הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבת היום

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
סוף סוף אני מצליח להתחטב בלי להוציא את הנשמה על ההליכון.
התחלתי את הפאזה הזאת על 112, כרגע 107.
התפריט - כ200 פחמימה, פחות מ200 חלבון ( כ150 מן החי והשאר מה שמגיע מהפחמימה ),
לא מוסיף שומן מעבר למה שיש במקורות החלבון.

המטרה היא לרדת עוד כעשרה ק"ג~ / עד 12%

12243210_1525518877769273_6343088385754583262_n.jpg

בהחלט נראה מאסיבי
כל הכבוד
מבחינת אחוז שומן, לא נראה לי שיש לך עוד הרבה חזון למועד - והכי חשוב שאתה מצליח בחיטוב הזה בדרך הנוחה לך, בניגוד לפעמים קודמות.
תעדכן
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מבחינת אחוז שומן, לא נראה לי שיש לך עוד הרבה חזון למועד - והכי חשוב שאתה מצליח בחיטוב הזה בדרך הנוחה לך, בניגוד לפעמים קודמות.
הפרונט מטעה. אני איזה 21% לדעתי.

סוף סוף אני מצליח להתחטב בלי להוציא את הנשמה על ההליכון.
התחלתי את הפאזה הזאת על 112, כרגע 107.
התפריט - כ200 פחמימה, פחות מ200 חלבון ( כ150 מן החי והשאר מה שמגיע מהפחמימה ),
לא מוסיף שומן מעבר למה שיש במקורות החלבון.

המטרה היא לרדת עוד כעשרה ק"ג~ / עד 12%

12243210_1525518877769273_6343088385754583262_n.jpg
חתיך עצום והורס... 😍

נראה פרופורציונלי מאוד, אם אתה עכשיו על 21 ונראה ככה אז התמונה מטעה\ אתה עובד על בטן עם משקל 😃 או שאתה לא באמת צריך לרדת ל12%(סתם מספר טריוויאלי למה לא 13?). במקום # של א"ש, תמדוד היקף מותן(ויחס גב אליו), ברגע שיהיה יחס של 1.6(ADONIS) אתה תראה פרופורציונלי וסביר להניח שלא יהיה טעם לרדת יותר(יש אנשים שאצלהם זה 10 ויש כאלו 15).. בהנחה שהמטרה היא אסתטיקה.

• פותח/ת השרשור
נראה פרופורציונלי מאוד, אם אתה עכשיו על 21 ונראה ככה אז התמונה מטעה\ אתה עובד על בטן עם משקל 😃 או שאתה לא באמת צריך לרדת ל12%(סתם מספר טריוויאלי למה לא 13?). במקום # של א"ש, תמדוד היקף מותן(ויחס גב אליו), ברגע שיהיה יחס של 1.6(ADONIS) אתה תראה פרופורציונלי וסביר להניח שלא יהיה טעם לרדת יותר(יש אנשים שאצלהם זה 10 ויש כאלו 15).. בהנחה שהמטרה היא אסתטיקה.
אני לא רוצה הצטברויות שומן.
המטרה זה להיראות "חטוב" בכל האיזורים, אבל לא להגיע לאחוזים שקשה לי גנטית להגיע אליהם/ יהיו כרוכים באיבוד מסת שריר שלא מצדיקה את התוצאה לדעתי.
אם זה היה מספיק קל הייתי מכוון ל10% ומטה

יפה נראה גדול מאוד !
אך אם זה לפי דעתי יקח לך קצת יותר מי 10 ק"ג בשביל 12 אחוז ...

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל 1600 קל' על משקל גוף של 107?
15 כנפיים ללא עור. 4 ביצים. 200 פחמימה. מקבל עוד טיפה חלבון כי לרוב אני אוכל לחם ויש איזה 8% חלבון.
השומן בתפריט לא נמוך. אני מאמין שאני קרוב ל2000. וכן המטבוליזם שלי ממש לא משוגע.

עכשיו זה ברור יותר.
הייתי בטוח שאתה פשוט הולך על מוצרים עתירי חלבון ודלי שומן, מה שהיה מביא אותך לגירעון די רציני הייתי אומר.

בכל מקרה, נראה מעולה, אני אישית לא הייתי מחפש לרדת מתחת לזה, אבל אני כבר ליפטר שמנמן אז מה זה משנה באמת ;-)

אגב, מה לגבי הבעיות ההורמונליות? יש מסקנות?

• פותח/ת השרשור
עכשיו זה ברור יותר.
הייתי בטוח שאתה פשוט הולך על מוצרים עתירי חלבון ודלי שומן, מה שהיה מביא אותך לגירעון די רציני הייתי אומר.

בכל מקרה, נראה מעולה, אני אישית לא הייתי מחפש לרדת מתחת לזה, אבל אני כבר ליפטר שמנמן אז מה זה משנה באמת ;-)

אגב, מה לגבי הבעיות ההורמונליות? יש מסקנות?
אני ממתיו לmri ולבדיקות דם חוזרות שאחכה איתן בינתיים כי גם ככה התור החוזר לאנדו' רחוק.
מה שמוזר זה שהtsh בבדיקה האחרונה יצא תקין אחרי איזה שנתיים שהוא היה דפוק. זה גם מה שעודד אותי לנסות להיות במאזן שלילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית