193ek:
נערך לאחרונה: