הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה יום שבת העמסה בראבק!

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ

Uploaded with ImageShack.us

החזה מתחיל להתעצב לאט לאט,מקווה ייראה הרבה יותר טוב עוד חודש..
ד"א כמה א"ש ממה שאפשר לראות ? בחיטוב כבר חודש וקצת
יאלה תנו תגובות למוטיבציהה:Banane36:

יש דרך לעבור אבל אחי אתה ענק !!! תן בראש אל תוותר ... פחות או יותר התחלנו חיטוב באותו זמן אז בהצלחה לשנינו !!

אני זוכר שפרסמתה שאתה מתחיל בדיוק לפני איזה חודש וחצי את החיטוב
אחי כול הכבוד שיפור נהדר

סחטיין חלפון וכשאתה מצטלם בחדר של אחותך אתה נראה בוחש בשוקו חחחחחחחח
יש לך רוחב מטורף ולדעתי זה באיזור ה18

• פותח/ת השרשור
תודה חבריםם..מקווה להפציץ ולהמשיך
נותן מוטיבציה התגובות:)

כל הכבוד.
לייק על פוזת החירבון. (מה ניסית להראות שם בכלל? 🤡)

• פותח/ת השרשור
תודה לכם חברים!
אני הצבתי בחיטוב הזה מגבלה של זמן - יש לי עוד חודש ושבוע בערך לחטב,בינתיים אני רואה תוצאות ומרגיש עם עצמי מיום ליום הרבה יותר טוב. אז ככה שאני מרוצה.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג אחי,את האמת..לא כ"כ מעניין אותי כרגע מספרים. כל עוד אני רואה שאני יורד , והכוח נשמר לי אני מרוצה. אני מרגיש ממש טוב ולומד מטעויות של חיטוב שעבר וכל חיטוב משתפר מפעם לפעם. ככה או ככה , אני מתכוון לחזור לחיטוב עוד חצי שנה +/-

מה המשקל גוף ומשקלי עבודה נוכחיים?
ולמה המגבלה של הזמן? כל עוד אתה יורד בלי בעיות מיוחדות הייתי מושך את זה, גם ככה קיץ וגם תוכל למשוך את המסה יותר זמן אחר כך.

• פותח/ת השרשור
עד פסח כרגע אני בחיטוב ואז שוב מסה ,יכול להיות שבקיץ יהיה לי חודש וחצי של "מסה" בכאילו,כי אני עובד פיסית לאורך הקיץ ויהיה קשה לשלב משקלים גבוהים. אני יראה כבר איך לשלב את זה.
בכל מקרה, נשקלתי בתחילת שבוע והייתי 78.6 ק"ג,1.70 . אני נשקל בתחילת שבוע,פעם אחת.(ירדתי מ87 ק"ג)
בנץ' 84 ק"ג(מ90 ק"ג ירדתי)
דדליפט 135 ק"ג (כל אימון אני מעלה,בסוף המסה היה לי 146 ק"ג לחמישייה ועוד הייתי מסוגל לעוד)
פרס 55 ק"ג (סוף מסה הייתי פרס עם 62-63 ק"ג)
סקוואט אני פצוע..וגם אם הייתי רוצה קשה לי לשלב,בגלל האירובי
מתח 15 ק"ג עליי
תכלס המשקלים ירדו בקטנה,אבל סידרתי תכנית דווקא טובה, אני עובד בה 4 פעמים בשבוע AB , ו3 ימים אחרים אירובי חזק.

איך אתה פצוע שאתה לא מסוגל לעשות סקוואט? ואיזה סוג אירובי אתה עושה? (משך, עצימות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית