הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מהירות האור נשברה בגלל כבל משוחרר

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
נראה לי שלא הבנת את זה נכון
בגלל שקבל היה משוחרר אז המדידה לא הייתה מדויקת

איזה ליצנים המדענים האילו...
זה כבר בערך התקלה העשירית שהייתה להם וכל התקלות היו דברים מטומטמים כמו כבל מנותק או עלים במערכת.

סליחה על הבורות, אבל מה הם מנסים בתכל'ס לעשות ? כל ההשקעה והכספים,מצדיקים את מה שהם מנסים לעשות ? להוכיח למעשה שאפשר להגיע למהירות גבוהה ממהירות האור ?

סליחה על הבורות, אבל מה הם מנסים בתכל'ס לעשות ? כל ההשקעה והכספים,מצדיקים את מה שהם מנסים לעשות ? להוכיח למעשה שאפשר להגיע למהירות גבוהה ממהירות האור ?
כן. אם הם יוכיחו את זה ויצליחו לשחזר את זה, תהיה על כך השפעה מסיבית לתחומים רבים (לדוגמה, תחום האלקטרוניקה והעברת הנתונים, תחבורה [גלאקסי] וכן הלאה).

כן. אם הם יוכיחו את זה ויצליחו לשחזר את זה, תהיה על כך השפעה מסיבית לתחומים רבים (לדוגמה, תחום האלקטרוניקה והעברת הנתונים, תחבורה [גלאקסי] וכן הלאה).
נשמע מעניין... תוכל לתת דוגמאות?

נשמע מעניין... תוכל לתת דוגמאות?
הבאתי דוגמאות. חלקיקים יוכלו לתקשר אחד עם השני בצורה מהירה יותר מה שאומר העברת נתונים עם תעבורה גדולה יותר. לדוגמה מעבדי מחשב שיוכלו לעבוד הרבה יותר מהר, אינטרנט מהיר יותר (שידרוג לסיבים האופטים), אולי אפילו צפייה בטלויזיה ברזולוציה הרבה יותר גבוהה.
בהקשר של חלליות גלאקסיות, מין הסתם תחבורה מהירה יותר בין כוכבים ואולי גם הגעה לכוכבים שנראו כמו משהו בלתי אפשרי לפני כן.
אלו כמובן דוגמאות תאורטיות, אבל אם אכן הדבר יוכח ויהיה הרבה יותר מהיר ממהירות האור, הכל אפשרי.
כמובן שיש עוד אספקטים ודוגמאות שלא צייניתי שקשורות במהירות האור שיוכלו להשפיע על איכות החיים שלנו בדרך כזו או אחרת.

חבר שלי שלומד פיזיקה הסביר לי הסבר (שלי אין את היכולות להסביר)
על המשמעות של שבירת מהירות האור וחזרה במזמן אחורה 😃 (בעתיד כבר לא יהיה קטגוריה של מדע בדיוני )

זאת הסיבה שלא צריך למהר לקפוץ למסקנות כמו הכותרת עיתון הקודמת שמשה פרסם בנושא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית